mrb arkadaslar nişanlım la bulundugumuz sehirler arasında 16 saat fark var dolayısıyla ayrıyız .. 4 aysonra evlenecegiz ama bir türlü tartısmalarımız son bulmuyo ailesi herhafta bizde saatlerce oturuyo yemek cay kahve meyve tatlı exra sürekli gülümseme yapmak zorundayım ki bana tamamen aykırı olan seyler ama artık sıkıldım 9 aydır bu böle artık boguluyorum ders calışmam lazım sinirden calışamıyorum kimseye bişeyde diyemiyorum bunu nişanlıma dile getirdigimde bana (kendin calışmak istemiyosun insnların geldigini bahane ediosun tabi gelecekler adet böyle ottan b..tan herseye sinir yapıosun dedi ) dedi yüksek sesle :1no2: özür dilerim dedim telefonu kapattım ama bu böle sevmiyorum artık sıkılıyorum o çok uzakta tek basına ama ben bunca insanla nişanlılıgı bu denli agır yasamak benim hakkım mı işimi bıraktım ve herkezin bana ev kızı muamelesi yapmasından sıkıldımmmmmmmmmmm yardım edin ben mi çok abartıyourm:teselli::1no2::çok üzgünüm:
işini niye bıraktın anlamadım. nişanlın mı istedi? ayrıca bunları hak ettiğini düşünmüyorum. nişanlılık insanın hayatındaki en özel zamanlardan biridir. çok tatlı geçmesi lazım, flörtle geçmesi lazım. yoksa ne alemi var? insanlar mutlu olmak için evlenir, şimdiden hayatını bu kadar zorlaştırmaları düşündürücü...
nişanlılık döneminde ayrı olmak gerçekten böyle sorunlara yol açar bizde nişsnlıyken ayrıydık sadece telefon sorunları çözmeye yetmiyor ve yanlış anlaşılmalara çok yol açıyor..en önemlisindende bahsetmişsin zaten nişanlılığın agır yükünü kendin taşıyorsun burdada haklısın ama az kalmış zaten bundan sonrası düğün telaşıyla geçer bence çok stres yapma..derslerine gelince kayınvalidenlere sürekli çok çalışman gerektiğinden ne bilim çok önemli sınavların oldugundan baştan bahsetki sık sık gelme cesaretini bulamasınlar olmazmı
Aslında abartmıyorsun ama bunu neden nısanlına dıllendırıyorsun kı?(Nısanlı olmana ragmen evlı moduna zaten profılınde medenı hale 'evlı' yazarak gırmıssın)Bana kalırsa geldıklerınde caylarını ıkram ettıkden sonra ''İznınızle benım ders calısmam gerek'' dıyerek odana cekıl.Bence onlar da bunu anlayacaklardır.Sonucda muhtemelen bu ders calısma olayı nısan sonrası ortaya cıkmadı.Sımdıden onlar ıcın kendı hayatını askıya almaya baslarsan,ılerıde bu onlarda alıskanlık yapacakdır ve herseyın onunde kendılerının olmasını arzulayacaklardır.Bu durum su anda senı ne kadar bozuyor ıse o zaman bunun kat be kat fazlası bozacakdır.Allah kolaylık versın.Umarım hersey gonlunce olur ve mutlu mesut bır evlılık hayatı yasarsın...
aaa nerde sözde hep benim yanımda beni herseyden çok seviyo ama belkide beni hiç tanımıyo örnegin beyaz esyalarımızı almadan önce bana aylar öncesinden askım git begen sec sen kullanacaksın vs.. birsürü sey söyledi ben büyük bi havesle gittim tabi begendim fln sonra geldi bi gün biz gezerken kayın.babam bizi bi dükkana cagırdı hiç istemedigim bi markanın dükkanı bana sen ölesine begen mutlu olsun adam dedi bende begendim sonra babam tmm alıyoruz dedi ve aldı ben ölece kaldım ki hepsi beyaz dı ben gri istiyordum aylarca hiç birsey sölemedim her sordukalrında evt cok güzel dedim ama gecen ay patladım onunla tartısırken iki gün sonra izne gelecekti geldi ve gitmiş esyların farkını verip gri yapmış bunuda bana grurla anlatıyo ne kadar umrumda olur sizce ne kadar mutlu olabilrim bu durumdan ki
Abartmıyosun cnm...
Yaşadıkların benimkinde kısmen benziyo.En azından nişanlıyken uzakta olma kısmı...
"nişanlılıgı bu denli agır yasamak benim hakkım mı?" demişsin ,,,inan var ya nişanlılığı kimse benim kadar ağır yaşamamıştır dediğim oldu benim...Yaklaşık 10 ay ayrı kaldık nişanlıyken ve ömrümden ömür gitti dediğim günler geçirdim...Nedeni ise telefonda yanlış anlaşılma, özlemden hırçınlaşma ,evlilik hazırlıklarını ayrı şehirlerde yapmak zorunda kalma vb.gibi abuk sebeplerdi...
Şimdi evlendik ,herşey konuşularak halloluyo ve sorunlar yüzde 80 azaldı...
Dişini biraz daha SIK ,bak 4 ay kalmış, sıkıntılarının bitmesi çok yakın inş. cnm...
Mutluluklar...
aaa nerde sözde hep benim yanımda beni herseyden çok seviyo ama belkide beni hiç tanımıyo örnegin beyaz esyalarımızı almadan önce bana aylar öncesinden askım git begen sec sen kullanacaksın vs.. birsürü sey söyledi ben büyük bi havesle gittim tabi begendim fln sonra geldi bi gün biz gezerken kayın.babam bizi bi dükkana cagırdı hiç istemedigim bi markanın dükkanı bana sen ölesine begen mutlu olsun adam dedi bende begendim sonra babam tmm alıyoruz dedi ve aldı ben ölece kaldım ki hepsi beyaz dı ben gri istiyordum aylarca hiç birsey sölemedim her sordukalrında evt cok güzel dedim ama gecen ay patladım onunla tartısırken iki gün sonra izne gelecekti geldi ve gitmiş esyların farkını verip gri yapmış bunuda bana grurla anlatıyo ne kadar umrumda olur sizce ne kadar mutlu olabilrim bu durumdan ki
hyr bizde herseyi erkek alır sadece mutfak eşyalarıyla küçük ev aletlerini kız tarafı alır halıya fln bide ama dedigin gibi tarzı ve benim neye kızdıgımı bildigi halde toplum içinde bana öle davranması
Biliyorum o adetleri bende Kırıkkaleliyim:) Nişanlın yakınında olsa konuşarak, zaman geçirerek bu sorunu halledebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?