Beni çok sevdigini söylüyor ama hiç anlamıyor neden?

sarizilli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
29
0
86
Konya
mrb arkadaslar nişanlım la bulundugumuz sehirler arasında 16 saat fark var dolayısıyla ayrıyız .. 4 aysonra evlenecegiz ama bir türlü tartısmalarımız son bulmuyo ailesi herhafta bizde saatlerce oturuyo yemek cay kahve meyve tatlı exra sürekli gülümseme yapmak zorundayım ki bana tamamen aykırı olan seyler ama artık sıkıldım 9 aydır bu böle artık boguluyorum ders calışmam lazım sinirden calışamıyorum kimseye bişeyde diyemiyorum bunu nişanlıma dile getirdigimde bana (kendin calışmak istemiyosun insnların geldigini bahane ediosun tabi gelecekler adet böyle ottan b..tan herseye sinir yapıosun dedi ) dedi yüksek sesle :1no2: özür dilerim dedim telefonu kapattım ama bu böle sevmiyorum artık sıkılıyorum o çok uzakta tek basına ama ben bunca insanla nişanlılıgı bu denli agır yasamak benim hakkım mı işimi bıraktım ve herkezin bana ev kızı muamelesi yapmasından sıkıldımmmmmmmmmmm yardım edin ben mi çok abartıyourm:teselli::1no2::çok üzgünüm:

yo abartmıyosun sadece ıstediğin hayatı ıstediğin sekılde yasamak ıstıyosun..buda en doğal hakkın

işini niye bıraktın anlamadım. nişanlın mı istedi? ayrıca bunları hak ettiğini düşünmüyorum. nişanlılık insanın hayatındaki en özel zamanlardan biridir. çok tatlı geçmesi lazım, flörtle geçmesi lazım. yoksa ne alemi var? insanlar mutlu olmak için evlenir, şimdiden hayatını bu kadar zorlaştırmaları düşündürücü...

Aslında abartmıyorsun ama bunu neden nısanlına dıllendırıyorsun kı?(Nısanlı olmana ragmen evlı moduna zaten profılınde medenı hale 'evlı' yazarak gırmıssın)Bana kalırsa geldıklerınde caylarını ıkram ettıkden sonra ''İznınızle benım ders calısmam gerek'' dıyerek odana cekıl.Bence onlar da bunu anlayacaklardır.Sonucda muhtemelen bu ders calısma olayı nısan sonrası ortaya cıkmadı.Sımdıden onlar ıcın kendı hayatını askıya almaya baslarsan,ılerıde bu onlarda alıskanlık yapacakdır ve herseyın onunde kendılerının olmasını arzulayacaklardır.Bu durum su anda senı ne kadar bozuyor ıse o zaman bunun kat be kat fazlası bozacakdır.Allah kolaylık versın.Umarım hersey gonlunce olur ve mutlu mesut bır evlılık hayatı yasarsın...

nişanlılık döneminde ayrı olmak gerçekten böyle sorunlara yol açar bizde nişsnlıyken ayrıydık sadece telefon sorunları çözmeye yetmiyor ve yanlış anlaşılmalara çok yol açıyor..en önemlisindende bahsetmişsin zaten nişanlılığın agır yükünü kendin taşıyorsun burdada haklısın ama az kalmış zaten bundan sonrası düğün telaşıyla geçer bence çok stres yapma..derslerine gelince kayınvalidenlere sürekli çok çalışman gerektiğinden ne bilim çok önemli sınavların oldugundan baştan bahsetki sık sık gelme cesaretini bulamasınlar olmazmı

öyle gecmesi gerekiyo haklısın ama bizimki çok farklı sekillerde ilerliyo birlikteykende çok farklı konular ortaya çıkıyo aile gezmeleri ziyaretler yine akşamları tm aileler toplanıyo ve köle ısaura gülümseyerek sürekli hizmet etmek zorunda kalıo işimi bırakmam da burası çok küçük bi yer özel bi okulda calışıyordum ve kimse devam etmemi istemedi ama ben işi bıraktıktan sonra herkez keske calışşaydın dedi:1no2::1no2:

ahh be ablacım bundan o kadar cok bahsediyorum ki her aradıklarında sürekli ders calışıyorum anne kafamı kaldırmıyorum anne vs.. seyler sölüyorum ama yinede her hafta bizdeler yada beni bi yere cagırıyolar

evli yazdım çünkü nikahımız fln oldu formalite olarak dgün kaldı diger olaylara gelincede sanırım haklısın bunların olmasına ben izin verdim sanırım çünkü yapım itibariyle kimseyi kırmayım herkezin istedigi olsun diye kendi egitmen çizgimden cıktım basit evkızı modunda kim ne dediyse evet dedim sonra yeniden baska bi üni. basladım (bu nişandan önce oldu) ve ders calışmam gerektigi kimsenin umrunda olmuyo

keşke kararlı olsaydın çalışma konuusunda. anladığım kadarıyla fazla taviz veriyosun insanlara. bu sana zarar verir arkadaşım. benim nişanlıyken eşim yurt dışındaydı. nişanlandık bir hafta sonra gitti. döndüğünde hemen evlendik. bizim nişanlılık internette konuşarak geçti. bu süre zarfında ailesiyle aynı şehirde görev yapıyordum. ailem başka şehirdeydi. 3.5 ay sürdü nişanlılık ve ben ailesiyle içli dışlı olmadım hiç. evlenmeden samimi olmayı düşünmedim. hoş hala daha soğuktur tavırlarım. sadece 1 kez gittim evlerine yalnız başıma. o da babalar günüydü. ama senin boyle bi şansın yok tabi aileler aynı şehirde. bence nişanlın biraz anlayışlı olmalı ve seni korumalı şimdiden.

aaa nerde sözde hep benim yanımda beni herseyden çok seviyo ama belkide beni hiç tanımıyo örnegin beyaz esyalarımızı almadan önce bana aylar öncesinden askım git begen sec sen kullanacaksın vs.. birsürü sey söyledi ben büyük bi havesle gittim tabi begendim fln sonra geldi bi gün biz gezerken kayın.babam bizi bi dükkana cagırdı hiç istemedigim bi markanın dükkanı bana sen ölesine begen mutlu olsun adam dedi bende begendim sonra babam tmm alıyoruz dedi ve aldı ben ölece kaldım ki hepsi beyaz dı ben gri istiyordum aylarca hiç birsey sölemedim her sordukalrında evt cok güzel dedim ama gecen ay patladım onunla tartısırken iki gün sonra izne gelecekti geldi ve gitmiş esyların farkını verip gri yapmış bunuda bana grurla anlatıyo ne kadar umrumda olur sizce ne kadar mutlu olabilrim bu durumdan ki

canım eşinin ailesi seni sewdiğinden we ayy eşin yazdım öyle kalsın neyse nişanlın uzakta oldugu için seni görmek korumak istiyolardır bide han bazı kişilerde adettir ya nişanlı kıza gidilr boş bırakılmaz ondan yapıyolardır sewdikleri için söyleye biliyosan acıkca söyle ders çalışmam gerek weya ailen desin musait değiliz diye anlarlar heralde mutlu ol canımm sewgilera.s.

seninle aynı kaderi yaşamışız arkadaşım benimde bütün eşyalarımı kayınpederimin seçtiği markası bile olmayan bi yerden secmek zorunda kalmıştım ve kesinlikle bişey diyemedim inanırmısın 3 yılı geçkin evliyiz ben bunlara kırıldıgımı eşime daha yeni söyledim inanamıyor demek sen bunları kafana taktında neden hiç söylemedin diyor ben bu konuların karşı tarafı çok kıracagını düşünürdüm hep babaya da karşı gelmek istemedim hiç ama şimdi pişmanım tabiki

degilmi insanın cnaını cok acıtsada bazı seyler dile getiremiyosun tabiki onalrda anlamıyo buda seni daha çok üzüyo kimsenin snein düşünceni umursamadıgını düşünüyorsun

Abartmıyosun cnm...
Yaşadıkların benimkinde kısmen benziyo.En azından nişanlıyken uzakta olma kısmı...
"nişanlılıgı bu denli agır yasamak benim hakkım mı?" demişsin ,,,inan var ya nişanlılığı kimse benim kadar ağır yaşamamıştır dediğim oldu benim...Yaklaşık 10 ay ayrı kaldık nişanlıyken ve ömrümden ömür gitti dediğim günler geçirdim...Nedeni ise telefonda yanlış anlaşılma, özlemden hırçınlaşma ,evlilik hazırlıklarını ayrı şehirlerde yapmak zorunda kalma vb.gibi abuk sebeplerdi...
Şimdi evlendik ,herşey konuşularak halloluyo ve sorunlar yüzde 80 azaldı...
Dişini biraz daha SIK ,bak 4 ay kalmış, sıkıntılarının bitmesi çok yakın inş. cnm...
Mutluluklar...

haklısın bekide öle gecicek ama seninle aynıkaderi paylaşmısız benim 9.ayım ve aynı sorunlar yasanıyo inş. senin dedigin gibi olurda hersey düzelir aslında birlikteyken bi sorunumuz olmuyo bizi bize bırakırlarsa hersey için saol sanada allah mutlu yıllar nasip etsin hoşcakal

arkadaslar herkeze çok tesekkür ederim destekleriniz için allah razı olsun herkeze mutluluklara.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ee sizde beyaz esyayı kız kısmı alır dıye bır adet yok mu :1shok:

bızde tum beyaz esyayı kız alıyor yatak odasını da, dıgerlerını erkek alıyor ,
hem gıdıp grıye de cevırtmıs fena gorunmuyor, ama tarzı sinirlendırıyor sanırım sızı oyle mı ?
bır de c ok ses cıkaramayan hanım bır kızsınız gıbı geldı baana ondan sanırım sessız kalıp patlıyorsunuz esınıze... delikafadulden kolay gelsın mutluluklar a.s.

hyr bizde herseyi erkek alır sadece mutfak eşyalarıyla küçük ev aletlerini kız tarafı alır halıya fln bide ama dedigin gibi tarzı ve benim neye kızdıgımı bildigi halde toplum içinde bana öle davranması

Biliyorum o adetleri bende Kırıkkaleliyim:) Nişanlın yakınında olsa konuşarak, zaman geçirerek bu sorunu halledebilirsiniz.

Biliyorum o adetleri bende Kırıkkaleliyim:) Nişanlın yakınında olsa konuşarak, zaman geçirerek bu sorunu halledebilirsiniz.

sevgili topram a.s. haklısın yakıdnaolsa halladilecek seyler ama 9 aydır nişanlıyız en uzun beraberlgimiz 15 tatil oldu onunda çogu akraba ziyaretleriyle gecti vs.. bürsürü seyler mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…