- Konu Sahibi mor_salkim
-
nişanlım diyorsun tanıdıgından bu yanada böyle davranışları vardı......
yani baştan beri böyle davranıyorsa sende .......bunu biliyordun ve kabul edip nişanlandın şimdi neden sinir oldun ki..........
sonuşta adam aynı adamsa degişmediyse.....
ha haklı oldugun bir durum var........komıklıgın yerı ayrıdır .......
dedign gibi her dakka laylom yaparsa kimsede ciddiye almaz......
herşeyin azı karar cogu zarar demişler.......
öyleyse yapacağın tek şey dışardan nasıl göründüğünü ona anlatman olacaktır
1. karşına alıp konuşabilirsin
2. sende aynı onun gibi davranacaksın ailenden aynı tepkileri alacaksın belki o durumda gözü açılır
3. arkadaşlarından yardım alacaksın. isim belirtmeden bir kağıda onun hakkında ne düşündüklerini açıkca yazmalarını sağlayacaksın.
aklıma başka birşey gelmiyor
hiç kimse sevdiği bir insanın başkaları tarafından dalga geçilmesine tanık olmak istemez
vallahı erkek dedıgın bıraz agır olmalıdır..
devamlı hayat laylaylom degıldır kendısınede bunu ızah edın duzelsın..
yada agır şartlarda hayat yaşayan bıkac ornek gosterın hayatı azbucukda kaıdeye almasını saglayınız..
konunuzu okurken aklıma kemal sunal'ın bı fılmı geldı aglamaz adam ıdı sanırım..
buyumesını saglayın bunun ıcın caba harcayınız..
hayat bukadar basıt degıl haa suada olabılır belkıde sızn yanınızda bu sekılde olabılırmı?..
oda var yanı sızle aynı ortamda bu sekılde yapıyo olabılırde..
tamam da daha önce ailesiyle durumunu cok bilmiodum ortamda nasl die ya insan zamanala olgunlaşmasını beklio ama hala aynı yaa deli edio beni hayr gireceği işte de tutunamaazki böle olunca sürekli gırgır şamata vs. kimsenin kaale aldıgı yokki ya insan sevince sonucta gözü görmüyor pek ama bazı taşlar yerine oturunca rahat görüyorsun ve canını sıkıyor haa bu sevmemek değil kesinlikle
her yerde aynııı ya bu ailesinde falan hep rahat görmüş bi sıkıntı cekmemmiş hep ööle olcak sanıyor beni sinir ediyor yaa ne yapacagım ben böyle
sıkıntı çektir o zamankaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?