Beni deli ediyor ya...

mor_salkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
470
2
96
İzmir
ya nişanlım o kadar saf ki anlatamam yaa sürekli gır gır şamata hahahah hihihihi ile yaşıyor yaaa şöyle bi ciddi oturup sohbete katılma şeyi pek yok ya yine konu ciddi olunca gerektiği gibi davranıyorda ama sürekli espri espri herkes dalga gecio yani kimse pek kaale almıyor ortamda kendi akrabaları bile kaale almıo küçük görüyo umursamıyor pek ona sorarsanızda ailede onun sözlerşne çook değer veriolar bu saftirik farkında deil durumumun işi yok hala bi türlü bulamadı ben sinirden delirecem bişeyler olsun die o hala hahahah hhihihi biraz ciddi ol diorum herkesle dalga gectirme kendini diroum oda ne edem benm içimdekiler bilsen çoktan hayat küserdim böyle yaparak unutmaya calısıom dio ama yetti artık daha yeni tanıstıgı biri bile hemen samimiyet kuruo herkes dalga gecio ne yapacagım ben yaa o kadar sinirim bozukki bi şöyle adam gibi adam durmuyor yaa klava:

nişanlım diyorsun tanıdıgından bu yanada böyle davranışları vardı......
yani baştan beri böyle davranıyorsa sende .......bunu biliyordun ve kabul edip nişanlandın şimdi neden sinir oldun ki..........
sonuşta adam aynı adamsa degişmediyse.....

ha haklı oldugun bir durum var........komıklıgın yerı ayrıdır .......
dedign gibi her dakka laylom yaparsa kimsede ciddiye almaz......
herşeyin azı karar cogu zarar demişler.......

tamam da daha önce ailesiyle durumunu cok bilmiodum ortamda nasl die ya insan zamanala olgunlaşmasını beklio ama hala aynı yaa deli edio beni hayr gireceği işte de tutunamaazki böle olunca sürekli gırgır şamata vs. kimsenin kaale aldıgı yokki ya insan sevince sonucta gözü görmüyor pek ama bazı taşlar yerine oturunca rahat görüyorsun ve canını sıkıyor haa bu sevmemek değil kesinlikle

öyleyse yapacağın tek şey dışardan nasıl göründüğünü ona anlatman olacaktır

1. karşına alıp konuşabilirsin
2. sende aynı onun gibi davranacaksın ailenden aynı tepkileri alacaksın belki o durumda gözü açılır
3. arkadaşlarından yardım alacaksın. isim belirtmeden bir kağıda onun hakkında ne düşündüklerini açıkca yazmalarını sağlayacaksın.

aklıma başka birşey gelmiyor

hiç kimse sevdiği bir insanın başkaları tarafından dalga geçilmesine tanık olmak istemez

ya kaç kere dedim milleti kendinle dalga gecirtme die geçirtmiomki zaten dio mileet beni bişey yapamaz olarak görüyor sonradan görüyo ağızlarının payını alıolar zaten dio ya kendini kandrıp duruyor yaa ne yapacagım bilmiyorum kac kere dedim biraz ciddi ol diye yaa bıktım artık yaa iyi de arkadasları öyle bişey yazmazlarki çok ii derler ya çok iyi biri çok saf kalpli ama ne olack böle bilmiom ben sinir hastası olacam olacagı o

vallahı erkek dedıgın bıraz agır olmalıdır..
devamlı hayat laylaylom degıldır kendısınede bunu ızah edın duzelsın..
yada agır şartlarda hayat yaşayan bıkac ornek gosterın hayatı azbucukda kaıdeye almasını saglayınız..
konunuzu okurken aklıma kemal sunal'ın bı fılmı geldı aglamaz adam ıdı sanırım..
buyumesını saglayın bunun ıcın caba harcayınız..
hayat bukadar basıt degıl haa suada olabılır belkıde sızn yanınızda bu sekılde olabılırmı?..
oda var yanı sızle aynı ortamda bu sekılde yapıyo olabılırde..

ay ya aynı benim kuzenim Allah sabır versin ne diyeyim

kesinlikle katılyorum erkek dediğin ağır olmali

her yerde aynııı ya bu ailesinde falan hep rahat görmüş bi sıkıntı cekmemmiş hep ööle olcak sanıyor beni sinir ediyor yaa ne yapacagım ben böyle

arkadaşım alıp karşına konuş seni dinlemiyorsa.......
bir aile büyügü konuşsun abin yada abisi yada babalar...
her dakka dünya gırgır şamatayla olmuyor......
nişanlanmış....evlilik için adım atmış ve sorumluluklarını bilmeli........
olgun biri gibi davranmalı.....
demişki içimi bilmiyorsun .....herkesin iç dünyasında neler oluyor .....
vurdum duymaz olucam derkende etrafa kendini rezil etmesin.....
komık olmanın yeride zamanıda var.......
artık evlenip ev sahibi olunca ödenecek faturalar bir bir geldigindede böle gülecekmi....
yoksa üzülüp evliligini bir çıkmazamı sürüklüyecek.....evinin adamı olucagına göre sorumluluklarını bilmeli ve TİTREYİP KENDİNE GELMELİ......
GELMİYORSADA KENDİNE GETİRECEK BİRİ OLMALI.....
bir an önce kendini toplamalı adam akıllı kararlar almalı......
ve kendine bir iş bulup düzenini kurmalı.......
böyle devam ederse evlendiginde evin geçimini kim saglıyacak.....
ve böyle devam ederse evlendiginde mutlu olacagınıda sanmıyorum.....

kim olursa olsun nerde nasıl davranacagını ve sorumluluklarını bilmeli heleki evlilik için bir adım atıp yuva kurucaksa daha bir hayatı önemsemeli......

kızma ama ben böyle bi adamı koca diye koluma takamazdım.eğer anlattığın gibiyse bana çok ters.eğer seviyosan bişey denmez yine de iyi düşün.bazı ciddi şeylere de bu göxle bakarsa işin zor

evlenince böle vurdumduymaz oluşuna devam ederse kötü cnm..şimdiden adam gibi konuş yoksa başın iicene agrırrr

cıvık erkeklerden hiç hoşlanmam delikafadulden

ya cıvık deil sadece hayatı fazla tiye alıo yani bişey oldumu tepkisini koyuyorda ama genel olarak ortamda ondan baska espri yapan yok ne yapsam bilemiyorum yaa ne ddesem bilmiom dediğimde bana onu diyo kendimi böle teselli ediom diyor acaba babam konuşsa mı ki yaa böyle gırgır şamata ile olmaz diye nasıl olurki canm

ınsanın yapısı neyse değiştiremezsinki canım,
Biraz çirkin bir benzetme olacak, özür dilerim ama
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin,
Toplum içinde sayılmayan, hafife alınmayan biriyle ömür boyu olmak zor,
Baban karşısına alıp ciddi anlamda konuşsun,
Nedir canım bu böyle her dakika laylaylom herşeyin bir yeri zamanı var,
Kızmakta çok haklısın :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…