Beni deli ediyor ya...

ya işte aksine o akdarda iyi biri ki anlatamam yaa herkesin iyiliğini düşünür ne yapsam yaa valla iki ucu b.klu değnek misali ( bu daha kaba oldu ama...)

işi yok diyorsun belki boşluktadır ne yapacağını nasıl davranacaını bilmiyordur bu olabilir mi?? önce bi işe girmeli tatlım olmaz ki böyle.ondan sonra bakarsın duruma.benim kafam da iş olayına takıldı biraz gevşek galiba nişanlın sonuçta evleneceksiniz işsiz başsız nasıl olacak?aile büyükleri devreye girmeli bence

Evlilik sorumluluğu aldığında bu tavrını azaltır sanırım.
Onu en iyi sen tanırsın. Ömür boyu böyle sürdürecek gibiyse çekilmez derim.
Bir sorumluluk aldığında davranışlarını, titizliğini denemek lazım.
Bazı insanlar gırgır, şamatacıdır ama üstlendiği görevlerde çok ciddidir.

bence işe girdiğinde yeni bir ortam olduğu için orda farklı olabilir ama arkadaş ve aile ortamında hep aynı kalacaktır.yaşları ilerlemiş olduğu halde öyle davranan insanlar var.ben anladım ki zaman kimseyi değiştirmiyo biz değiştirir diye kendimizi kandırıyoz sadece.bu davranışları zamanla seni daha çok rahatsız edebilir ama şunuda unutma kimse dört dörtlük değil............kafamçokkarıştı

ya onu çok kullanırlar ve bu durumndan saflığndan faydalanan insanlar olacaktr..
madem yaşadklarımı unutmak için böyle davranyrm diyor..çok ağır şeyler yaşamış olmalı ki laylay lom yapıyor...bence bunu tam anlamıyla sorup öğrenmelisin

Biraz benim sevgilime benziyo.Bizimki de kendini Cem Yılmaz sanar :roflol: Ama ben bu özelliğini seviyorum arkadaş ortamında yaptığı esprilerle herkesi eğlendiriyo ve güldürüyo yani boş espriler yapmıyo.Tabi bizimki senin nişanlın kadar değil.Yani rahatsız edici boyutta değil onun dışında gayet ciddi konuşmalar da yapabiliyoruz bi ortamda da ciddi konuşarak kendini dinlettirebiliyo.

Sen de biraz olumlu baksan bu olaya çünkü bir erkeğin komik olması bence güzel bi özellik kalas gibi mi dursun çocuk sırnaşık şey Yok çok abartıysa o zaman konuşçaksın gerekiyosa gözünü de korkutacaksın bu davranışların senden soğumama neden olcak diye korkuyorum falan diyeceksin.Belki aklı başına gelir

çok değişik bir kişilik heralde.başkası olsa nişanlısı kendinle dalga geçtirme deyince bozulur.

nişanlısın şuan nişanlı olmak evlılıge bı adımdır bu adımda bıreyler bırbırını yakından tanımaya çalısırlar uyum problemınız varsa hayata aynı pencereden bakamıyorsan herkes yoluna gider....iyi düşün kararını iyi ver evlılıkten bahsedıyorsun kafanda soru işaretı kalmasın...
bu arada kimse dörtdörtük degil asla kafana tam anlamıyla uygun birini bulamazsın ama halledılecek problemler vardır görmezden gelirsin bıraz alttan alırsın bi şekilde aynı yolda kesişebilirsin önemli olan aynı dili konuşabilmektir.... Ama bi ilişkide erkek erkekligini bilecek kadında kadınlıgını umarım anlatabilmişimdir iyi düşün.

iyi ama bu nişanlınız demek ki çok rahatsız değilsiniz ki nişanlınız olmuş:umursamaz:

iyide siz bu adamı nişanlanmadan öncede tanıyordunuz öyle değilmiii...

nişanlandğınızda öyle değildide sonradan mı değişti....

o tip bir insanı değiştirmek kolay olmaz sanırım.....

ya kabul edecek yada bitireceksiniz.....

benimde hoşuma gitmeyen tiptir öyleleri

bencede arkadasin dedigi cok dogru...

sıkıntı çektir o zamankaydirigubbakcemile2

alkisalkisalkis

valla canim toplumda sayginlik kazanmak cok önmeli benim icin... esimin itibarida cok önemli benim icin! cünkü esin ciddi olcak ki , toplumda kendisine saygi duysun ve sana da duydurtma yi bilsin. esini millet takmiyorsa seni hic takmaz. cünkü seni kollyip kozlayan esin dir güzelim... ilerde bu sende psikolojik problem yaratir!

aldıgı bi işi en iyi şeklide yapıyor hatta cok sosyal biri buda toplumda onu hemen ortaya cıkarıyor ikna kabiliyeti cok yüksek biridir şimdiye kadar doğru düzgün bi şi olmadı bi cok yere basvurdu olmadı bunlar hep torpille adam alan yerlerdi kpss denedi olmadı oda olmayınca artık oda iyice bunaldı ya normalde benimde esprili olması hoşuma gidiyor ama bazen dozunu kacırıyor kızdıgımdada bana öyle diyor bu iş probleminden ötürü cok stresli ailesi cok üstüne geliyor ne yapacagım bilewmiyorum ben kpss olur diye nişan yaptık oda olmadı sürekli yanında olmaya calısıyorum aam artık ebnde bunaldım sürekli bende ne yapacagımı şaşaırmış vaziyetteyim ya genelde kendi aile cevresinde ve arkadas cevresinde böyle biraz sulu ama yinede herkesle hemen samimi oluyo millete ii görünüo milletde bundan yüz bulunca iişi espriye dökerek diyeceğiniş dio hayır yeri geldimi oda cok güzel laf sokar ama bu kadar ii niyetli olması beni sinir edio yaa biraz ciddi olur demi erkek dediğin her zaman ahahahah ihihihi olmazki valla bimiom yaa ya bende cok ciddi insanı sevmem sıkılırım ama buda biraz fazla ya diorsunuz nişanlaanana kadar tanımadınmı die tanıdım ama insan katlanıo bi vakit oluo artık göze batıyor ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…