beni delirtiyo:(

sehidem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
63
0
96
Erzurum
mrb.. ben ince belli ama geniş kalçalı bi vücüd tipine sahibim... 1.65 by 60 kilo..

ama bi sorunum var bi bacağım diğerinden kalın hadi kalınlığı neysede basenlerimde bu çoook bariz bi şekilde belli. sizce napmalıyım??? eyvahedigeldismile

Basenlerin için birşey söyleyemeyeceğim ama, bacağımın biri daha kalın demişsin. Estetik cerrahlar, kalın bacaklardan liposuction ile yağ alarak inceltebiliyorlar. Bunu vücudun bir çok bölgesine uygulayabiliyorlar. Bir araştır istersen canım.

MERHABA asimetrik uyluk ve bacak şekilllerini bir tarafa liposuction diğer tarafa yağ enjeksiyonu yaparak düzeltmek mümkün. Ben ce estetik cerrahi merkezlerinin veya doktorların sitesine mail yoluyla resim göndererek ya da bizzat muayene olarak fikir sahibi olabilirsin. Görüşmelerden ücret alınmıyor.

insanlarda sol kol sağ kola göre daha incedir, sol göz sağ gözden küçüktür, sağ el sol elden daha kalın olur...tüm vucut için bu geçerli, eğer çok bariz bir fark varsa önce bir ortopediste gidip ayak tabanına, topuklarına baktırmanı öneririm zira bazen topuk dikeni denen bir sorundan dolayı insanlar tek bacaklarına daha fazla yükleniyorlar ve diğer bacak zayıf kalıyor...Eğer bir problem yoksada egzersizlerinde diğer bacağını daha fazla çalıştır...her şey içim ameliyat önerilmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…