Beni delirttiler.......

dogi45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
10
0
86
48
Eskişehir
evet arkadaşlar ben kayın validem ve görümcemi bir türlü sevemedim.başıma neler getirmediler ki .şimdi anti psikotik ilaç kullanıyorum.eşim ailesini kırmak istemiyor olan bana oluyor.bizi sayan seven yok ikimizde çalışıyoruz diye sadece maddi kazanç kapısı olarak görülüyoruz.geçen yıl sezeryanla doğum yaptım 25. gün sonra geldiler. lohusaydım.kimse bir kase çorba koymadı önüme evde buyüzden tartışma çıktı.kayınvalidem eşime sen anneni korumuyosun geline beni ezdiriyosun dedi.şimdi kızıma bakıyor yine eşime bilmem kimin oğlu eşinden habersiz babasını bağkurdan emekli yapmış diyesöylüyor.sende bizi yap diyor(üstelik karı-koca ikisi içinde).çocuğuma evde ben varken sahip çıkmıyor.vs vs görümcem desen hatun aha bu ,şişt diye hitab ediyor.üstüne basa basa ben görümceyim diyor halim bu .şimdi kızıma bakıcı arıyacağım evde huzur kalmadı.bakışlar sözler herşey batıyor.sakinleşmek için paxera kullanıyorum...ruh sağlığımı kaybettim.

Son düzenleme:
allah şifalar versin canım zor haller bilirim tatlım
neden bu erkek anneleri gelinleri istemezler ne yapıyorsak neyse fazla acılmayım
bu konular hakkında bende dertliyim dereliyim çünkü

bayağı ağır bi ilaç bu galiba öyle biliyorum, geçmiş olsun

boşver güzelim sağlığından daha önemli değil. bakıcı bulmalısın. çocuğunu onlara bıraktığın sürece sana eziyet edecekler. al çocuğunu bir dahada görüşme onlarla. eşinede pes doğrusu evde eşle çocukmu önemli annemi. valla açıkcası benim eşimin ailesi çok yıprattı beni bende sinir krizleri geçirmeye başlamıştım eşim yeter artık dedi ve ilişiği kestik şükür huzurumuz var. yalnız eskşhr bakıcı bulmak çok zor inşallah iyi birisiyle karşılaşırsın.

ne arızalı insanlar
e iki kişi çalısıyorsanız çocuğa bakıcı tut
o insanların yüzünüde bayramdan bayrama gör
bu devirde kendiniz gecindiniz bide üstüne 2 kişinin bağkur pirimini ödeyeceksiniz olduklava:
ve sakın işini bırakma eşin anlaşılan pasif biri

Arkadasim bastan zaten hic onlara baktirmicaktin yavrunu....:1hug:

Hemen iyi bir bakiciya verseydin belki bu denli sinirlerin yipranmazdi....muhatap olmak zorunda kalmazdin cünkü...:1no2:

Acil sifalar diliyorum....kimbilir neler yasadin neler gördün bu duruma gelene kadar lakin sunu unutma insan birazda kendi doktoru olacak....seni böyle üzmelerine senin tabirinle delirtmelerine sen firsat veriyorsun....lmaz:

Tabiki bazi insan yapi olarak cok fazla kafaya takiyor.....ama olan sana oluyor iste...

Sakin Soguk Agir olmaya bak....iyi bir bakici bul kendine ve araya mesafe koy....seni üzen insanlarla görüsmek zorunda degilsin.:hulya:

Allah yardimcin olsun:Saruboceq:

Bu kadar nefret dolu olduğun insanlara çocuğunu neden baktırıyorsun?

Sakın mecburum deme..

Yani anlatmana göre sinir hastası olmuşsun onların yüzünden, ee sokağından geçmemen lazım normalde ama sen çocuğunu baktırıyorsun..

Bakıcı mı bulucan ne yapıcan uzaklaş madem..
Ya da yaraları sarıp iyi yönlerini görmeye çalış, zor biraz bu saatten sonra ama imkansız değil..

cok geçmiş olsun :teselli:
onlarla arana mesefa koy senı üzmelerıne ızın verme cnm
guvenılır bıde bakıcı buldun mu tamamdır
üzme kendını

allah yardımcın olsun kardeşim senden önemli kimse yok böyle düşünmelisin.hemen bakıcını bul baksana eşin bile destek olmuyormuş ozaman sen kendini kendini düşünceksin başka çaresi yok.çocuğun için ruh sağlığını korumalısın onların amacıda seni yıldırmak.erkekler anlamıyor maalesef yeni bir ailesi olduğunu onlara karşı görevleri olduğunu sadece. allah yardım etsin

hep aynı bu cadı kaynanalardan çektiğimiz

birde ömürleride çoğalıyor bakımları iyi hastane maaşallah ömürlerini uzatıyorda uzatıyor

bizim kiside bana yapmadığı kötülük kalmadı ama allaha havale ettim

şimdi hastaiığa yakalandı onunla uğraşıyor

kafaya takma rahat ol herkes yaptığını çekiyor

bencede çocuğuna başka birini bul bakacak yoksa hem senin sinirlerni yıprayacak hemde bebeğin gergin bir ortamda büyüyecek.kendine bu işkenceyi yapma.

kapıdan girerlerken kafalarından aşağı kaynar su dök dicem ama bilemiyorum yaniii
aayy ne dertleri var gelinle falan
o da bi ana kuzusu değil miii
elbette herkesin kusuru hatası var ama bunu eziyet ederek mi çözümlemek lazım

bakıcı bulup aranıza mesafe koyduktan sonra inşallah yoluna girer herşey
yaptıkları ettikleri ne varsa umrunuzda olmasın
sizi üzmelerine izin vermeyin

eşinizin ve çocuğunuz için ayakta kalmanız güçlü olmanız lazım

çok geçmiş olsun arkadaşım
hiçbir kimse sizin sağlığınızdan önemli değil

kıyamam ya.o nasıl bi hitap şeklimiş.sana şişt derken sen bişey demiyo musun.niye tavrını koyup onlardan uzaklaşmadın.çocuğuna bakıyosa emekli mi yapman gerekiyomuş.ya senin çocuğunun geleceği ne olucak.o parayla eğitime yatırım yaparsınız.eşine de çok kızdem ama nasıldır bilirim.anne babası sonuçta kıramıyo.yalnız senin tepkini adam akıllı gösterip bunlarla bağı koparman gerekiyo.evine gelen para da sende toplansın ki,eşin gidip harcama yapamasın

ana kuzusu olduğunu kim düşünicek ki.sadece insan olduğumuzu düşünseler yeter,başka hiç bi beklentim yok

dün bir programda psikolog konuştu..aynı böyle bir duruma cevap verdi
dedi ki,şu kayınpederler kaynanalara biraz ilgi gösterse..canım cicim dese..bunları yapmadıkları için ,ilgiyi oğullarından görmek istiyorlar ve gelinide bir düşma gibi görüyorlar..kapanın elinde kalacak mantığı oluyor..kayınpederler kayınvalideleri yanlız bırakmasa da ilgi gösterse sevgi gösterse
haklı olabilir
birde siz artık aile olmuşsunuz ,can düşmanı gibi görmeleri de anlamsız ,saçma..bir ailede huzur önemlidir ,bağlılık önemlidir ve bunu da bu şekilde yıkmamak gerekir..sanırım toplum yüzünden insanlar savaşa girer gibi evlatlarını evlendiriyor..ayvah gelin gelecek ,aman kendimizi ezdirmeyelim ,dediklerimizi yaptırtalım ..yada gelin , eyvah kayınvalidem bana karışacak ,kendimi ezdirmeyeyim vsvs...gibi düşünüyor..bence iki taraftan birisi bunu düşünüyor..
açıkcası aile arasında böyle tatsız şeyler olması ve insanların birbirini düşma olarak görmesi beni üzüyor
benim kayınvalidem 1 kız 9 erkek olmak üzere 10 çocuğu var..çok erkek var diyemidir yoksa kocsı ilgi gösteriyor diye mi valla hiç kapanın elinde kalır sorunu yaşamadık.))aksine sarılın sarılın öpüşün diyor.)

Sinirini daha çok bozma cnm....çocuğa bir bakıcı buL....çocuğa baktığı için böyle istemleri hiç bitmez....parana sözün geçsin....onlarla da mesafeli görüş....ne demek geline aha bu....şişşşt diye hitap etmek....sen böyle hitap edince derhal tavır almalsın benim ismim yok mu diye? Allah yardımcın olsun.....Eden bulur....lmaz:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun üzmemeye çalış kendini çocuğnu düşün

maddi gücün varsa acilen bakıcı tut böylece minnet etmek zorunda kalmazsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…