bak arkadasım sen de çok önemlisin tabi ama ben ilk etapta çocugun psikolojisini düşündüm. çünkü benzer bir durumu cevremde gördüm.. çocukları neredeyse 30 yasında, o çocouga 3-4 sene bakan kayınvalide öldü ama buna ragmen anne baba hala sorun yasıyor o çocoukla çünkü çocuğun kişilik gelişimi bebeklikte başlıyor. yavrucağına olur olan.. acilen bakıcı bul ve çocuğunun kişilik gelişimini kendin hallet. hem bakıcıya verince bakıcı sadece günlük bakımla uğraşıyor. oyaski kayınvalideler, hatta anneler kişilik eğitimi vermeye kalkıyor. iyi bir kayınvalidenin elinde yetişen çocuk bile sorunlu olabiliyorken ben seninkini düşünemiyorum bile.. acilen bakıcı bul..
eşine gelince söyleyecek söz bulamıyorum.psikolojin ne hale gelmiş, beyfendi hala umursamıyor.. neyse tipik erkek işte.. anladığım kadarıyla ondan sana fayda yok.. çocugun ve kendin için sen çabalayacak,başının çaresine bakacaksın.
kendine gelince güçlü ol arkadasım,çocougunu da onların elinden aldıktan sonra,kendinle ilgilen artık, sen herşeyden değerlisin. o bebek cesaretli,sağlıklı ve mutlu bir anneyi hakediyor.. kocana sen kenarda dur de ve başının çaresine bak bir an önce..