- Konu Sahibi kitapkurdu35
-
Sürekli sürekli ayni seyleri sorunca adamda bunaliyo sonucta mesela nerdesin?
Ne yapiyosun?
Yaninda kim var ?
Bu sorulardan erkekler cabuk slklliyo sormamak en iyisi .
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erkek arkadaşımla aram şu an gayet iyi birlikte gülüyoruz eğleniyoruzzz ama ben ona aklıma takılan bi sorundan bahsetsem off puf yapıp duruyo. mesela niye güzel şeyler soylemıyosun desem ( ki ben bunu şakaya vurup derim pek de inatçı diilim bu konuda ) Uff ama falan diyo biz 2 ay önce baya kavga ettik o zamandan beri böyle yani ben ona niye mesaj atmadın veya yanıma niye gelmiyosun tarzı şeyler sorduğumda doğru düzgün cevap versin istiyorum gerekirse sertce söylesın bi şey ne bilım olmaz desin anlatsın ama açıklama yapsın yani Uf diyo ya böyle baştan savma, gerınıp ağzına iki tane cakasım geliyo içimi şişirdi yemin ederim yaher şeyde inatçı bi de iletişim problemi var aramızda 2 aydır nasıl yenerım bu inadı yaa tatlı dil ile olur mu sizce olursa nasıl olurrr yardımm hiç bi şey anlatamıyorum çünküü böyle olmaz kii ? ???
Erkeklerin geneli en ufak bir sorguya bile dır dır gözüyle bakıyor
Ben ilişkinin başlarında çok kapalı bir insandım bir şeye canım sıkılsa dahi söylemezdim. Kendisi zorlaya zorlaya en ufak bir şeyi söylememi istedi. Zamanla açıldım, bir baktım bu sefer de dır dır ediyorsun diyor. Ben de eski halime döndüm:) öyle nerdesin, napıyorsun, kimlesin diye sormuyorum kendim de sorulmadıkça söylemiyorum. Şimdi de ilgisizliğimden şikayetçi.
İnsan ne istediğini önce bi bilmeli :)
Tabi ki öyleee de bi şey sormaya korkar oldum artık o şekilde cevap veriyor diyeaynı benimki:) ben de sorundan bahsedince öf püf ediyo ama alıştım artık sevince katlanıyo insan
Çok çok haklısın gerçekten bilmeli, ama mesela ben bi sorun olduğunda bunu konuşarak çözmek istiyorum gerçekten dır dır etmek değil niyetim sırf içim rahat olsun diye mesela bi şey soruyorum ona bana dese ki hayır olmaz çünkü şöyle ben kabul ederim ama o şekilde kaçması sinir bozucu :/
Aslında iyi bi fikir teşekkür ederimm ona adam akıllı anlatsam bak fikrini soyle ama Uflama desem belki olur ama inan ki bunu bile bazen içim yapmak istemiyor o hareketi yüzündenkaçan kovalanır canım benim biraz üzerine düşme bence ama bazı şeyleri ciddiye almaması da kötü bi durum bence herkes gülüp eğlenirken iyidir önemli olan ciddi konularda da anlaşmaya varabilmek dinleyip anlayabilmek diye düşünüyorum ben olsam ciddi bi konuşma yapıp daha sonrada davranışlarını gözlemlerdim
Aynen benimki de öyle konuşmak istemiyor. Sanki sorun yaratıyormuşum gibi davranıyor, biz konuşmayınca sorun yok olacakmış gibi:)
Erkeklerin genel yapısı düz, basit, çözümleyici değil üzerini örtücü...
Erkeklerin geneli en ufak bir sorguya bile dır dır gözüyle bakıyor
Ben ilişkinin başlarında çok kapalı bir insandım bir şeye canım sıkılsa dahi söylemezdim. Kendisi zorlaya zorlaya en ufak bir şeyi söylememi istedi. Zamanla açıldım, bir baktım bu sefer de dır dır ediyorsun diyor. Ben de eski halime döndüm:) öyle nerdesin, napıyorsun, kimlesin diye sormuyorum kendim de sorulmadıkça söylemiyorum. Şimdi de ilgisizliğimden şikayetçi.
İnsan ne istediğini önce bi bilmeli :)
Aslında iyi bi fikir teşekkür ederimm ona adam akıllı anlatsam bak fikrini soyle ama Uflama desem belki olur ama inan ki bunu bile bazen içim yapmak istemiyor o hareketi yüzünden
canım sevgi aşk mutluluk huzur emek ister sakın unutma içim yapmak istemiyor diye birşey yok canım benim emek ver meyvelerini topla 7 yıllık ilişkim var ve bu yolla uzun zamandır devam ediyoruz
7 yıl mı vaaov maşallah size Allah nazarlardan korusun inşallah ya, çok sağol gerçekten o zaman konuşmalı bu konuyu peki ya gene uflarsa ay bak içim daraldı
2 yılı geçtii 26 aydırrcanım siz ne kadardır birliktesiniz
2 yılı geçtii 26 aydırr
Erkek arkadaşımla aram şu an gayet iyi birlikte gülüyoruz eğleniyoruzzz ama ben ona aklıma takılan bi sorundan bahsetsem off puf yapıp duruyo. mesela niye güzel şeyler soylemıyosun desem ( ki ben bunu şakaya vurup derim pek de inatçı diilim bu konuda ) Uff ama falan diyo biz 2 ay önce baya kavga ettik o zamandan beri böyle yani ben ona niye mesaj atmadın veya yanıma niye gelmiyosun tarzı şeyler sorduğumda doğru düzgün cevap versin istiyorum gerekirse sertce söylesın bi şey ne bilım olmaz desin anlatsın ama açıklama yapsın yani Uf diyo ya böyle baştan savma, gerınıp ağzına iki tane cakasım geliyo içimi şişirdi yemin ederim yaher şeyde inatçı bi de iletişim problemi var aramızda 2 aydır nasıl yenerım bu inadı yaa tatlı dil ile olur mu sizce olursa nasıl olurrr yardımm hiç bi şey anlatamıyorum çünküü böyle olmaz kii ? ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?