- Konu Sahibi kitapkurdu35
-
canım bak şimdi kendimden örnek vericem sanasevgilim benim ilk aşkım lise 1 de tanıdım onu ilk zamanlar tanıma aşamaları filan derken zaman ilerledi kavgalar başladı inan bazen ağlmaktan gözlerimi açımıyordum sinir krizi geliordu resmen dinleme kendimizi ifade sorunumuz vardı ama insan birbirini daha iyi tanıdıkça emek verdikçe kendini ifade etmeye gayret gösterdikçe herşey degişiyor inan bana bu sene en güzel zamanlarımızı yaşıyoruz sakın gülüp eğleniyoruz gitmediğimiz yer kalmadı neler neler konuşuruz sevgilim askerde durup düşününce herşey zaman inat ve sabırla oluyor inan bana ama şuanda karşındaki adam çabayı hak ediyormu ona karar ver eğer evet hak ediyor diorsan devam et inan sen gayret edince karşındakide sana ayak uyduruyor
Formülü ne biliyo musun sen de ona bi'şey dediğinde of diyeceksin
Mesela benimkine en ufak bi'şey diyeyim işine gelmesin hemen "of" derdi daha ilk demem de, uyardım düzelmedi sen misin of diyen aynısını yapmaya başladım nezaman bozuldu, alındı ozaman anladı beni.
Şimdi sadece kızdırmak istediğinde şakasına of der
Bunaltmışsındır diyen arkadaşlar var ama alakası yok bu adamlar biz işlerine gelmeyen bi'şey dedik mi tırıvırı olarak algılıyo hemen üf püf.
Valla ben diyorum of püf diyeceğine bana bunları dedirtme
Ya ne kadar güzel içim açıldı yazını okurkenn maşallah tekrardan :):):) aslında bizim mükemmel günlerimiz oldu buna değer diye düşünüyorum eskiden sanki dünyanın en mutlu çifti bizdik şimdi böyle oldu esasen o günlere döner miyiz diye düşünüyorum bi soğukluk bi problem var işte :/ ne zaman biter bu kavgaların etkisii
Haha ay ilahi sen çok yaşayapcaktim bi ara onu of dedim benimkinin laf aynen şu " ay aman şımarık şey hemen of der" takmıyo mu ne
bak canım bence ilişkilerde 3 evre var birincisi canım cicim birbirinizi tanımaya başlıyorsunuz ikincisi azıcık tandıın ama daha çok şey var bu arada gariplikler başlıyor tartışmalar kavgalar vs anlayamıyorsun eğer o arada kendini bırakırsan bu iş bitmiştir bir daha dönüşü olmuyor üçüncü evre ise direniyorsun adamı seviyorsun ayrılmak istemiyorsun artık bakışlarından nefesinden ne demek istediğini anlıyorsun artık tartışma kavga yok ohh be diosun:)) bizde sizin yaşadıgınız zamanlardan geçtik inan bi sogukluk oluyor gibi olurdu bazende ben öyle zannederdim oda ayrı bi konu tabiki:) içinize bi kaybetme korkusu düşsünde göreyim o zaman kavga filan kalıyormu zamanla geçer merak etme sevgilime ne kadar aşık oldugumu bu hafta bir kere daha anladım çünkü kaybetmekten korktum
Aslında bu da bi ihtimal belki bana öyle geliyor :/ ama kaybetme korkusu bende oldu da onu bilmiyorum :/ peki canım bu söylediğin şeyler çok büyük kavga etsek de geçerli mii
Şu kaçan kovalanır şeysini ben niye yapamıyorum yaaynı benimkide öyleydi ne desem kızıyo bişey sorsam sıkıldım diyordu. günde 1 veya 2 kez arıyordu hep ben arayıp üstüne düştüm ve acayip iletişim problemlerimiz vardı ben ne desem yada o ne dese hep yanlış anlaşılmalar hep gereksiz trip ve kavqalar oluordu bazen günlerce hiç aramıyordu bile beni sonra ben takmamaya başladım şimdi pek aramıyorum üstüne düşmüyorum o beni arayıp neden aramıyorsun diyo bende işim vardı diyorum kavqa edince beni yine o arıyo kaçan kovalanır misali
eğer birbirinizi çok seviyor iseniz evet geçerli canım biz 2 kere büyük kavga atlattık birisi tam bi felaketti 15 gün görüşedik ağlamaktan öldüm
Ya geçmiş olsun canımm :/ her şeye rağmen böyle güzel bi durumda olmanız çok umut verdi bana ya şimdi yapmam gereken ona bahsetmek her şeyden sanırım
Öyle yaparım ben de o zaman ama beni yıldıran şey şu mesela tamam kızım diyorum kendime bu sefer dinlemek istemese de anlatcam ama sonra derinden bi of çekince o an yılıyorum işte hevesım gidiyoaçık yüreklilikle ama ciddi şekilde konuş canım duygularını düşüncelerini anlat herşey zamanla yoluna giriyor inan bana sevgilim hem en yakın arkadaşım hemde canım benim inan bu duruma kolay gelinmiyor kaçan kovalanırıda 4 yıl sonra öğrendim
Öyle yaparım ben de o zaman ama beni yıldıran şey şu mesela tamam kızım diyorum kendime bu sefer dinlemek istemese de anlatcam ama sonra derinden bi of çekince o an yılıyorum işte hevesım gidiyo
ya çok zor bi durum bak bir kere ciddi konuş aklını başına toplasın bence:2:
Normalde de böyle değil ki bi ara baya kavgalarımız oldu son tartışmada artık sıkıldım bu kavgalardan tartışmadan dedi bi şey anlatırken tartışma cıkcanı mı düşünüyor acaba
18 aslında belki de daha küçüğüz diyee bilemiyorumbak olabilir bazen banada oluyor daral gelio tartışmaktan tartışmak yerine konu hakkında hiç konuşmamayı tercih ettiğim zamanlar da oldu kaç yaşındasınız
Şu kaçan kovalanır şeysini ben niye yapamıyorum yatakmamak derken yani nasıl meselaa
Mesela nereye qittiqini sorma biryere qiderken haber vermeyi unutmuş gibi yap kavqa ettiqinizde sen arama onun aramasını bekle kaybetme korkusuna kapılacaktır büyük ihtimal biz 6 aydır birlikteyiz ve bu ay nişanımız var herşey yolunda gidiyor eskiden hiç takmıyordu ne desem duvara konuşuyormuş qibi oluyordm şimdi ne desem dikkatle dinleyip cevap veriyor.
18 aslında belki de daha küçüğüz diyee bilemiyorum
Aslında ben sanki daha olgunum ondan yani bu düşündüklerımı belki o düşünemez bileküçüksünüz birazdan ondan yaş ilerleyince olgunlaşılıyor
Aslında ben sanki daha olgunum ondan yani bu düşündüklerımı belki o düşünemez bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?