beni dinlemiyoo, iletişim problemiii :/

Ya ne kadar güzel içim açıldı yazını okurkenn maşallah tekrardan :):):) aslında bizim mükemmel günlerimiz oldu buna değer diye düşünüyorum eskiden sanki dünyanın en mutlu çifti bizdik şimdi böyle oldu esasen o günlere döner miyiz diye düşünüyorum bi soğukluk bi problem var işte :/ ne zaman biter bu kavgaların etkisii

Haha ay ilahi sen çok yaşa yapcaktim bi ara onu of dedim benimkinin laf aynen şu " ay aman şımarık şey hemen of der" takmıyo mu ne

bak canım bence ilişkilerde 3 evre var birincisi canım cicim birbirinizi tanımaya başlıyorsunuz ikincisi azıcık tandıın ama daha çok şey var bu arada gariplikler başlıyor tartışmalar kavgalar vs anlayamıyorsun eğer o arada kendini bırakırsan bu iş bitmiştir bir daha dönüşü olmuyor üçüncü evre ise direniyorsun adamı seviyorsun ayrılmak istemiyorsun artık bakışlarından nefesinden ne demek istediğini anlıyorsun artık tartışma kavga yok ohh be diosun:)) bizde sizin yaşadıgınız zamanlardan geçtik inan bi sogukluk oluyor gibi olurdu bazende ben öyle zannederdim oda ayrı bi konu tabiki:) içinize bi kaybetme korkusu düşsünde göreyim o zaman kavga filan kalıyormu zamanla geçer merak etme sevgilime ne kadar aşık oldugumu bu hafta bir kere daha anladım çünkü kaybetmekten korktum

aynı benimkide öyleydi ne desem kızıyo bişey sorsam sıkıldım diyordu. günde 1 veya 2 kez arıyordu hep ben arayıp üstüne düştüm ve acayip iletişim problemlerimiz vardı ben ne desem yada o ne dese hep yanlış anlaşılmalar hep gereksiz trip ve kavqalar oluordu bazen günlerce hiç aramıyordu bile beni sonra ben takmamaya başladım şimdi pek aramıyorum üstüne düşmüyorum o beni arayıp neden aramıyorsun diyo bende işim vardı diyorum kavqa edince beni yine o arıyo kaçan kovalanır misali

Aslında bu da bi ihtimal belki bana öyle geliyor :/ ama kaybetme korkusu bende oldu da onu bilmiyorum :/ peki canım bu söylediğin şeyler çok büyük kavga etsek de geçerli mii

Aslında bu da bi ihtimal belki bana öyle geliyor :/ ama kaybetme korkusu bende oldu da onu bilmiyorum :/ peki canım bu söylediğin şeyler çok büyük kavga etsek de geçerli mii

eğer birbirinizi çok seviyor iseniz evet geçerli canım biz 2 kere büyük kavga atlattık birisi tam bi felaketti 15 gün görüşedik ağlamaktan öldüm

Şu kaçan kovalanır şeysini ben niye yapamıyorum ya takmamak derken yani nasıl meselaa

eğer birbirinizi çok seviyor iseniz evet geçerli canım biz 2 kere büyük kavga atlattık birisi tam bi felaketti 15 gün görüşedik ağlamaktan öldüm

Ya geçmiş olsun canımm :/ her şeye rağmen böyle güzel bi durumda olmanız çok umut verdi bana ya şimdi yapmam gereken ona bahsetmek her şeyden sanırım

Ya geçmiş olsun canımm :/ her şeye rağmen böyle güzel bi durumda olmanız çok umut verdi bana ya şimdi yapmam gereken ona bahsetmek her şeyden sanırım

açık yüreklilikle ama ciddi şekilde konuş canım duygularını düşüncelerini anlat herşey zamanla yoluna giriyor inan bana sevgilim hem en yakın arkadaşım hemde canım benim inan bu duruma kolay gelinmiyor kaçan kovalanırıda 4 yıl sonra öğrendim

Öyle yaparım ben de o zaman ama beni yıldıran şey şu mesela tamam kızım diyorum kendime bu sefer dinlemek istemese de anlatcam ama sonra derinden bi of çekince o an yılıyorum işte hevesım gidiyo

Öyle yaparım ben de o zaman ama beni yıldıran şey şu mesela tamam kızım diyorum kendime bu sefer dinlemek istemese de anlatcam ama sonra derinden bi of çekince o an yılıyorum işte hevesım gidiyo

ya çok zor bi durum bak bir kere ciddi konuş aklını başına toplasın bence:2:

Normalde de böyle değil ki bi ara baya kavgalarımız oldu son tartışmada artık sıkıldım bu kavgalardan tartışmadan dedi bi şey anlatırken tartışma cıkcanı mı düşünüyor acaba

bak olabilir bazen banada oluyor daral gelio tartışmaktan tartışmak yerine konu hakkında hiç konuşmamayı tercih ettiğim zamanlar da oldu kaç yaşındasınız

Şu kaçan kovalanır şeysini ben niye yapamıyorum ya takmamak derken yani nasıl meselaa

Mesela nereye qittiqini sorma biryere qiderken haber vermeyi unutmuş gibi yap kavqa ettiqinizde sen arama onun aramasını bekle kaybetme korkusuna kapılacaktır büyük ihtimal biz 6 aydır birlikteyiz ve bu ay nişanımız var herşey yolunda gidiyor eskiden hiç takmıyordu ne desem duvara konuşuyormuş qibi oluyordm şimdi ne desem dikkatle dinleyip cevap veriyor.

Anladım çok teşekkür ederim duvara konusma hissi bende de var ya ....

Aslında ben sanki daha olgunum ondan yani bu düşündüklerımı belki o düşünemez bile

erkekler geç olgunlaıyorlar malesef bu arada sana bu kadar şey anlattım kendimi yanlız hissettim sevgilimi çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…