- 14 Mart 2018
- 19
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi gaitarotaadeno
-
duygularıma tercümansın kırmızı başlıklı kızBeynım yandı .
Şimdi sakın ol derin bir nefes alll ve derdini yaz.
yanı devam ?kusura bakmayın yeni üyelikşimdi benim derdim benim 5 yıllık bir sevgilim var onu sevdiğimi sanıyordum fakat işin aslı öyle değilmiş sevgilimle tanışmadan önce iş yerinde tanıştığım bir çocuk vardi yeni mezun genç hızlı benimse hiç sevgilim olmamıstı zaten bana o gözle bakmadı arkadaşca görüstük arkadaş grubu ile zaten o zamanlar sevgilisi vardı bense o dönem şuan ki sevgilimle tanistim 2 yıl bilmiyordu bu sevgili olduğumuzu sonra o sevgilisinden ayrıldı araa ara mesaj olsun iş yerine geldiğinde teselli ettim
sevgilisi aldattığı için üzgündü kız başka şehirde farklı kişilerle görüsmüş inkar etmiş bu yakalayınca ayrılmışlar 3.senemizde bizim sevgilimle aramızda sorunlar oldu kısıtlamalar başladı ben bunaldım bununla dertleştikkusura bakmayın yeni üyelikşimdi benim derdim benim 5 yıllık bir sevgilim var onu sevdiğimi sanıyordum fakat işin aslı öyle değilmiş sevgilimle tanışmadan önce iş yerinde tanıştığım bir çocuk vardi yeni mezun genç hızlı benimse hiç sevgilim olmamıstı zaten bana o gözle bakmadı arkadaşca görüstük arkadaş grubu ile zaten o zamanlar sevgilisi vardı bense o dönem şuan ki sevgilimle tanistim 2 yıl bilmiyordu bu sevgili olduğumuzu sonra o sevgilisinden ayrıldı araa ara mesaj olsun iş yerine geldiğinde teselli ettim
Loadıng .....sevgilisi aldattığı için üzgündü kız başka şehirde farklı kişilerle görüsmüş inkar etmiş bu yakalayınca ayrılmışlar 3.senemizde bizim sevgilimle aramızda sorunlar oldu kısıtlamalar başladı ben bunaldım bununla dertleştik
iş yerindeyim.kalabalım vakit yok çok bunaldım yardımcı olun özüryanı devam ?
Bunları ilk açtığın yere açık açık yaz.
Problemın ne .
Nokta virgül ünlem soru işareti kullan .
Paragraf kullan .
En son yazdıgından bile bişey anlamadım . Noktalama işarteleri olmadıgı için
El insaf pleaseee
iş yerindeyim.kalabalım vakit yok çok bunaldım yardımcı olun özür
Olmak ıstıyoruz ama böyle telefonla mesaj yazar gibi tek tek yazarsan olamayızz.iş yerindeyim.kalabalım vakit yok çok bunaldım yardımcı olun özür
tek parçada topladım okuyabilirsinizOlmak ıstıyoruz ama böyle telefonla mesaj yazar gibi tek tek yazarsan olamayızz.
düzenledimiyide konun yarım.
aynı şeyleri yazıp durmuşsun.
kendini ifade edemezsen nasıl yardım edelim?
imla kurallarına dikkat edemesem de tek part topladımLoadıng .....
Whatsh**p değil yahu burası .
Şimdi bak napıyorsun açık açık yazıyorum .
Bu açtıgın konuya gelıyosun . İlk mesaj yazdıgın yer varya . Heeehh orda altta düzenle yazar .
Ona tıkla ve bir önceki mesajımda belirttiğim gibi . Paragraflı noktalı , virgüllü bir konu beklıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?