- 26 Temmuz 2015
- 1.741
- 2.853
- 133
- 31
Hanımlar kızmayın ama merakıma yenik düşerek eski nişanlıma bakıyorum sosyal medyada arada. Ayrılduğımda facebook üzerinden bana mesaj attı. Engelledim. Başka bir hesap üstünden yazdı. Aramızdaki maddi manevi mevzular hakkında. "Cevap verirsen bir daha beni engelleyeceğin duruma getirmem merak etme" dedi. 4 kısa cümle yazdım. Bir daha da yazmadı.
Toplamda 1 yıldır ayrıyız.Bu mesele üstünden aradan 9 ay geçti. 3 hafta önce istagram kullanmaya başladım. Orda 2 hafta hikayelerimden çıkmadı. Birşey attıktan 15 dakika sonra görüyordu.sanırım göründüğünü bilmiyordu yada "hayatımda biri var" gibi yansıttıktan sonra vazgeçti. Vazgeçtikten sonra hesabını bi gizliye aldı bi açık yaptı. Hayatımda biri var gibi yansıttıktan 4
saatler sonra facebook hesabını kapadı. Ertesi gün açtı.
En son bugün beni engelledi. Yaptığım hiçbirşey yok. ne yanlışlıkla beğendim nede bişey. Engellemiş beni. Yanlışlıkla beğendim mi diye başka hesaptan baktım, yok.
Baktığımın farkında olabilir mi? O yüzden mi engelledi bu herif?
Toplamda 1 yıldır ayrıyız.Bu mesele üstünden aradan 9 ay geçti. 3 hafta önce istagram kullanmaya başladım. Orda 2 hafta hikayelerimden çıkmadı. Birşey attıktan 15 dakika sonra görüyordu.sanırım göründüğünü bilmiyordu yada "hayatımda biri var" gibi yansıttıktan sonra vazgeçti. Vazgeçtikten sonra hesabını bi gizliye aldı bi açık yaptı. Hayatımda biri var gibi yansıttıktan 4
saatler sonra facebook hesabını kapadı. Ertesi gün açtı.
En son bugün beni engelledi. Yaptığım hiçbirşey yok. ne yanlışlıkla beğendim nede bişey. Engellemiş beni. Yanlışlıkla beğendim mi diye başka hesaptan baktım, yok.
Baktığımın farkında olabilir mi? O yüzden mi engelledi bu herif?
Son düzenleme: