• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni engellemiş

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
31
Hanımlar kızmayın ama merakıma yenik düşerek eski nişanlıma bakıyorum sosyal medyada arada. Ayrılduğımda facebook üzerinden bana mesaj attı. Engelledim. Başka bir hesap üstünden yazdı. Aramızdaki maddi manevi mevzular hakkında. "Cevap verirsen bir daha beni engelleyeceğin duruma getirmem merak etme" dedi. 4 kısa cümle yazdım. Bir daha da yazmadı.

Toplamda 1 yıldır ayrıyız.Bu mesele üstünden aradan 9 ay geçti. 3 hafta önce istagram kullanmaya başladım. Orda 2 hafta hikayelerimden çıkmadı. Birşey attıktan 15 dakika sonra görüyordu.sanırım göründüğünü bilmiyordu yada "hayatımda biri var" gibi yansıttıktan sonra vazgeçti. Vazgeçtikten sonra hesabını bi gizliye aldı bi açık yaptı. Hayatımda biri var gibi yansıttıktan 4
saatler sonra facebook hesabını kapadı. Ertesi gün açtı.

En son bugün beni engelledi. Yaptığım hiçbirşey yok. ne yanlışlıkla beğendim nede bişey. Engellemiş beni. Yanlışlıkla beğendim mi diye başka hesaptan baktım, yok.

Baktığımın farkında olabilir mi? O yüzden mi engelledi bu herif?

Son düzenleme:
belki girip profiline baktini goruyordur. benim kardesimde listesinde olmayanlari bile gorebiliryor kim girip bakmis profilime diye.

Eski nişanlı kişisi pisman görünüyor. Ama donsen akillanmis midir? Hayır. Kaybedince anlamış iste degerini. Zoruna gitmiş baskasi olmasi engellemiş gormek istememis. Engellemese kendini tutamayıp bakacak çünkü.

Saatleri sayiyorsun ama hayatimda biri var diyorsun.

Aslinda engellemis iyi yapmis. Hic net degilsin cunku. Devamli pesinden mi gelmesini istiyorsun nedir.

Bu konuda erkegi tutuyorum.

Facebookta baktığını göremez ama tanıyor olabileceği kişilerde çıkıyor olabilirsiniz. Bu durumda görüp engellemiş olabilir. Ben de instagramda öyle bir özelliğin olduğunu bilmiyordum şimdi anlıyorum baktığım kişinin profilini bi süre sonra kapalı yapmasını :deli:

Saatleri sayiyorsun ama hayatimda biri var diyorsun.

Aslinda engellemis iyi yapmis. Hic net degilsin cunku. Devamli pesinden mi gelmesini istiyorsun nedir.

Bu konuda erkegi tutuyorum.

Böyle düşünmekte haklısınız. ama işin çok fazla ayrıntısı var. tayinini istedibu şehirden gitti. ama hala bizim onunla ilk görüştüğümüz bana evlenme teklifi ettiği manası buyuk mekanlardan bildirim yaptı. bazı korktuğum şeyler vardı. bu yğzden böyle yansıttım. ego yok mu var. ama asli nedenlerim egomu bastırıyordu

Böyle düşünmekte haklısınız. ama işin çok fazla ayrıntısı var. tayinini istedibu şehirden gitti. ama hala bizim onunla ilk görüştüğümüz bana evlenme teklifi ettiği manası buyuk mekanlardan bildirim yaptı. bazı korktuğum şeyler vardı. bu yğzden böyle yansıttım. ego yok mu var. ama asli nedenlerim egomu bastırıyordu

Ben simdiki iliskileri anlamiyorum. Ya bitirin tamamen yani bakmaya devam etmeyin ya da baska turlu konusmaya devam ediyorsaniz edin. O bana bakti ben ona baktim , beni engelledi ile zaten bir sey olmaz.

Nedenlerini bilmiyorum. Sonuctan yola cikarak boyle yaziyorum.

Engellemese yarin obur gun hayatina biri girse daha mi iyi olacak senin icin. O da ayni sekilde kimseyle birlikte oldugunu gormek istemiyor. Bence dogru olani yapmis.

Ben simdiki iliskileri anlamiyorum. Ya bitirin tamamen yani bakmaya devam etmeyin ya da baska turlu konusmaya devam ediyorsaniz edin. O bana bakti ben ona baktim , beni engelledi ile zaten bir sey olmaz.

Nedenlerini bilmiyorum. Sonuctan yola cikarak boyle yaziyorum.

Engellemese yarin obur gun hayatina biri girse daha mi iyi olacak senin icin. O da ayni sekilde kimseyle birlikte oldugunu gormek istemiyor. Bence dogru olani yapmis.
Haklısınız. Karmaşık ve saçma sapan görünüyor. Ama malesef ki durum bu. Doğru yanlış etik gün gibi ortada. Ama "insanız"..

Beni endişelendiren asıl husus şu. benim baktığımı görüyor mu? Yoksa bir ümit içerisinde değilim.

Haklısınız. Karmaşık ve saçma sapan görünüyor. Ama malesef ki durum bu. Doğru yanlış etik gün gibi ortada. Ama "insanız"..

Beni endişelendiren asıl husus şu. benim baktığımı görüyor mu? Yoksa bir ümit içerisinde değilim.

Facebook dan mi sanmyorum. O tur uygulamalar var ama gozumle gormeden inanmam. :KK53:

Engellemesi senin bakmani onlemek icin degil, kendi bakmasini engellemek icindir.

Instagramda profile bakanlar degil de hikayeme bakanlar takip etsin etmesin gorunuyor.yoksa profile kim girmis kim bakmis gorunmuyor diye biliyorum ben.yani insaallah oyledir :)

Yanilmiyorsam siz,onun sizin onun profiline baktigini anladigi icin sizi engelledigini dusunuyorsunuz.
Iyi de 4 kisa cumleyle isi bitirmissiniz.Simdi de bu ad beni niye engelledi diyorsunuz.
Omur boyu sizi mi beklesin.

Back
X