- 25 Mayıs 2020
- 67
- 23
- 8
- 28
- Konu Sahibi Askmeguestions
Merhaba herkese. Ben bi duygu durumumdan bahsetmek istiyorum. Annemle iletişim kuramıyorum. Arkadaşlarımin anneleri ile iliskisine hep özeniyorum. Annemden soğuma olayımın başlangıcı şöyle oldu, babamla ilişkisi devam ederken baskalari ile konusuyormus.babamla ayrıldılar. Babamin ruh sağlığı olumsuz etkilendi bu durumdan. Biz annemde kaldik. Uzun zaman oluyor bu olaylar. Daha sonra ben annemin telefonunda uygunsuz mesajlar ve fotoğraflar yakaladım. Neyse o ara sinir krizi geçirdim. Ama annem hala yalanlamaya devam ediyor. Her sey ortada hala yalanlıyor ya brn bunu hazmedemiyorum. Nefretim iyice artti anneme karşı. Sucluluk da hissediyorum çünkü anne dedigin sey bu memlekette kuttsal kabul edilir. Kendimi bu yuzden sürekli eleştiriyorum. Baskalarinin annesiyle ailesiule iliskisi konusunda. Kardeslerim ve ben azmettil ve bu kaos ortamindan üniversiteyi kazandik. Su an isssizm ama okudum vs
Annem konusuna tekrar donersek, evde temizlik yaparken büyü kağıtları buldum. Kendisi bu islere baya merakli ama her seyi gizli gizli yapar. Babam varken babam da yakalamisti. Anlayamıyoruz açıkçası çünkü isten eve evden işe giden bir tarzi var. Ve kendini kardeslerime karşı magdurmus gibi gösteriyor.
evde temizlik yaparken durduk yere tartisma çıkarıyor ve bu eve hepimiz sigmiyoruz diyor. Sürekli tartismada bana valizini topla git diyor. Ya gerçekten cok bunaldim. Is bulsam gidicem zaten. Ama işler de pek güvenilir olmuyor. Kız başıma tek ne yaparım. Sadece anlatmal istedim. Çünkü anksiyete var bende kaygim sabahtan beri cok fazla ve rahatsiz edici.
Annemle ayni evde iliskimiz cok kötü ve ben gulumseyemiyorum bile. Sıkışmış hissediyorum.
Annem konusuna tekrar donersek, evde temizlik yaparken büyü kağıtları buldum. Kendisi bu islere baya merakli ama her seyi gizli gizli yapar. Babam varken babam da yakalamisti. Anlayamıyoruz açıkçası çünkü isten eve evden işe giden bir tarzi var. Ve kendini kardeslerime karşı magdurmus gibi gösteriyor.
evde temizlik yaparken durduk yere tartisma çıkarıyor ve bu eve hepimiz sigmiyoruz diyor. Sürekli tartismada bana valizini topla git diyor. Ya gerçekten cok bunaldim. Is bulsam gidicem zaten. Ama işler de pek güvenilir olmuyor. Kız başıma tek ne yaparım. Sadece anlatmal istedim. Çünkü anksiyete var bende kaygim sabahtan beri cok fazla ve rahatsiz edici.
Annemle ayni evde iliskimiz cok kötü ve ben gulumseyemiyorum bile. Sıkışmış hissediyorum.