• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni gerçekten seviyor mu emin değilim.

x_tina

Norma Jeane Baker
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
108
9
116
İstanbul
Kızlar benim yeni başlayan bir birlikteliğim var. Öncesinde sevgilimle yakın arkadaştık. Bana sevgililerini falan anlatırdı bende ona. En son sevgilisini unutamıyordu bunu bana anlatıyordu falan. Daha sonra başka biriyle çıkmaya başladı ve onuda sevmediğini biliyordum. Zaten sonrada benim için ayrıldı gibi birşey. Şimdi biz birlikteyiz.Ben onu çoook seviyorum. Oda bana sürekli 'seni hiç bırakmayacağım, bir an olsun bensiz olmayacaksın söz veriyorum' gibisinden şeyler söylüyor. Aslında beni sevmediğini düşünmem için bir sebep yok ama akıl ya işte bir paranoyada aldı beni ya sevmiyorsa diye :/ Nasıl emin olabilirim beni sevdiğinden. Aslında şüphe etmiyorum -yada etmek istemiyorum- ama aklım takıldı işte ne yapayım :/

ona bi oyun oyna: başka telden ara sesini degiştir sonra yanlışlık oldu diyip kapa dk sonra tanışabilirmiyiz de bakalım nApack yada fAcede yapabilirsn: sadece önEri!

bence boyle seyelre gerek yok zaten zamanla anlarsın tam olarak n ehıssettgını zaman tanı sadece yok sesını degstr yok faceten ekle bunlar cocukca seyler ve boyle bır seyı duydugunda bır ınsan ıcın ne kadar onur kırıcı bısı ne tepkı verır erkek arkadasın dusun gerek yok yanı kısacası sana olan davranıslarından bakıslarndan anlarsın zaten

bence boyle seyelre gerek yok zaten zamanla anlarsın tam olarak n ehıssettgını zaman tanı sadece yok sesını degstr yok faceten ekle bunlar cocukca seyler ve boyle bır seyı duydugunda bır ınsan ıcın ne kadar onur kırıcı bısı ne tepkı verır erkek arkadasın dusun gerek yok yanı kısacası sana olan davranıslarından bakıslarndan anlarsın zaten

zmanla tanıyıncada olan bize oluyo erkek kötüyse biz yıpranıyoruz bence çocukca degil

Back
X