• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni geriyor

Her hafta sonu geziyorsanız bugün de evde oturmak istemiştir belki.
Annen baban evdeyse onların da hoşuna gider.
Milletin gezme storylerini izliyorm demişsin bu kadar mı gezmeye meraklısın?
Sen ilgilen biraz madem size gelmiş muhabbet edin biraz da. Sürekli gezmek de bana tuhaf geliyor.

Söylemeden anlamaz ki belki o gelecek diye hazırlandın sanıyordur

Sizde internet başına oturup sesinizi çıkarmadıysanız nereden bilsin dışarı çıkacakmış gibi hazırlanmış olabilirsiniz ama normal bir kıyafettir yani üstünüzdeki daha gelirken çıkalık gezelim diyebilirdiniz ya da yanına gidebilirdiniz oturmuşsunuz kenarda

Söylesem herkes yapar söylemeyle kendisi anlasın istiyorum

Hahaha o zaman daha cook beklersin. Erkekler bu konulari cidden anlamiyorlar. Önceden bende "amaan isine gelmiyor diye anlamamazliktan geliyor" diyordum. Ancak öyle degil.

Sen konustugunda o kesin der "Ee ben nereden anlayim disariya cikmak istedigini" sende "hazirlandim ya" dersen o'da " ne bilim, normal ev kiyafeti diye sanmistim" der.

Cogu erkekler alt mesajdan felan anlamazlar. Iletisim cok önemli. Ne derdin varsa anlat.

Çıkmak istediğini anlamamış olabilir. Kendisi için hazırlandığını düşünmüştür veya hazırlandığını bile farketmemiştir.
Yalnız gelip oyun oynaması benim için kavga sebebi olurdu. Beni görmeye mi geldin oyun oynamaya mı derdim. İyi ki o zamanlar akıllı telefon yoktu.:KK69:

Nisanli erkekler icn gezmek tozmaktan daha guzel evde basbasa :KK53:
Bi yere mi ciksak de sen bakalim aklindaki ne.. erkekler kadinlar kadar ince dusunemiyor malesef..

Adamlar düz mantık ağlamazsan meme vermez söyle çok film izliyorsunuz yahu ;)

Agresifliğini neden saklıyorsun saklama. Önce söyle dışarı çıkmıcaz mı niye evdeyiz diye baktım anlamıyo kavgaya kadar gider. Seni rahatsız eden bir konuya dile getirmekten çekinme. Söyle ki bilsin. Kendi kendine sinir olmanın bı anlamı yok.

Konusahibi yazmamış heralde geziyorlar,yedeğiniz içtiğiniz size kalsın nereye gittiniz onu de bakem :KK45: bilmek hakkımız:spor:

Her konuda boyle beklenti icindeyseniz yandiniz.bende hic sevmem boyle seyleri her hareketten her durumdan biseyler cikarilmasini.bi kerede siz soyleyin cikalim incileriniz mi dokulecek.seven insan oyle kucuk seylere takilmaz.hem gezdirme nedir ya ona vakit gecirme deseniz daha iyi olur

Cok komiksin.
Ben hazirim hayatim hadi..desene.
Neyi bekliyorsun?
Belli ki adam telefona dalmis farkinda degil.

Bu kadar beklentiyi de ilk defa duyuyorum.

Back
X