- 12 Mayıs 2018
- 1.157
- 331
- 123
- Konu Sahibi kedimediyedi
Çok tatlısınız:)Valla ilkokul öğretmenim bana adeta gıcıktısınıfın en tembeli olduğumdan olsa gerek sürekli azarlar anneme şikayet ederdi. Ama işin tuhaf yanı benim en sevdiğim hocaydı. Hala daha kızmam ona. Oysa ki suratsız, kusursuz öğrenci arayan, azarlayan bi tipti ama severdimi yinede. Bi gün İstiklal Marşı yarışmasına katıldım 30 kişiden sonuncu oldum asdffdg. Bizim sınıfta iki kızdan biri 1. diğer 3. olmuştu. Hocam bana '' keşke seni yarışmaya almasaydık '' dedi. Oysa ki ben birinci olacağım diye değil aksine özgüven sahibi olmak ve bu hayalimi gerçekleştirmek için katılmıştım yarışmaya. 10 kıtayı hala ezbere bilirim sadece çok heyecanlandım düz yazı gibi okudum. Ağladım tabi o gün ama bunları çok takmamak gerek ya. Bence geçmişte kalmalı. Kırıklıklarla ilerlediğinde inan boş yere moralini bozuyorsun. Ben hiç pişman değilim flütte çalardım bestede yapardım notaları bilmeden hemde. Ama öğretmenimi bazen görürüm çarşıda hemen selam verir sarılırım yinede fark etmeden bize çok şey öğretiyorlar pes etmemek gibi :)
Evet takmamak gerek ama işte insani etkileyen birsey olunca insan ister istemez unutuyor gibi ta ki o şeyle karşı gelince