Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hovarda işte
İlkten yürüdü gibi oldu çok yüz vermedim bazen uzun uzun bana bakıyor ama aynı zamanda her gün bir kızla ama ne zaman beni görse suratının rengi değişiyor panik oluyo kasılıyo falan
Hergun biriyle gezip sonra da size bakan biri için kafanizi meşgul etmeyin. Karaktersiz biri işte. Sizi sevse de yuz verilecek tiplerden degil. Dikkat etmeyin
İlkten yürüdü gibi oldu çok yüz vermedim bazen uzun uzun bana bakıyor ama aynı zamanda her gün bir kızla ama ne zaman beni görse suratının rengi değişiyor panik oluyo kasılıyo falan
Yok yürüdü bana yüz vermedim ama gözüme sokarak böyle yapıyor özellikle benim göreceğim bir yere gidiyor böyle yapıyorRenginin değiştiği, heyecanlandığı falan senin algın bence. Heyecanlanacak, rengi atacak kadar hoşlansa bakmaktan öte hamleler yapardı. Utangaç biri de değilmiş, sürekli kızlarla takıldığına göre.
Ergen oyunları çekiyorsa zaten oralı bile olma. Dediğim gibi, çok istese gelir, yüz vermedi diye hemen vazgeçmez gerçekten ilgisi varsa. (Naz zannedip askıntı olması veya ciddi ciddi reddedilip hâlâ gurursuz davranması değil kast ettiğim, yani denedi ve biraz soğuk durduysan bence azıcık daha denerdi şansını gerçekten hoşlanmış olsaydı)Yok yürüdü bana yüz vermedim ama gözüme sokarak böyle yapıyor özellikle benim göreceğim bir yere gidiyor böyle yapıyor
Evt ama aynı zamanda onun oğlu benden hoşlanıyor ve yakın arkadaşı bazen diyorum acaba bu yüzdenmi uzak duruyorDengesizlik var sanırım.
Hem uzun uzun bakıp hem de yüzünün rengi değişmesi bir acayipmiş.
Oğlu benden hoşlanıyor derken? Yakın arkadaşı da mı sizden hoşlanıyor?Evt ama aynı zamanda onun oğlu benden hoşlanıyor ve yakın arkadaşı bazen diyorum acaba bu yüzdenmi uzak duruyor
Hımmm…Evt ama aynı zamanda onun oğlu benden hoşlanıyor ve yakın arkadaşı bazen diyorum acaba bu yüzdenmi uzak duruyor
Bu adam kaç yaşında da oğlu sizden hoşlanıyor? Ayrıca hem baba hem oğul hem koskocaman adamın yakın arkadaşı açık açık size mi yürüdü yoksa hoşlandıkları sonucuna siz mi vardınız?Evt ama aynı zamanda onun oğlu benden hoşlanıyor ve yakın arkadaşı bazen diyorum acaba bu yüzdenmi uzak duruyor
bunların sizden hoşlandığını nereden anladınız?Evt ama aynı zamanda onun oğlu benden hoşlanıyor ve yakın arkadaşı bazen diyorum acaba bu yüzdenmi uzak duruyor