Beni görünce hem panik oluyor yüzünün rengi yürüyüşü değişiyor ama aynı zamanda her gün bir kızla geziyor neden böyle sizce?

Sema13555

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2023
13
-4
1
30

İlkten yürüdü gibi oldu çok yüz vermedim bazen uzun uzun bana bakıyor ama aynı zamanda her gün bir kızla ama ne zaman beni görse suratının rengi değişiyor panik oluyo kasılıyo falan

İlkten yürüdü gibi oldu çok yüz vermedim bazen uzun uzun bana bakıyor ama aynı zamanda her gün bir kızla ama ne zaman beni görse suratının rengi değişiyor panik oluyo kasılıyo falan
Hergun biriyle gezip sonra da size bakan biri için kafanizi meşgul etmeyin. Karaktersiz biri işte. Sizi sevse de yuz verilecek tiplerden degil. Dikkat etmeyin

Renginin değiştiği, heyecanlandığı falan senin algın bence. Heyecanlanacak, rengi atacak kadar hoşlansa bakmaktan öte hamleler yapardı. Utangaç biri de değilmiş, sürekli kızlarla takıldığına göre.
Yok yürüdü bana yüz vermedim ama gözüme sokarak böyle yapıyor özellikle benim göreceğim bir yere gidiyor böyle yapıyor

Yok yürüdü bana yüz vermedim ama gözüme sokarak böyle yapıyor özellikle benim göreceğim bir yere gidiyor böyle yapıyor
Ergen oyunları çekiyorsa zaten oralı bile olma. Dediğim gibi, çok istese gelir, yüz vermedi diye hemen vazgeçmez gerçekten ilgisi varsa. (Naz zannedip askıntı olması veya ciddi ciddi reddedilip hâlâ gurursuz davranması değil kast ettiğim, yani denedi ve biraz soğuk durduysan bence azıcık daha denerdi şansını gerçekten hoşlanmış olsaydı)

Dengesizlik var sanırım.

Hem uzun uzun bakıp hem de yüzünün rengi değişmesi bir acayipmiş.

Evt ama aynı zamanda onun oğlu benden hoşlanıyor ve yakın arkadaşı bazen diyorum acaba bu yüzdenmi uzak duruyor
Oğlu benden hoşlanıyor derken? Yakın arkadaşı da mı sizden hoşlanıyor?

Bütün dünya size aşık doğru anladıysam. Sizden başka kadın kalmamış

Evt ama aynı zamanda onun oğlu benden hoşlanıyor ve yakın arkadaşı bazen diyorum acaba bu yüzdenmi uzak duruyor
Hımmm…

Adamın hem oğlu hem yakın arkadaşı da sizden hoşlanıyorsa durum daha enteresan hale geldi.

Sizin orada kadın kıtlığı varsa o yüzden adamın acayip hareketleri var bence…

Bu adam kaç yaşında da oğlu sizden hoşlanıyor? Ayrıca hem baba hem oğul hem koskocaman adamın yakın arkadaşı açık açık size mi yürüdü yoksa hoşlandıkları sonucuna siz mi vardınız?

Neyise ne. Baska kızlar la geziyorsa orda konu kapanmistir. Adam gibi adam ilgisini tek bir kiza yöneltir. Horoz gibi ortalikta kim ister diye gezinmez

Back
X