- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin inşallah saglıkla
amin inş. çok sevndim sizin adınıza . darısı bana inş.Amma kafanızı şişirmiştim evet evet ben. önce 7 çıkan kan sonucum sonra 25 olan ve bugün 1 hafta gibi bir süre sonra 240 olan sonucum az önce çıktık hastaneden eve gidiyorumAllahım heeerkese nasip etsin inşallahhhhh
amiin inşallah canımmamin inş. çok sevndim sizin adınıza . darısı bana inş.
Sağol canımm inşallah gözümle beraber gözün aydın olur:)) ben unutmadim ... gozün aydin
yok canım ben tecrübeliyim 2.bebişim ama ben ilkinde de gittiğim gibi kan atışını duydum çünkü 2 aylığa yakındı öğrendiğimde yine bekledim gittim öyle duydum yani hemen gitsem banada git gel yapardı dokturum bunda da 25i gördükten sonra 2 güne tekrar dedi gitmedim araya 1 hafta kadar koydum gittim 240ı gördüm bu işler sabır işi daha zeka testlerine gireceksin sonucu elin kalbinde bekleyeceksin daha yol uzuuuunn :)wiha02 unuturmuyum hic seni)) cok tebrik ediyorum insallah sag salim alirsin kucagina bebisini. Cok zor bu isler once testi bekle, sonra kan sonucu, kese, bebek, kalp .... ben de gecen hafta ultrasona gitmistim kalbini duyamadik 10 gun sonra gel dedi, beklemek cok zor((( senin ilm cocuk mu canim?
Gözünüz aydın müthiş bir haber. Sağlıkla gelsin inşallah. Darısı başımızaAmma kafanızı şişirmiştim evet evet ben. önce 7 çıkan kan sonucum sonra 25 olan ve bugün 1 hafta gibi bir süre sonra 240 olan sonucum az önce çıktık hastaneden eve gidiyorumAllahım heeerkese nasip etsin inşallahhhhh
Aminn canım benimGözünüz aydın müthiş bir haber. Sağlıkla gelsin inşallah. Darısı başımıza![]()
Allah bagislasin, benim de 2 cocugum var ellerinden operler. Ben erken gittim 6 haftalikti daha o yuzden. Hayirlisi insallah. Iyi bakin kendinize))yok canım ben tecrübeliyim 2.bebişim ama ben ilkinde de gittiğim gibi kan atışını duydum çünkü 2 aylığa yakındı öğrendiğimde yine bekledim gittim öyle duydum yani hemen gitsem banada git gel yapardı dokturum bunda da 25i gördükten sonra 2 güne tekrar dedi gitmedim araya 1 hafta kadar koydum gittim 240ı gördüm bu işler sabır işi daha zeka testlerine gireceksin sonucu elin kalbinde bekleyeceksin daha yol uzuuuunn :)
Amin canım cümlemizinkini bağışlasın hayırlı haberlerini bekliyorum iyi bak kendineAllah bagislasin, benim de 2 cocugum var ellerinden operler. Ben erken gittim 6 haftalikti daha o yuzden. Hayirlisi insallah. Iyi bakin kendinize))
Ben de unutmadım canim :) gonulden tebrik ediyorum:)
Benim de bat a 2 gun kaldi. Bu sabah testim cookk silik cizgi cikti. Yani fotoda belli olmayacak kadar. Anlayamadim :) ama dun erken gebelik testi yaptm negatif cikti. Nolcak bilmiyorum :/sağol canım benim darısı tüm isteyenlere
kan ver aklında soru işareti kalmasınBenim de bat a 2 gun kaldi. Bu sabah testim cookk silik cizgi cikti. Yani fotoda belli olmayacak kadar. Anlayamadim :) ama dun erken gebelik testi yaptm negatif cikti. Nolcak bilmiyorum :/
demiştilerde bi inanmayan bendimBende unutmadim.. ayni anda bekliyordukhayırlı olsun çok sevindim ama vardi demiştik değil mi
![]()