beni havali saniyorlar

fanaa21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
merhaba kknin degerli uyeleri..
canimi sikan bi durum var, cevremde herkes benim havali oldugumu soylerler annemde dahil.. kibirden nefret ederim oyuzden elimden geldigince guleryuzlu olmaya calisirim ama yapim geregi insanlarla hemen samimi olamiyorum. soguk bi mizacim var galiba buarada burcum oglak ..

Öyleyse muhtemelen onların da kastettiği şey "soğuk yapılı" olmanızdır, kelime seçimleri yanlıştır, doğru kelimeyi bulamamışlardır falan.
Takılmayın bemce.
evet çok doğru soğukta diyen var ama çoğu havalı duruyosun dedikce sinirlerim zipliyor. :)

Bence siz farkinda değilsiniz çünkü insanın kendini tanıması çok zor dur.
Kendinizi analiz edin kötü yönlerinizi görüp düzeltin

ben de diyorum allah allah havâli ne? havai falan mı demek istemiş acaba, meğersem havalıymış :KK70:
eğer gerçekten kibirli falan değilsen çok da takılma. hem yeri geldiğinde azıcık kibir de iyidir zaten.
ben de oğlakım :KK53:

Bence siz farkinda değilsiniz çünkü insanın kendini tanıması çok zor dur.
Kendinizi analiz edin kötü yönlerinizi görüp düzeltin
oo kendimle çok harbe girerim hep şunu soyleseydim şöyle davransaydim diye diye o an olan olaylara odaklanamiycam artık o derece....

ben de diyorum allah allah havâli ne? havai falan mı demek istemiş acaba, meğersem havalıymış :KK70:
eğer gerçekten kibirli falan değilsen çok da takılma. hem yeri geldiğinde azıcık kibir de iyidir zaten.
ben de oğlakım :KK53:
başlıkta türkçe karakterler kullanamiyorum mecburen öyle oldu ahhaha :-) haklısınız böyle devam edelim yanii

benim ablamda oğlak tır o da çok soğuk görünür....bende soğuk bulurdum hep....ta ki hayatımın en zor gününde en çok ondan destek görene kadar....herkes bir değil kimi içinde yaşar,hisseder bazı şeyleri....

insanlara bakmayın onlar önyargıdan çok hoşlanırlar.
Benim içinde havalı kibirli vs söylenimleri oluyordu bir zamanlar
oysaki çekingen bir karakterim vardı ve insanlarla iletişim kuramıyordum
biraz da özgürlüğüme düşkünümdür belki de ondan
takmayın siz onları
içinizden geldiği gibi gerçek SİZ gibi davranın

insanlara bakmayın onlar önyargıdan çok hoşlanırlar.
Benim içinde havalı kibirli vs söylenimleri oluyordu bir zamanlar
oysaki çekingen bir karakterim vardı ve insanlarla iletişim kuramıyordum
biraz da özgürlüğüme düşkünümdür belki de ondan
takmayın siz onları
içinizden geldiği gibi gerçek SİZ gibi davranın
resmen beni anlatmissiniz benim gibi düşünenleri görünce mutlu oldum:)
gorumcemin kvsi benim için arkamdan böyle şeyler konuşmuş acaip sinirlerim bozuldu ama şimdi rahatladım çok teşekkürler:)

X