Beni hiç anlayamadın Baba :(

benim babamda bana sevgisini göstermedi o afyon der ben konya derim geleceğimi hep o yönlendirdi üzülmüyorum artık o yokmuş gibi devam ediyorum!!!

okudum ağladım belki sende az şanslı birisin benim hiç babam olmadı tanımadım tanımasamda seviorum onu.çok üzüldüm inan.makyajım aktı :çok üzgünüm: :teselli: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: bence babana kızma bu kadar çok

ben babamı 11 yıl önce kaybettim.o zaman evli ve 2 kız annesiydim.ama o öldükten sonra farkettim ki ben her gün ondan bahsediyormuşum.baba figürü bir genç kızın hayatında çok önemli...ama babam beni severdi ben de onu çok severmişim.ölünce anladım.biraz anlayışlı olmalıyız.erkekler doğduklarından beri duygularını saklamaya programlandıkları için bunu kırmaları kolay olmuyor.babalarımız yaşarken onları sevdiğimizi yüzlerine karşı söyleyelim.sonra onları kaybedince üzülmeyelim...

ben babamı 11 yıl önce kaybettim.o zaman evli ve 2 kız annesiydim.ama o öldükten sonra farkettim ki ben her gün ondan bahsediyormuşum.baba figürü bir genç kızın hayatında çok önemli...ama babam beni severdi ben de onu çok severmişim.ölünce anladım.biraz anlayışlı olmalıyız.erkekler doğduklarından beri duygularını saklamaya programlandıkları için bunu kırmaları kolay olmuyor.babalarımız yaşarken onları sevdiğimizi yüzlerine karşı söyleyelim.sonra onları kaybedince üzülmeyelim...

hakikaten çok ama çok önemli.Keşke diyorum bazen keşke böyle olmasaydı büyüdükçe uzaklaşıyoruz birbirimizden onu kaybettiğimide düşünmek bir okadar içimi acıtıyor o yurt dışında oldugunda ev bomboş geliyor bize...yaşıda baya ilerledi...ilerledikçe evdeki huysuzluklarıda bir okadar arttı nedense...:çok üzgünüm:

canım düldenciğim,elbette babanın anneni üzmesi de hoş değil.ama sen babanı anneden ayrı değerlendirmelisin.biliyorsun eski zaman evliliklerinin çoğu ölene kadar diye kurulduğundan ayrılmak diye bir şey akıllarından geçemiyor bile...belki annen baban için de böyle bir durum söz konusudur.babanı özellikle de anneni çok çok sev ve bunu söyle,belli et...ve şuna inan ki;hiç kimse bizi onlar gibi karşılıksız sevmiyor.

Düldenciğim benim de senin yaşında evladım var.Babaları onların da başını hiç okşamadı.Ama sevdiğini anladılar çok şükür.Diğer yandan düşünsene kendi babası da onun saçını hiç okşamamış.Sen şimdi babanı suçluyorsun ama hiç bir anne baba asla çocuğunun başarısızlığı için uğraşmaz.Mutlaka senin için en iyi olanı istemiştir.Ve inan bana seni dünyadaki her şeyden daha fazla seviyordur.Ama söyleyemiyordur.

GÜLOM CANIM NE KADAR GÜZEL ANLATMIŞSIN DUYGULARINI BENDE BABAMDAN HİÇ BİR ZAMAN SEVGİ VE ŞEVKAT GÖRMEDİM YAZINI OKURKEN İNAN ÇOK AĞLADIM CANIMSIN BENİM CANIM GÜLOM:teselli: :çok üzgünüm:

Duldencim babalar hep böyledir .Hiç üzülme sen .Çok nadir evladına sevgi gösteren baba .Yalnız değilsin merak etme .Özellikle eski terbiye görmüş babalardan sevgi gösterisi bekleme .Canım benim ben seni seviyorum .

hiç üzme kendini güçlü ol.bende babam varken babasız büyüdüm.Düşünürsem çok üzülüyorum ama ben hiç düşünmüyorum sanki babasız dünyaya gelmişim gibi yapıyorum.Ama senin babanın karekteri böyle galiba ne yapacaksın kabul edeceksin.Daha kötülerini düşün rahatlarsın.

benim babam bitanedir ALLAH acılarını göstermesin gerçi ikitane babam var ben babadan yana şanslıyım

kızlar herşeye rağmen hayattayken babanızın kıymetini bilin..her ne olursa olsun ne yapralarsa yapsınlar onalrı kırmayın...sonradan çook pişman olursunuz...geri dönüşü olmayan bir yolculuğa çıktıkları zaman keşke dememek için bunu yapın...

:çok üzgünüm: nekadar güzel yazmışssın ne kadar güzel ifade etmişssin.babasızlıgın ve baba acısını yakından tanıyorum.özelliklede 3 yıldır.

ben artık babamı vefa borcu için arayıp soruyorum.annem benim herşeyim babalar böle boşver evlat sevgileri sıcaklıkları farklı oluyo:a015:

ÇOK DUYGULANDIM YAZINI OKURKEN .SIZLADI YÜREĞİM

Canim Benim Eminim Baban Seni çok Seviyordur Ama Belli Etmiyordur Erkekler Böyle Işte Hissetiklerini Yapmak Istediklerini Yapmamakta Hep Direnirler Karşindakini Mutsuz Etseler Bile Böyledir Onlar Ama Sevdiği Insana En Ufak Bişey Olsun ölürler Onun Için Işte Babanda öyle Seni çok Seviyor Ve Hayatin Boyunca Hep Seninde Yaninda Olucak Sen Hissetmesen Bile çünkü Babalar özellikle Kiz çocuklarina Adeta Taparlar...........

canım pinkyoflife allahım sana sabır versin...mekanı cennet olsun babacığının ve öteki aleme göçmüş tüm babaların...

Back
X