Beni hiç anlayamadın Baba :(

BU KADAR AGLAYABILDIM...DAHA NE KADAR AGLAYABILIRIM BABA...

Senden çok uzaklarda
Artık senin kadar yaşlıyım baba
Saçlarım seninki gibi kırlangıç
Gözlerim senin yorgunluğunda
KALABALIKLAR ICINDE BIR BASIMAYIM..

dülden inan canım seni seviyordur inan.ama erkekler biraz içinde yaşıyor duyguları
bazı babaların,sanki sevgilerini gösterirlerse baba gibi olamayacaklarını sanmalarından..sen ona sıkı sıkı sarıl ve hislerini dile getir.göreceksin nasıl değişecek.sende rahatlıyacaksın.pişman olmadan hemen söyle...

seni anlayan biri daha var dulden ...
ben de babamla hic samimi olamadim benim icimde de buyuk bir uktedir bir kez olsun sarilmadi guzel sozler soylemedi sadece para verirdi mutlu olmam icin ya manenevi ihtiyaclar ama bilirdim hep beni sevdigini hic gostermese de ..
simdi ise onu o kadar cok ozluyorum ki keske hayatta olsa da yine gostermese sevgisini

Üzülme canım. Benim babam da otoriter bir baba idi. Ama şimdi yaşlandı. Hergün dua ediyorum Allah'ım ne olur ona hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler ver diye. Daha ölmeden yasını tutuyorum yani.

Babalar biraz daha şefkatli olsalardı sen, ben ve bizim gibi yetişen çocuklar çok daha mutlu ve başarılı olacaktık ama olmamışlar. Bu demek değildir ki bizi sevmiyorlar.

Babalarımızın gölgesi bile yeter canım. Bir yaştan sonra artık babadan birşey beklemiyor, ona birşeyler vermeye çalışıyorsun ve bu arada farketmeden çok kızdığın babanı affediyorsun. Güven bana.

Güldenim üzülme canim,baban eminim seni canindan bile cok seviyordurda gösteremiyordur.Yapisi öyle,tipki benim babaminki gibi.Beni sevdigini sadece geceleri üzerimi örtmeye geldiginde anlardim.Uyuyormus gibi ses cikarmadan beklerdim.Cok hosuma giderdi.Babanin kiymetini bil,kirilma ona.
:teselli:

Güldenim üzülme canim,baban eminim seni canindan bile cok seviyordurda gösteremiyordur.Yapisi öyle,tipki benim babaminki gibi.Beni sevdigini sadece geceleri üzerimi örtmeye geldiginde anlardim.Uyuyormus gibi ses cikarmadan beklerdim.Cok hosuma giderdi.Babanin kiymetini bil,kirilma ona.
:teselli:

şimdi evlendim ve ondan kilometrelerce uzagım geçen sene yazdıgım bu yazıyı okuyunca çok daha fazla ağladım.Onun evde huysuzlanmasını bile özlüyormuş insan.Onları görmek için asker gibi gün sayıyorum ve biliyorum ki beni çok ama çok seviyorlar.Evden ayrılırken ağladıgını gördüğümde o arabadan inip tekrar eve dönmek ve ben gitmedim demek istedim.Küçük bir çocuk gibi ben ailemi özledim diyip ağlayıp mızıkçılık yapmak istedim ama herşey artık çok daha farklıydı......:1no2::1no2::a015:

bu kadar mı içten samimi bir dille anlatılır bu buruk acı....agğlattın beni yaaa:( evlenmişsin! artık onların kıymeti daha da anlıyor insan,ne koşullarda ne mutsuzlukları paylaşsakta onları sevmekten ve özlemekten kendimizi alıkoyamıyoruz...onlar o kadar değerli ki...o kadar özel ki... yüreğine sağlık canım ..sevgiler...

bu kadar mı içten samimi bir dille anlatılır bu buruk acı....agğlattın beni yaaa:( evlenmişsin! artık onların kıymeti daha da anlıyor insan,ne koşullarda ne mutsuzlukları paylaşsakta onları sevmekten ve özlemekten kendimizi alıkoyamıyoruz...onlar o kadar değerli ki...o kadar özel ki... yüreğine sağlık canım ..sevgiler...

çok teşekkür ederim canım.Evet evlendim çok yeni daha 2 hafta oldu.Ama bu süre bile özleme me yetti hakikaten bizim için çok özel insanlar.

Benimde babam anlattığın gibiydi bir kere üç ay görememiştim babamı bir akrabanın yanında geçirmiştim yaz tatilini döndüğümde ilk defa babama sarılıp ağlamıştım sen beni neden hiç aramadın diye...

ŞİMDİ İSTESEMDE SARILAMAM BABAMI KAYBETTİM BUGÜN 9. GÜN AKCİĞER KANSERİNDEN HİÇ BİRŞEYE BENZEMİYO İNANIN HEP BİR YANIM EKSİK

Geceleri çok geç gelirdi göremezdk doğru düzgün
ama belki babam çok iyi bir babalık yapmadı ama bir kere tokatını bilmem
bir kere ağır sözünü işitmedim

SİZE TEK BİR ŞEY SÖLİCEM BABANIZIN KIYMETİNİ BİLİN ONA BAHANELER BULUP SARILIN SEVDİĞİNİZİ SÖYLEYİN ONLAR BABALARINDAN NASIL GÖRDÜLERSE ÖYLE YETİŞTİRİYOLAR BİZİ, BUNU BİZLER DEĞİŞTİREBİLİRİZ ANCAK BEN BABAMI SON ÜÇ YILDA TANIDIM DİYEBİLİRİM BENİ NE KADAR ÇOK SEVDİĞİNİ SON ZAMANLARINDA ANLADIM.

ben babama olurum
bir dedigimi iki etmez, ben sansli bir kizim dunyanin en guzel en tatli ve en iyi babasina sahibim...
bazen o beni bazende ben onu çok uzuyoruz, ama ben yinede babami canimdan cok seviyorummmm
keske herkesin benim gibi babasiyla iyi bir iletisimi olabilse

ben sanslıyım sanırım benım babam 23 yasında olmama ragmen hala kucagında sever benı hıc

hep düşünmüşümdür babam keşke daha farklı olsaydı diyesenağlamaneler götürdün babam benden bu kadar bencil ve hesapsızca yaşadığın için bir bilsen ve içimin ne kadar acıdığını zaman zaman:çok üzgünüm:...

Bazi babalar zordur, cok zordur. Once her baba boyle sanirsiniz, olmadigini gormeye baslayinca sorgulamaya baslarsiniz, sorgulama donemi gecince anlamaya cabalarsiniz, birturlu anlayamayinca oldugu gibi kabullenmekten baska birsey kalmaz geriye...Herseye ragmen babanizdir, ne yaparsa yapsin onu sevmekten asla vazgecemezsiniz.

Back
X