Beni ilginç bir şekilde terk etti:(yardım:(

geceruzgari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
14
0
86
39
İstanbul
Merhaba:(

Allah kimsenin başına vermesin ama yıllardır bearaber oldugumuz sevgilim beni bıraktı. Yıllardır bir kötü söz bir kırgınlık girmedi aramıza. 2-3haftadır ailevi sorunları sebebiyle şehir dısındaydı.Ctesi döndü ve bulustuk.Hersey gayet normaldi.Sonra ona sakayla karısık buaralar pek uzak kaldık (biraz cinselliği cagrıstıran bir ses tonuyla)dedim. O da evet galiba ben seni arkadas olarak görmeye başladım dedi:( sonra madem öyle birbirimizi kırmadan ayrılalım dedim:(sarıldık ve ayrıldık:(

Durum bu:( düşünceleriniz neler acaba:( sizce ne yapmalı:( yeniden kavusurmuyuz:( bence biraz romantik takılıp yakınlaşsak düzelir ama artık ayrıldık:(:sinifsinif:

herşey gayet normalkenn ; arkadaş olark görüorumm seniiiii dio:uhm: ilginç we saçmaa.
sorunları war sanırımm arkadaşının

qerçekten ilqinçmiş...
qidip bir süre kaldığı şehirde başka birine aşık olmuş olabilir bilmiyorumkismile

Nasıl ya, siz de hemen kabul mu ettiniz?
Olayı irdelemediniz ya da karşılıklı konuşmadınız mı?
Ayrılalım dediniz ve bitti... mi?

ilginç cidden, böyle birinden ne kadar erken kurtulursan o kadar iyi bence.. bu kadar yıl geçtikten sonra, bu kadar kolay bitirilir mi CADIARZU

canım kaç yaşındasın, ve aranızda negibi bir ilişki vardı? bunlar daha iyi fikir verebilir CADIARZU

ilginç cidden, böyle birinden ne kadar erken kurtulursan o kadar iyi bence.. bu kadar yıl geçtikten sonra, bu kadar kolay bitirilir mi CADIARZU

canım kaç yaşındasın, ve aranızda negibi bir ilişki vardı? bunlar daha iyi fikir verebilir CADIARZU

yasım 25. 3 yıldır beraberiz.benim fikrim söyle kızlar.İlişki rutine döndü(hayat sartları zaman vs) oda bunu biraz farklı yorumladı galiba:( cok mu iyimser baktım olaya:(

yasım 25. 3 yıldır beraberiz.benim fikrim söyle kızlar.İlişki rutine döndü(hayat sartları zaman vs) oda bunu biraz farklı yorumladı galiba:( cok mu iyimser baktım olaya:(

evet çok cnm sanki iyimser baktın, bak benim arklarım var 7-8 yıllık ilişkileri var ve şartlar nedeniyle kavuşamiyolar evlenemiyolar ama ayrılmıyolar, benimde öyle 3 yılı geçti ve monotonda geçse sürekli kavgada etsek kavuşmak için çabalıyoruz..

sizin böyle bir amacınız yokmuydu? Evlilik vs konuşmuyormuydunuz? belkide ilişkide bir amaç olmadığı için ilişkiden beklediği her şeyi yaşadığı ve bir ileri noktaya taşımak istemediği için bu kararı verdi. CADIARZU

ne çok benim terkedilişime benziyor...

2. yılı kutladıktan 1 hafta sonra tabii görüşmediğimiz 3-5 gün ardından arkadaş benim için heyecanlanamadığını; tutkuyla bağlı olmadığını farkediyor ve en iyisi bu diyor... ben de çaresiz kabul ediyorum... tabii 2-3 saat konuştuk sonra tekrar düşünmek istedi 10gün sonra görüştüğümüzde beni sadece arkadaş olarak özlediğini söylemişti... beni sevemeyen birine ne diyebilirdim ki...

başkası yoktu; olamazdı da ; o da öyle demişti... sorun ben de değil ondaydı...

yaşlar da 27 ile 30 idi o zamanlar... üzerinden 1 yılı geçti ...

bizim de 2 yılımız gayet güzeldi... dediğin gibi tek bir kötü söz yoktu... yani canım hiç ilginç değil... ne istediğini bilmiyor ki bu erkekler... bir de huzur onlara yaramıyor... cidden kötü davranmak gerekiyor... olay ilişkinin rutine bağğlaması değil yani... seni gerçekten çok sevmemesi...

bu arada çok duygusuz hissettim kendimi... senin için üzüldüm ama lütfen çok yıpratma kendini... sonra çok pişman olursun çektiğin acılar ; döktüğün gözyaşları için...

hakkında hayırlısı olsun...

ne çok benim terkedilişime benziyor...

2. yılı kutladıktan 1 hafta sonra tabii görüşmediğimiz 3-5 gün ardından arkadaş benim için heyecanlanamadığını; tutkuyla bağlı olmadığını farkediyor ve en iyisi bu diyor... ben de çaresiz kabul ediyorum... tabii 2-3 saat konuştuk sonra tekrar düşünmek istedi 10gün sonra görüştüğümüzde beni sadece arkadaş olarak özlediğini söylemişti... beni sevemeyen birine ne diyebilirdim ki...

başkası yoktu; olamazdı da ; o da öyle demişti... sorun ben de değil ondaydı...

yaşlar da 27 ile 30 idi o zamanlar... üzerinden 1 yılı geçti ...

bizim de 2 yılımız gayet güzeldi... dediğin gibi tek bir kötü söz yoktu... yani canım hiç ilginç değil... ne istediğini bilmiyor ki bu erkekler... bir de huzur onlara yaramıyor... cidden kötü davranmak gerekiyor... olay ilişkinin rutine bağğlaması değil yani... seni gerçekten çok sevmemesi...

bu arada çok duygusuz hissettim kendimi... senin için üzüldüm ama lütfen çok yıpratma kendini... sonra çok pişman olursun çektiğin acılar ; döktüğün gözyaşları için...

hakkında hayırlısı olsun...

Durum tamamen aynı arkadasım:( Bende ona biraz önce msj attım ve gelen cewapta tam senin söylediklerin yazıyor.

"Seni çok seviyorum ama artık tutku eksikliği var.Artık sen ve ilişkimiz beni heyecanlanıdramıyor.Kaeşke böyle olmasaydı:(Hatalı yada suclu yok ama yapacak birşeyde yok"

Durum tamamen aynı arkadasım:( Bende ona biraz önce msj attım ve gelen cewapta tam senin söylediklerin yazıyor.

"Seni çok seviyorum ama artık tutku eksikliği var.Artık sen ve ilişkimiz beni heyecanlanıdramıyor.Kaeşke böyle olmasaydı:(Hatalı yada suclu yok ama yapacak birşeyde yok"

haaa evet bi de o var ; kendilerini de suçlu hissetmiyor beyefendiler...

sana benimkinden bir kuple ;

"Özür dilemek ne derece doğru ya da gerekli birşey bilemiyorum ama bir anlamı olacaksa özür dilerim. "

hala o maili de saklıyorum unutmayayım diye... :1closedeyes:

aman be kuzum irdelese nolacak ...
ben gibi bir örnek var senin elinde :sinifsinif:

Ay ne bilim böcüğüm, ben bi türlü alışamadım erkeklerin bu tuhaflıklarına, sen örneksin evet ama en azından oturup konuşmuştunuz siz, hatta dediğin gibi düşünmek için araya bir süre bile koymuştunuz. Ha olmadı, yapacak bir şey yoktu, bitti.

Yani 3 yıllık bir ilişkinin hadi bitsin deyip 2 kelimeyle bitirilmesini çok doğru bulmuyorum.
Şimdi konu sahibi arkadaşımızın sevgilisi çıkıp dese ki.. sen de dünden razıymışsın ayrılmaya... verilebilecek cevap var mı?

Hmmmm... bu mesajını şimdi gördüm... ee o zaman yapacak bir şey de yok.
Yolu açık olsun demekten başka...

Pişman olup dönmez dimi:(

bilmem ... 2008 kasım başından bu yana dönmedi...
pişman sanırım ya da en azından bu aralar aklına sık sık geliyorum... onunla görüşen bir arkadaşım arada bikaç bişey söylüyor yasaklarımı çiğneyerek ordan anlıyorum...

pişman olsa da dönemez... dönmek isteyecek yüzü olsa da geçmiş oldu artık... içimde ona dair kızgınlık dışında başka bir his yok çünkü... sadece o çektiğim acılar için çok kızgınım ve ben maalesef unutamam...

ve ben hep nasıl dua ettim biliyor musun ; o dönmek isterse eğer o zaman ona hayır diyecek gücüm olsun diye... güce gerek yok artık çünkü benim için önemi yok...

ben onu bittiği günden itibaren hiç yaşanmamış kadar unutabilmek için bekledim... hiç iletişime geçmeye çalışmadım... çünkü bitiş nedeni bunu gerektiriyordu... bunun üzerinde düşün olur mu canım... bu çok önemli ; neden bittiği... herşeyi daha kolay hale getiriyor inan... :teselli:

Back
X