Beni işletmeye çalışıyor

Power power

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
233
173
103
Yersiz
Yeni tanıştığım erkek arkadaşımı işletmiştim acaba çabuk düşen biri mi diye ama düşmedi. Sonra damarına bastım engelledim. O da başka hesaptan kötü söz söyledi bir çok sevdiğim prenses var evlenicez dedi.
Şimdi o kötü söz yazdığı hesaptan bana mesaj atmış tanışmak istiyorum, biri aracılığı ile ulaştım falan petrolüm var ticaretle uğraşıyorum diye.
Eğer sen işletiyorsun dersem benim onu işlettiğimmi anlayacak o hesaptan yazmıştı kötü sözü çünkü napayım şimdi ?

Yeni tanıştığım erkek arkadaşımı işletmiştim acaba çabuk düşen biri mi diye ama düşmedi. Sonra damarına bastım engelledim. O da başka hesaptan kötü söz söyledi bir çok sevdiğim prenses var evlenicez dedi.
Şimdi o kötü söz yazdığı hesaptan bana mesaj atmış tanışmak istiyorum, biri aracılığı ile ulaştım falan petrolüm var ticaretle uğraşıyorum diye.
Eğer sen işletiyorsun dersem benim onu işlettiğimmi anlayacak o hesaptan yazmıştı kötü sözü çünkü napayım şimdi ?
Bunu yapmadaki amacınız neydi onun gerçek yüzünü öğrenmek sanırım gerçeği öğrendiğinize göre muhattap olmaya bile değmez bu konuyla alakalı düşünmeniz bile yersiz

Belki de işletildiğini anladı ve kimin işlettiğini öğrenmek için yeniden güzelce yazdı ? Yaptığınız bu oyun ona güvenmediğinizi gösterir ve bence biraz çocukça güvenmiyorsanız ayrılın .

Back
X