Beni istemiyor ve yaptıklarına çok üzülüyorum nasıl unutabilirim yardımcı olun lütfen

Denizdengelenmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
239
32
48
Kendisiyle internet ortamında tanıştım çok kötü bir dönem geçirdiğim bir zamandı ilk başta öylesine konuşmuştum ama sonradan sevmeye bağlanmaya başladım o kadar güzel şeyler söyledi ki bir hafta sonra buluştuk ve arkadaş olarak kalabileceğimizi söyledi ben de kızdım baya ağır konuştum sonra özür diledim ama kabul etmedi sildi beni ben konuşmaya çalıştıkça küfürler etti daha bir hafta olmadan hayatına birini aldı ondan soğumam için kötü davrandı baya aylar sonra mecburiyetten konuşmak zorunda kaldım terk edildiğini çok uzüldüğünü öğrendim bana yaptıkları için özür diledi ben de affettim bana takılırız ama bir şey bekleme benden dedi ilk başta itiraz ettim ama dayanamadım birkaç gün konuştuk mesajlarımı görüldü yapıp cevap vermedi ordamısın filan dedim tık yok sonra ben de kızdım filan stresli bir dönemdeydim sonra özür diledim ama kabul etmedi defalarca aradım en sonunda küfretti ve yine aylar sonra konuştum bu sefer isteyerek ben dedim son ayrılmamamız çok sacmaydı bunun için ayrılınır mı diye canı cevap vermek istememişmiş çocukça davranıyormuşum diye beni istemedi iki ay boyunca uğraştım hep reddetti hep kendimi suçladım beni her yerden engelledi sonra kendisini terk eden kızla barışmış hayatımda biri var olmasa bile sana yer yok dedi kaldım oyle ve kafamdan atamıyorum bana guzelsin am yaptigin her seyi uçurdu dedi kaldım öyle napayım ben şimdi unutamiyorum

Yaw salla gitsin ne takiyosun. Senden degerli mi ki? Guzel kufurler ogren ve iade et aynilarini
Seni reddettigi icin cekici,ulasilmaz geliyor sana.. adamin kisiligi bozuk belli ki!
Cok ama cooookkk uzulursunnn, UZAK DURR
Evlensen bile sonu yok.seni sevmiyor belli , zorla sevgi koyamazsin ya onun gonlune!

Kafanda bitir once. Sonra da kalbinde. Kim ki o ne saniyor kendini

Bosluktasin bence.. git seni seven birini bul

Yaw salla gitsin ne takiyosun. Senden degerli mi ki? Guzel kufurler ogren ve iade et aynilarini
Seni reddettigi icin cekici,ulasilmaz geliyor sana.. adamin kisiligi bozuk belli ki!
Cok ama cooookkk uzulursunnn, UZAK DURR
Evlensen bile sonu yok.seni sevmiyor belli , zorla sevgi koyamazsin ya onun gonlune!

Kafanda bitir once. Sonra da kalbinde. Kim ki o ne saniyor kendini

Bosluktasin bence.. git seni seven birini bul
Haklısınız ama böyle basit bir sebepten ayrılması öyle üzdü ki kendimi hiç bu kadar suçlamamıştım ustüne ders olsun sana kimseye yapma dedi ben kabullenemedim çok üzüldüm gerçekten

Haklısınız ama böyle basit bir sebepten ayrılması öyle üzdü ki kendimi hiç bu kadar suçlamamıştım ustüne ders olsun sana kimseye yapma dedi ben kabullenemedim çok üzüldüm gerçekten
Ya salla sebep onemli mi ki. Hazmedemiyorsun belki. Ben ikiz cocukla bosaniyorum. Onun da sebebi sacmaydi. Asıl benim bosanalim demem gerekirken o bana dedi. Bilseydim yillar once ben bosanirdim.!
Simdi sebebe bakmiyorum, iyi ki diyorum.. bir omur gecirmeyecegim en azindan, ohhh be kurtuldum dememe az kaldi. Boşa cekmisim bunca yıl! Boyle yapacagini bilseydim hic bulasmazdim seninki sinyali bastan veriyor, daha ne duruyorsun?

Ya salla sebep onemli mi ki. Hazmedemiyorsun belki. Ben ikiz cocukla bosaniyorum. Onun da sebebi sacmaydi. Asıl benim bosanalim demem gerekirken o bana dedi. Bilseydim yillar once ben bosanirdim.!
Simdi sebebe bakmiyorum, iyi ki diyorum.. bir omur gecirmeyecegim en azindan, ohhh be kurtuldum dememe az kaldi. Boşa cekmisim bunca yıl! Boyle yapacagini bilseydim hic bulasmazdim seninki sinyali bastan veriyor, daha ne duruyorsun?

Ben bana yaptıklarına rağmen sevmiştim gerçekten iyi biri olduğunu ama bu iyiliğini benden gizlediğini düşündüm bırakmak istemedim olmadı nasıl unuturum bilmiyorum hiç unutamadım sizin açınızdan daha kötü tabi çocuklarınızın babası eşiniz benim ise hiçbir şeyim olmadı

Adam istemediğini söylemiş , size küfür etmiş , birde gidip başkasını bulmuş . Bu adamın neyini seviyorsun ve kendine acı çektiriyorsun .

Neden kendi değerinizi düşürmek için çabalıyorsunuz ki böyle biri için? Hayatınıza tertemiz yeni bir sayfa açın ve size gerçekten değer veren insanlarla olun. Hakkınızda hayırlısı olsun.

seni üzmek canını yakmak için demiyorum ama güzelim bariiiz nett cocuk seni İSTEMİYO belliki eski sevgilisini seviyo ama istemezsede istemesin yaa sen seni istiyenlere sans veer seni seveni sev başının üstüne koyar valla böyle mallarada ne hayatında nede şuralara yazıcak kadar vakit zaman asla ayırmaa sabırlı ol inş zamanla bitier gider kalbinden de kurtulursun bu ruh halinden unutma sen sevilmeye layıksın bunun gibi pisliklerin peşinden koşmaya kendini yıpratmaya değillll iyiii akşamlaaarrrrrr:halay:

Adam istemediğini söylemiş , size küfür etmiş , birde gidip başkasını bulmuş . Bu adamın neyini seviyorsun ve kendine acı çektiriyorsun .
Ben sadece dediklerimden pişmanlık duydum.Olmasan ne olur gibi sözler ettim ondan soğumuş hayatında biri olmasa bile seni istemiyorum dedi ben sırf bu yüzden reddedildim.Kafamdan atamıyorum bir türlü

Ne kendinizi zor duruma sokun ne de onu.Sizi istemiyor bariz ki.Bırakın artık peşini.
İstemediği ortada sadece sırf mesajlaşmadan dolayı kestirip attı işte
seni üzmek canını yakmak için demiyorum ama güzelim bariiiz nett cocuk seni İSTEMİYO belliki eski sevgilisini seviyo ama istemezsede istemesin yaa sen seni istiyenlere sans veer seni seveni sev başının üstüne koyar valla böyle mallarada ne hayatında nede şuralara yazıcak kadar vakit zaman asla ayırmaa sabırlı ol inş zamanla bitier gider kalbinden de kurtulursun bu ruh halinden unutma sen sevilmeye layıksın bunun gibi pisliklerin peşinden koşmaya kendini yıpratmaya değillll iyiii akşamlaaarrrrrr:halay:
Beni sevmiyor zaten sevdiği biri var hatta hayatımda biri var dedi kötü oldum aylarca özür dilediğimle ve bana ettiği küfürle kaldım

Neden kendi değerinizi düşürmek için çabalıyorsunuz ki böyle biri için? Hayatınıza tertemiz yeni bir sayfa açın ve size gerçekten değer veren insanlarla olun. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ben sadece kendimi affedemiyorum kızıyorum küçücük bir olay nasıl büyür de bu kadar sarpa sarar aramızda olan hiçbir şey yoktu sırf kızdım diye bitti ve ben şimdi kimseye güvenemiyorum acı çekiyorum mantıksız geliyor

İstemediği ortada sadece sırf mesajlaşmadan dolayı kestirip attı işte

Beni sevmiyor zaten sevdiği biri var hatta hayatımda biri var dedi kötü oldum aylarca özür dilediğimle ve bana ettiği küfürle kaldım
tamam topla kendini bugunden itibaren elinden geleni yapmışsın olmamış ozaman bırak düşünmemeye çalış neden öyleydi böyleydi keşke yapmasaydım etmeseydim demekten vazgeç yaptın bitti gitti olmadı hele böyle karaktersiz biri için hiç yaptığımla kaldım diye bi cümle bile kurma ders olsun bana de kapat konuyu hayatına girecek olan için daha dikkatli ol inşallah sana değer verenlerle karşılaşırsın :))

tamam topla kendini bugunden itibaren elinden geleni yapmışsın olmamış ozaman bırak düşünmemeye çalış neden öyleydi böyleydi keşke yapmasaydım etmeseydim demekten vazgeç yaptın bitti gitti olmadı hele böyle karaktersiz biri için hiç yaptığımla kaldım diye bi cümle bile kurma ders olsun bana de kapat konuyu hayatına girecek olan için daha dikkatli ol inşallah sana değer verenlerle karşılaşırsın :))

Teşekkur ederim konuşmanız için evet benim ona verdiğim değerin binde birinin vermedi sevmedi belki de boylesi daha hayirlidir sadece ben iyi niyetimle konuşmak istedim sanırım gereksiz bir iyilik oldu anlamayan biri için

Teşekkur ederim konuşmanız için evet benim ona verdiğim değerin binde birinin vermedi sevmedi belki de boylesi daha hayirlidir sadece ben iyi niyetimle konuşmak istedim sanırım gereksiz bir iyilik oldu anlamayan biri için
hepimizin belli bi dönemine böyle karaktersizler malesef ugruyo bende cok yaptım elimden geleni değmicek birilerine ama noldu yaptığımla kaldım ders oldu daha dikkatli davrandım hiiiiç üzülmeee çook daha hayırlısı ve iyisi gelicek hayatına sabırlı ol görüceksin riica ederimmmm ne zaman istersen konusuruz :KK25:

Ben sadece kendimi affedemiyorum kızıyorum küçücük bir olay nasıl büyür de bu kadar sarpa sarar aramızda olan hiçbir şey yoktu sırf kızdım diye bitti ve ben şimdi kimseye güvenemiyorum acı çekiyorum mantıksız geliyor

Ben seni anlıyorum. Benim de hayatıma çok uzun süre nazını çektiğim ve küçücük bir hatamda uzaklaşan kişiler girdi. Şunu anlaman lazım, küçük olay büyümedi, o olay hala küçük ama o insanın senle kurduğu bağ da küçücük bir şeyden bitecek kadar küçük onun için. Bitmemesi için çaba sarf edecek değeri o vermiyor.

Kendini suçlamayı bırak, hatalıysam da sanki o hiç mi hata yapmadı diye düşün ve kabul et artık hayatında olmadığını. Tek taraflı çaba ile bunda bitmese başka bir hatanda bitecekti zaten. İnsanlar birbirlerine ne hatalar yapıyor, gitmeyen zaten gitmiyor. Bunlar senin suçun değil, önüne bak.

Back
X