- 11 Haziran 2018
- 239
- 32
- 48
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
Kendisiyle internet ortamında tanıştım çok kötü bir dönem geçirdiğim bir zamandı ilk başta öylesine konuşmuştum ama sonradan sevmeye bağlanmaya başladım o kadar güzel şeyler söyledi ki bir hafta sonra buluştuk ve arkadaş olarak kalabileceğimizi söyledi ben de kızdım baya ağır konuştum sonra özür diledim ama kabul etmedi sildi beni ben konuşmaya çalıştıkça küfürler etti daha bir hafta olmadan hayatına birini aldı ondan soğumam için kötü davrandı baya aylar sonra mecburiyetten konuşmak zorunda kaldım terk edildiğini çok uzüldüğünü öğrendim bana yaptıkları için özür diledi ben de affettim bana takılırız ama bir şey bekleme benden dedi ilk başta itiraz ettim ama dayanamadım birkaç gün konuştuk mesajlarımı görüldü yapıp cevap vermedi ordamısın filan dedim tık yok sonra ben de kızdım filan stresli bir dönemdeydim sonra özür diledim ama kabul etmedi defalarca aradım en sonunda küfretti ve yine aylar sonra konuştum bu sefer isteyerek ben dedim son ayrılmamamız çok sacmaydı bunun için ayrılınır mı diye canı cevap vermek istememişmiş çocukça davranıyormuşum diye beni istemedi iki ay boyunca uğraştım hep reddetti hep kendimi suçladım beni her yerden engelledi sonra kendisini terk eden kızla barışmış hayatımda biri var olmasa bile sana yer yok dedi kaldım oyle ve kafamdan atamıyorum bana guzelsin am yaptigin her seyi uçurdu dedi kaldım öyle napayım ben şimdi unutamiyorum