- 11 Haziran 2018
- 239
- 32
- 48
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
-
Haklısınız ama böyle basit bir sebepten ayrılması öyle üzdü ki kendimi hiç bu kadar suçlamamıştım ustüne ders olsun sana kimseye yapma dedi ben kabullenemedim çok üzüldüm gerçektenYaw salla gitsin ne takiyosun. Senden degerli mi ki? Guzel kufurler ogren ve iade et aynilarini
Seni reddettigi icin cekici,ulasilmaz geliyor sana.. adamin kisiligi bozuk belli ki!
Cok ama cooookkk uzulursunnn, UZAK DURR
Evlensen bile sonu yok.seni sevmiyor belli , zorla sevgi koyamazsin ya onun gonlune!
Kafanda bitir once. Sonra da kalbinde. Kim ki o ne saniyor kendini
Bosluktasin bence.. git seni seven birini bul
Ben çözebileceğimi düşündüm ayrılmak istemedim ufak bir sebepten ama istemedi kendime de yazık ettim işteDaha ne kadar kendini küçük düşürecek asagilatacaksin? Adam seni İSTEMIYOR.
Kendine bunu yapma lütfen.
Ya salla sebep onemli mi ki. Hazmedemiyorsun belki. Ben ikiz cocukla bosaniyorum. Onun da sebebi sacmaydi. Asıl benim bosanalim demem gerekirken o bana dedi. Bilseydim yillar once ben bosanirdim.!Haklısınız ama böyle basit bir sebepten ayrılması öyle üzdü ki kendimi hiç bu kadar suçlamamıştım ustüne ders olsun sana kimseye yapma dedi ben kabullenemedim çok üzüldüm gerçekten
Ya salla sebep onemli mi ki. Hazmedemiyorsun belki. Ben ikiz cocukla bosaniyorum. Onun da sebebi sacmaydi. Asıl benim bosanalim demem gerekirken o bana dedi. Bilseydim yillar once ben bosanirdim.!
Simdi sebebe bakmiyorum, iyi ki diyorum.. bir omur gecirmeyecegim en azindan, ohhh be kurtuldum dememe az kaldi. Boşa cekmisim bunca yıl! Boyle yapacagini bilseydim hic bulasmazdim seninki sinyali bastan veriyor, daha ne duruyorsun?
Ben sadece dediklerimden pişmanlık duydum.Olmasan ne olur gibi sözler ettim ondan soğumuş hayatında biri olmasa bile seni istemiyorum dedi ben sırf bu yüzden reddedildim.Kafamdan atamıyorum bir türlüAdam istemediğini söylemiş , size küfür etmiş , birde gidip başkasını bulmuş . Bu adamın neyini seviyorsun ve kendine acı çektiriyorsun .
İstemediği ortada sadece sırf mesajlaşmadan dolayı kestirip attı işteNe kendinizi zor duruma sokun ne de onu.Sizi istemiyor bariz ki.Bırakın artık peşini.
Beni sevmiyor zaten sevdiği biri var hatta hayatımda biri var dedi kötü oldum aylarca özür dilediğimle ve bana ettiği küfürle kaldımseni üzmek canını yakmak için demiyorum ama güzelim bariiiz nett cocuk seni İSTEMİYO belliki eski sevgilisini seviyo ama istemezsede istemesin yaa sen seni istiyenlere sans veer seni seveni sev başının üstüne koyar valla böyle mallarada ne hayatında nede şuralara yazıcak kadar vakit zaman asla ayırmaa sabırlı ol inş zamanla bitier gider kalbinden de kurtulursun bu ruh halinden unutma sen sevilmeye layıksın bunun gibi pisliklerin peşinden koşmaya kendini yıpratmaya değillll iyiii akşamlaaarrrrrr
Ben sadece kendimi affedemiyorum kızıyorum küçücük bir olay nasıl büyür de bu kadar sarpa sarar aramızda olan hiçbir şey yoktu sırf kızdım diye bitti ve ben şimdi kimseye güvenemiyorum acı çekiyorum mantıksız geliyorNeden kendi değerinizi düşürmek için çabalıyorsunuz ki böyle biri için? Hayatınıza tertemiz yeni bir sayfa açın ve size gerçekten değer veren insanlarla olun. Hakkınızda hayırlısı olsun.
tamam topla kendini bugunden itibaren elinden geleni yapmışsın olmamış ozaman bırak düşünmemeye çalış neden öyleydi böyleydi keşke yapmasaydım etmeseydim demekten vazgeç yaptın bitti gitti olmadı hele böyle karaktersiz biri için hiç yaptığımla kaldım diye bi cümle bile kurma ders olsun bana de kapat konuyu hayatına girecek olan için daha dikkatli ol inşallah sana değer verenlerle karşılaşırsın :))İstemediği ortada sadece sırf mesajlaşmadan dolayı kestirip attı işte
Beni sevmiyor zaten sevdiği biri var hatta hayatımda biri var dedi kötü oldum aylarca özür dilediğimle ve bana ettiği küfürle kaldım
tamam topla kendini bugunden itibaren elinden geleni yapmışsın olmamış ozaman bırak düşünmemeye çalış neden öyleydi böyleydi keşke yapmasaydım etmeseydim demekten vazgeç yaptın bitti gitti olmadı hele böyle karaktersiz biri için hiç yaptığımla kaldım diye bi cümle bile kurma ders olsun bana de kapat konuyu hayatına girecek olan için daha dikkatli ol inşallah sana değer verenlerle karşılaşırsın :))
hepimizin belli bi dönemine böyle karaktersizler malesef ugruyo bende cok yaptım elimden geleni değmicek birilerine ama noldu yaptığımla kaldım ders oldu daha dikkatli davrandım hiiiiç üzülmeee çook daha hayırlısı ve iyisi gelicek hayatına sabırlı ol görüceksin riica ederimmmm ne zaman istersen konusuruzTeşekkur ederim konuşmanız için evet benim ona verdiğim değerin binde birinin vermedi sevmedi belki de boylesi daha hayirlidir sadece ben iyi niyetimle konuşmak istedim sanırım gereksiz bir iyilik oldu anlamayan biri için
Ben sadece kendimi affedemiyorum kızıyorum küçücük bir olay nasıl büyür de bu kadar sarpa sarar aramızda olan hiçbir şey yoktu sırf kızdım diye bitti ve ben şimdi kimseye güvenemiyorum acı çekiyorum mantıksız geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?