Beni kandırıyor mu?

Cevrimici görülme takılıyor diyelim whatsup kendi kendine girip çıkıp son görülme diye bisey olmaz heralde

sana msj attığı dakikayla, whatsap da görülmesi arasında fark yokmuş ki, belki de bi arkadaşına bişey yazıp yatıp uyumuştur olamaz mı

Eger telefonunu alıp inceleme şansın varsa ve sevgilinin telefon modeli samsungsa sana kimlerle konştgunu kaydeden bir yer war orayı yazarım tabi samsung olması lazm eğer öyleyse özelden yaz bana canm

Hayir 2 dklik zaman asimi mi bu kadar dert oldu size.. Saat 00:30da erkek arkadasima yaticam dedim karsilikli iyi geceler diledik kapattik.. Su saat ve ben uyuyamadim kkda takiliyorum.. Sizce ben de mi erkek arkadasimi kandiriyorum..? Takilmayin bu kadar ufak seylere..

Cevrimici görülme takılıyor diyelim whatsup kendi kendine girip çıkıp son görülme diye bisey olmaz heralde

Evde wifi açıksa o da net kapama dan yatiyorsa ve modemi açan kapatan başka biri varsa olabilir..

Ya da ws dan çıkış yapmayip nette takılıyor olabilir..

Ama arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış. Kafanda kuracağı na bir a harfi bile yazıp yollasan anlican zaten gerçekten uyuyup uyumadigini. Niye msj atıp cizgi çift mi tek mi bakmiyorsun ki?

Ayrıca bende yaticam diye yatağa giriyorum. Hemen uyuyamadigim zaman nette takılıyorum. Sonra gözlerim yorulur uyurum.Cok mu fazla taktin sen acaba?

Eger telefonunu alıp inceleme şansın varsa ve sevgilinin telefon modeli samsungsa sana kimlerle konştgunu kaydeden bir yer war orayı yazarım tabi samsung olması lazm eğer öyleyse özelden yaz bana canm

Ayy niye özelden kız söylesene bizde bilelim, özel de olabilir.merak ettim.bilelim ne olur ne olmaz belki lazım olur birgun

daha once yazan oldu mu bilmiyorum yorumlari okumadim ama eger karsinizdaki kisi internetini kapatirsa siz mesaj atasiya kadar hatta belki daha fazla cevrim ici gorunuyor benim de basima geldi de.

Ayy niye özelden kız söylesene bizde bilelim, özel de olabilir.merak ettim.bilelim ne olur ne olmaz belki lazım olur birgun
Canm aslnda herkesn bildgi bişeydîr ama şmdî buraya yazıp konudan çıkmış oluruz istersen eger ozelden yaz orda solıyım ayrıca ogrenmk ıstyen varsa yazsnlar onlrda söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…