Beni kendime getirin lütfen

çok bariz ve klasik bir zarf gördüm, hayatınızda birinin olmasını isteyip gercekten mutluluk dileyecek kadar vicdanlı bi insan olsa size bu acıları gram yaşatmazdı.. Ağzınızı arıyor ve vicdanlıy(mış) gibi görünüp yeniden ilginizi istiyor unutulmak koyar böylelerine cünkü. Düsmeyin tuzaklara. Ben aldatan adamın merhameti olabileceğini düşünmüyorum. Hele ki siz severken ve çocuğunuz varken cıksss. Zaten güçlü bi kadınsınız siz bir kere çok acı yandınız zaten bi daha yeriniz yok onun için bi damla üzülüp takmak için bile..
kesinlikle aynı fikirdeyim gitme yada gittikten sonra arayacagımı sandı sanırım inşallah onunla çok mutlu olursun diyo evet çocugumla çok mutluyum dedim agız arıyor

hayır dönmek vs değil ben tek düze yaşarken hayatı arada bir hortlayınca kendime nasıl gelirim insan yaşamayınca bilemiyor banada hak verin
İşte ben sizin neden kendinize gelemediğinizi de anlamıyorum. Hani aldatilmadan önce iyi bir evlilik, herşeye destek bir eş, çok iyi bir baba olurda onun yokluğunu çekersiniz. Ama ortada öyle bir durumda da yok. Aldatılmak başlı başına zor bir durum olabilir ama aldatan este zaten eş sayılmayacak biriyse atlatmak daha kolay olmalı.

evet aynen öyle söyledi belki de durduk yere vizdana geldi yaptıklarım size yaşattııklarım benim sınavımdı sizi de çocukla buna sürrükledim vs vs vişeyler dedi belki de vicdanı yokladı imana geldi herhalde.
İmana gelmiş gibi durmuyor maalesef.
Ya gerçekten üzmek istemiyorum,belli ki çok hırpalanmışsın,ama bu konuşmaları farklı değerlendirmeye devam edersen daha çok incineceksin.

İşte ben sizin neden kendinize gelemediğinizi de anlamıyorum. Hani aldatilmadan önce iyi bir evlilik, herşeye destek bir eş, çok iyi bir baba olurda onun yokluğunu çekersiniz. Ama ortada öyle bir durumda da yok. Aldatılmak başlı başına zor bir durum olabilir ama aldatan este zaten eş sayılmayacak biriyse atlatmak daha kolay olmalı.
olmuyor işte insanın hazmetmesi çok zor üstelik birden bire boşluga düşüyorsunuz çıktım elbette ama benim bu arada sırada hortlamalar için de duyarsızlaşmam lazım

İmana gelmiş gibi durmuyor maalesef.
Ya gerçekten üzmek istemiyorum,belli ki çok hırpalanmışsın,ama bu konuşmaları farklı değerlendirmeye devam edersen daha çok incineceksin.
yok gerçekten söyleyin farklı görüşlere ihtiyacım var.ben adamdan hala bekleti içinde olsam d abunu ona yansıtsam anlarım ama hayatımda hiç bir yeri dolaylı olsa bile hiç bir lafım sözüm ona ulaşan bişey yok ki

yok gerçekten söyleyin farklı görüşlere ihtiyacım var.ben adamdan hala bekleti içinde olsam d abunu ona yansıtsam anlarım ama hayatımda hiç bir yeri dolaylı olsa bile hiç bir lafım sözüm ona ulaşan bişey yok ki
Adamdan sözle bir beklentin olmasa da içinin kan ağladığını söylemişsin. Adam ne yaparsam yapayım beni seviyor,sevecek diye hissediyor olabilir.
Yani kendince modern eski eşi oynuyor.
Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna diyor.
Ben olsam bu konuşmaların buralara gelmesine izin vermezdim. Çocuk ile varsa soracağı,anlatacağı,paylaşacağı dinleyip başka yerlere kaydığı anda sözünü kesip ben üste çıkardım.
Hayatında biri olur ya da olmaz,onu unutursun ya da unutmazsın,ağlarsın ya da gülersin bu onu ne kadar ilgilendirir?
O adam senin kankan,dostun ya da iyi dilek elçin değil di mi?
Eksik kalsın onun lay lay lom cümleleri bence.

çok acı bir aldatılma tecrübesi ile ögrendigim gün evi terkedip 1 haftada boşandım o sırada ister istemez içimi ben boşattım o da bayagı kustu sen kadınmısın elinde tutamadın keşke çocugumun annesi sen olmasaydın vs vs.aradan 1 yıldan fazla zaman gecti bu süre içerisinde sadece yüzyüze 1 defa geldik onun dışında çocugunu aldı gördü zaman zaman ancak ben hiç muhattap olmadım.Durduk yere çocukla birlikte sende gel kahvaltıya gidelim dedi çocugunu alabilecegini ama ben gelmek istemediğimi hatta mümkünse de asla bir daha görüşmek istemedigimi belirttim içim deki kin öfke sönmek bilmiyor.kaç ay oldu bırak bu kini geçti gitti herkesin şimdi kendi hayatı var dedi.hatta inşallah onunla çok mutlu olursun diye agzımı aradı hayatımda kimse olmadı zaten böyle bir arayışımda olmadı.seni unutmak için çok çaba harcadım ama anladım ki imkansız herşeyde sen varsın keşke böyle olmasaydı ama artık nafile vs vs .çocugum çok şanslı senin gibi annesi var iyi ki var bunun gibi bir takım şeyler yazdı..hayat güzel gez toz eğlen bak ben artık yaşadıgımı anladım hayat çok güzel beniim için falan birisi varsada senin adına çok mutlu olurum inşallah çok mutlu olursun şimdi diyeceksin ki niye böyle oldu birden ama bilmiyorsun ki ben hep böyleydim vs vs bunları yazdı ben o günden beri kendime gelemiyorum ne yapmaya çalışıyor..ben uzak durmak istiyorum bu tuzaga düşmek istemiyrum ama içim kan ağlıyor bişeyler duymaya ihtiyacım var sizlerden tecrübelerden.
Kendisini çok medeni bir insan gibi göstermeye çalışıyor ve ego tatmini yapıyor bence. Size karşı hala duyguları var ve sizi hayatına geri istiyor olsaydı size başkası ile mutluluklar dilemezdi bence. Sizin duygularınızla oynuyor. Bence durum bu
Ya da size kendisini çok medeni bir insan gibi göstermeye çalışıyor, tatlı sözlerle sizi geri kazanma taktiği uyguluyor.
Hadi diyelim ki çok medeni bir insan ama siz görüşmek zorunda değilsiniz. Sizi aldatmış, üzmüş bu adam. Arada çocuk var, kanlı bıçaklı değilsiniz bu yetsin ona.

Keşke çocuğumun annesi sen olmasaydın diyen bir adam hiçbir şey haketmiyordur dalaverelerini ve palavralarını başkalarına sıralasın karaktersiz herif!

Adamdan sözle bir beklentin olmasa da içinin kan ağladığını söylemişsin. Adam ne yaparsam yapayım beni seviyor,sevecek diye hissediyor olabilir.
Yani kendince modern eski eşi oynuyor.
Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna diyor.
Ben olsam bu konuşmaların buralara gelmesine izin vermezdim. Çocuk ile varsa soracağı,anlatacağı,paylaşacağı dinleyip başka yerlere kaydığı anda sözünü kesip ben üste çıkardım.
Hayatında biri olur ya da olmaz,onu unutursun ya da unutmazsın,ağlarsın ya da gülersin bu onu ne kadar ilgilendirir?
O adam senin kankan,dostun ya da iyi dilek elçin değil di mi?
Eksik kalsın onun lay lay lom cümleleri bence.
EVET önce cevap verip sonrada neden verdim diye de kendime çok kızdım bundan sonra bu konuda dikkate etsem daha iyi olacak çok haklısınız.

Sen kadın mısın elinde tutamadın, of ozguvene bak. Bu adam icin kafanız karısıyorsa uzmandan yardım alın.
aldım 6 ay kadar sonra onun karşısına çıktım son konuşmamı yaptım sen ne kadar değişmişsin çok iyi gördüm seni çok mutlu oldum dedi adam aradan 1 yıl geçti

Adamın sağlıklı bir kişiliği yok, yorumları okudum sizin konulara hakim bir arkadaşın yazdığı gibiyse belli ki sizi manipüle etmeye çalışıyor. Sizin gibi temiz, çocuğunu, ailesini seven birini bulması zor, haliyle size dönmek isteyebilir. Sizin kendinizi korumanız gerekiyor, bir yıl kısa bir süre, kendinize zaman tanıyın ve adamın çocuk haricinde size mesaj atmasını da yasaklayın, sınır koyun. Artık bana ne kendinle ne benimle ilgili yazmanı istemiyorum, ben kararımdan çok memnunum diyeceksiniz. Adam sizi ili farklı yoldan kışkırtmaya çalışmış, hem sizi unutamadığını söylemiş, sizden istediği tepkiyi aldı almadı bilmiyorum sonra da ben hayatıma devam ediyorum demiş. Böyle birinden kendinizi kurtardınız, kendinizi kapatmak yerine psikiyatristten randevu alın, psikoterapi alın. Neden böyle birini sevdiniz, gerçekten sevgi miydi, kendinizi iyi tanıyın. Hayat devam ediyor ve siz bu adamı geride bıraktığınızda bambaşka biri olacaksınız.

çok acı bir aldatılma tecrübesi ile ögrendigim gün evi terkedip 1 haftada boşandım o sırada ister istemez içimi ben boşattım o da bayagı kustu sen kadınmısın elinde tutamadın keşke çocugumun annesi sen olmasaydın vs vs.aradan 1 yıldan fazla zaman gecti bu süre içerisinde sadece yüzyüze 1 defa geldik onun dışında çocugunu aldı gördü zaman zaman ancak ben hiç muhattap olmadım.Durduk yere çocukla birlikte sende gel kahvaltıya gidelim dedi çocugunu alabilecegini ama ben gelmek istemediğimi hatta mümkünse de asla bir daha görüşmek istemedigimi belirttim içim deki kin öfke sönmek bilmiyor.kaç ay oldu bırak bu kini geçti gitti herkesin şimdi kendi hayatı var dedi.hatta inşallah onunla çok mutlu olursun diye agzımı aradı hayatımda kimse olmadı zaten böyle bir arayışımda olmadı.seni unutmak için çok çaba harcadım ama anladım ki imkansız herşeyde sen varsın keşke böyle olmasaydı ama artık nafile vs vs .çocugum çok şanslı senin gibi annesi var iyi ki var bunun gibi bir takım şeyler yazdı..hayat güzel gez toz eğlen bak ben artık yaşadıgımı anladım hayat çok güzel beniim için falan birisi varsada senin adına çok mutlu olurum inşallah çok mutlu olursun şimdi diyeceksin ki niye böyle oldu birden ama bilmiyorsun ki ben hep böyleydim vs vs bunları yazdı ben o günden beri kendime gelemiyorum ne yapmaya çalışıyor..ben uzak durmak istiyorum bu tuzaga düşmek istemiyrum ama içim kan ağlıyor bişeyler duymaya ihtiyacım var sizlerden tecrübelerden.
Ya tabiiki de ağzınızı aramış size mutluluklar dileyerek. Aslında gerçek bir dilek değil ki bu! Laf almak için abartmış bu konuyu sadece. Sizin mutlu olmanızı isteyecek kadar, (hemde kendi olmadan) merhametli bir adam değil bu, bencil herifin teki o kadar belli ki. Bunu nasıl kimse anlamamışta, adam size mutluluklar diliyor demiş onu anlayamadım ? Yüzde yüz sizinle tekrar irtibatta olmak istiyor eski eş kişisi. Sizin sevginizi kaybettiğinin farkında bunu kaybetmek istemediği için ağzı laf yapıyor şimdi. Erkekler bu konuda hem pastam dursun hem karnım doysun mantığında olduğu için, sizin sevginizden de vazgeçmek istemiyor. Köpek herif. Bana kalırsa içine oturması için hayatımda biri var taktiği yapın derim, aleni değil ama imalarla.

Ya tabiiki de ağzınızı aramış size mutluluklar dileyerek. Aslında gerçek bir dilek değil ki bu! Laf almak için abartmış bu konuyu sadece. Sizin mutlu olmanızı isteyecek kadar, (hemde kendi olmadan) merhametli bir adam değil bu, bencil herifin teki o kadar belli ki. Bunu nasıl kimse anlamamışta, adam size mutluluklar diliyor demiş onu anlayamadım ? Yüzde yüz sizinle tekrar irtibatta olmak istiyor eski eş kişisi. Sizin sevginizi kaybettiğinin farkında bunu kaybetmek istemediği için ağzı laf yapıyor şimdi. Erkekler bu konuda hem pastam dursun hem karnım doysun mantığında olduğu için, sizin sevginizden de vazgeçmek istemiyor. Köpek herif. Bana kalırsa içine oturması için hayatımda biri var taktiği yapın derim, aleni değil ama imalarla.
Mesajla değil whatsaptan yazmak istiyorum ordan yazışalım dedi gerek yok nişanlımla olan resmimi görmeni istemiyorum dedim ki öyle bişey yok🙂 çok merak ediyorsan davetiyeyi iletirim çocukla dedim

Sen niye bu konularsa konusturuyorsun ki. "Benimle sadece coxukla ilgili muhattap ol. Bizim artık tek ortak noktamız cocugumuz" deyip konusturma

Sen niye bu konularsa konusturuyorsun ki. "Benimle sadece coxukla ilgili muhattap ol. Bizim artık tek ortak noktamız cocugumuz" deyip konusturma
İşte ben de kendime onun için kızıyorum niye cevap veriyorum alamadığım hıncım ve hırsım var hala canı yansın istiyorum

Seni tebrik ediyorum öncelikle aldatılıp boşanan çok az gururlu kadın var çünkü . Bu gururun devam etsin .

arkasında bıraktığı enkazı kontrol ediyordur
bi tane de benim başımda var geçen çocukları doktora götürdük orda resmini çektim kızımın ablama yollamak için bana dediği laf ' çek çek resmini cici babasına yolla ' döndüm bir bakış attım iyi ki senden boşanmışım derdirtiyosun her hareketinle dedim sesini çıkaramadı
niye merak ederler ki hayatımız da biri var mı diye sen bu kadını istemedin tamam o da çekti gitti sanane yahu biz merak ediyo muyuz
gerçekten bütün duygular bitiyomuş kin nefret sevgi sıradan bi arkadaşım gibi karşımda hiç bir duygum yok ona karşı nötrüm yani bu çok güzel bişey o yüzden de çocukların her ihtiyacın da çağırıyorum 1 yıldır sana ihtiyacım yok havalarından çok yoruldum o pozlardan vazgeçtim artık en ufak bişey de ara oğlum babanı ondan iste diyorum ohh ne rahatmış be kendimi yıpratmışım valla

O adam umarım asla mutlu olmaz ve sürekli aldatılır sinir oldum

Back
X