canım benım bıraz karısık bır durum yanı dengesız bır ınsan mı erkek arkadasın .. boyle bır olay var mı yani hocayı falan o bırakacak mı yoksa nabız mı atıyor sana bakalım ne dıyecek dıye .. Bence senın tepkılerını ölçmeye calısıyorrrrbır akıl verın lutfennnn
Bu çocuk güvensizliğin neler getireceğini bilemiyor sanırım.. Zannediyorlarki şimdi ben karı kız muhabbeti yaparsam,yüzük takmam gibi konulara girersem beni paylaşamayacaklar... Verdiği güvensizlikten haberi bile yok ne yazıkki.
Canım bu çocuğun karakterini huyunu suyunu senin gözlemlemen lazım ama anlattığın kadarıyla biraz dengesiz bir tip..Üzerine fazla düşme derim. İyice tanımadan söz-nişan olaylarına girmeyin, sonradan pişman olma canım...
bence kafandaki herşeyi otur konuş canım
evleneceğin insanla kafandaki soru işaretlerini konuşamassan bu iş olmaz
galiba sen kendini fazla kaptırmışsın
seni denedim kelimesi bana çok ergence geldi
yinede sen bilirsin ama herşeyi konuşmanı tavsiye ederim
ondan sonra ne olucaksa olsun[/QUO
çok ok haklısın nde senın gıbı dusunuyorum cok sacma sapan bısey bu yaptıgı denemek böyle olmaz ınsan boyle tanınmaz bu konuyu ugun sormak ıstıyorum ama sizce telefonla mı işin aslını öğreneyım yoksa yuzyuze geldıgımızdemı konusayım ama içim içimi de yiyor ders çalısamıyorum keskee gelmeselerdı görucuye bu sınav arıfesı hep annemn yuzunden nelerle ugrasıyrm
haa bırde annesının yaptıkları var allah var cok ıyı bı kadın cok da sevıyorum kendısını ama bıse aklıma cok takıldı süreklı bana oglum şundan hoşlanır oğlumn aklını basından al oglum bunu sever sacını söyle yap bunları gıyın seklınde konusuyor sankı oglu sah ismailin oglu hep ben onu etkıleyeyım ama ben kızım yaa onun benı ıkna etmesı gerekmıyor mu burda bı yanlıslık var
Senin tepkini ölçmeye çalışmış
İlerde de devam eder canım bu söyleyeyim
Olgun bi insanın davranışlarımı bu yani.
Sen bence konuyu aç ve "seninle ne amaçla tanıştığımızı söylememe gerek yok. Ama sen serbest bi erkek gibi tanımadığın kadınları evine bıraktığını söylüyorsun. Madem senin yaşantın bu, o zaman yollarımızı ayıralım" de. Şaka yaptım derse "Bunun şakası olmaz, ben neyin şaka neyin gerçek olduğunu anlayamıyorum, sana güvenemiyorum. Bu durum karşısında ciddi bi adım atmaya cesaret edemem" de.
Ve bak bakalım bi daha böyle luzumsuz şakalar yapabiliyor mu?
canım bu aile belli ki seni fazlasıyla istiyor.ama dizginler de elimiz de olsun diyorlar.sen onun için çaba göster,sen kıskan,sen dövün vs vs...
bence kendine güvenin olsun.bunlar, seni oğlana aptal aşık etme taktikleri.o sana yüzük takmam mi dedi.sen de ki "sen bilirsin zaten yüzük beni de sıkar ben de takmayım o zaman".
annesi sana oğlumu bştan çıkar mı dedi."anne benim en sade halim yeter o beni etkilemeye çalışsın" de.
hem seni istiyorlar.hem de bizim için savaş diyorlar yok yaaa.ben de sinir oldum valla.
herkes benim peşinde havasında ol yanlarında yoksa komplekse bile sokarlar seni.bence oğlandan üstünsün ki böyle bir telaşa düşmüş ana oğul.dikkat et canım,kendine güven ve asla ezilme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?