''çevren biliyor'' diye kendi hayatını hiçe sayamazın. bu yanlışa düşme sakın. etrafın ne dediği mi önemli, senin hayatın mı? önce bunun ayrımına varmalısın.
kaldı ki iki insanın evlilik için birbirini tanımaya çalışması son derece normal. zaten bu tanıma sürecinde o kişiyle olup olamayacağını anlamaya çalışır her iki taraf da. olmayacağını anladığında ayrılman hiçbir şekilde yadırganamaz. soranlara da ''biribirimize uygun olmadığımız anladık.'' dersin.
o kişiye ve annesine gelince açık konuşacağım evlenince hiç mutlu olabileceğini düşünmüyorum. daha ilişkinin başında bu kadar sıkıntı yaşıyorsan evlenince neler yaşarsın tahmin edebiliyorsundur sanırım.
en kısa zamanda, ilk buluşmanızda al karşına konuş. böyle seylerden hiç hoşlanmadıgını söyle, şaka bile olsa seniböyle seylerin yıpratıp aklını karıştırdıgını söyle arkadaşım.. ay bu oğlan anneleri de pek bi acayip. kendi oğullarını bulunmaz hint kumaşı zanndiyorlar kanımca. benimki de böyle derdi hep ay ben oğlumu çok zor şartta büyüttüm üstüne gitmen alttan al. biz de ağaç kovugundan çıkmadık herhalde ( bu lafı çoook demek isterdim )sen al karşına konuş arkadaşım biterse de bitsin bu erkek milletinden okudukça burdakileri daha da nefret ediyorum !!!
azönce müstakbel kayın validem aradı sagolsun cok hos bı kadın cok ta sevıyorum kendısını ama tam telfnu kapatacakken gene aynı sey oldubırınden bahsettı ogluna bı kız bulmus cok guzelmıs kız unvrte mezunuymıs işletme bıtmıs bı bankada calısıyomus ama o da sımdı oglum dogru yolda ilerliyor demıs adama amaa bana bunu neden söyluyor yaa moralım bozuldu gene akşam akşam
aslında aklıma şu geliyor benı ılk görmeye geldıklerınde annm cok patavatszlık yapmısı benı ısteyenlerı sıralamıstı doktr muhendıs dıye sınıflara ayırarak ogluda lise mezunu yaa acaba bu kdına dert mı oldu dıye dusunuyrum sımdıama benm için sorun degıl kii
azönce müstakbel kayın validem aradı sagolsun cok hos bı kadın cok ta sevıyorum kendısını ama tam telfnu kapatacakken gene aynı sey oldubırınden bahsettı ogluna bı kız bulmus cok guzelmıs kız unvrte mezunuymıs işletme bıtmıs bı bankada calısıyomus ama o da sımdı oglum dogru yolda ilerliyor demıs adama amaa bana bunu neden söyluyor yaa moralım bozuldu gene akşam akşam
aslında aklıma şu geliyor benı ılk görmeye geldıklerınde annm cok patavatszlık yapmısı benı ısteyenlerı sıralamıstı doktr muhendıs dıye sınıflara ayırarak ogluda lise mezunu yaa acaba bu kdına dert mı oldu dıye dusunuyrum sımdıama benm için sorun degıl kii
canım, ne tuhaf bir kadın senin bu müstakbel kayınvaliden ya. ne demek bu şimdi. bence böyle şeyleri seninle konuşmaması gerektiğini direkt söyle ona. hem sen varken nasıl başka kız bulabiliyor ki. hala arayışta mıymış yani?
valla canım ben de hiç anlam veremedim bu aileye
yok canm bı dugune gıtmıs ordan akrabaları olan bı adam söylemıs senın oglana bı kız buldum dıye o da sımdı umut dogru yolda dems bende hayırlısı dedım ama bu denır mı sımdı yaa bunlar ne yapmaya çalısıyor vallahı anlmadım oglu benı kıkandırma pesınde kadın da aynen tam tersıne bu tarz seylerden bu dönemde uzak durmaları gerekmezmı neden böyle yapıyorlar bana yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?