- 4 Haziran 2016
- 454
- 251
- 103
- Konu Sahibi Darkwhitetime
-
genel de böyle konuşan insanlar hep böyledir atiyorum bişey giyersiniz ben onu daha iyi taşırım der bi yemek yaparsınız daha güzel yaparim der yada ima eder .Önceden böyle bir sorununuz yoksa kıskanıyor denilemez ama abi diyorsunuz sonucta sizden buyukler ve sizin önce cocugunuz olmuş belki ona takmis olabilir.çünkü kendide istiyormuş.sinir oluyorum böyle insanlara her insanda vardir biraz tamam da içim içimi yese bile diyemem toplum içinde çünkü insanların böyle düşüneceğini bilirim .Boşverin he diyin geçin hiç sanmiyorum korkusuz çocuk doğuran yarın ne olacağı belli değil.Dünyaya size muhtaç savunmasız minik bir canlı getiriyorsunuz kolay mı bu iğrenç dünyada .Oda o duyguyu bilmediği için öyle bol keseden sallıyordur .bazı şeyleri de duymamazliktan gelin .Bu insan büyük ihtimalle çocuk doğunca çocuk öyle tutulmaz böyle emzirilmez vs. size akıl vermeyede çalışacak ..Merhaba bu aralar hamilelikden dolayi biraz alinganim sanirim yardimci olursanz Sevinirim
Hamilelikden once calisiyordum simdi izindeyim Abimin esi 1,5yillik evli is tempomdan dolayi gerrkli zamanlarda girusuyorduk aramizda hic problem yoktu.simdi anneme cok gidiyorum o surrkli oraya geliyo. Cocugu suan yok biz bebek veya hamilelikl ilgilu birsey konusurken hemen atliyo oyle degil boyle ben guzel bakarim hic korkmam diyor ben korktugumu soylefigim icm gebelik konudunda doktorum bu kadar net konusmuyo.en son bende doktora gidicem dedi dusunuyor mysunuz defim ben istiyorum abin istemiyor oyle kontrole gidicem dedi bende saglik onemli git tabi dedim.
Bana sanki beni kiskaniyor o yuzden esi istemesede hamile kalmaya cslisiyor beni surekli asagilamaya calisiyor gibi hissediyotum sizce bende mi problem var?
kız konuşamalarınıza katılmaya çalışmış her söylediği şeyde bir art niyet aramışsınız.ayrıca kendinizi kıskanılacak biri olarak görüyorsunuz ben bu sonucu çıkardımMerhaba bu aralar hamilelikden dolayi biraz alinganim sanirim yardimci olursanz Sevinirim
Hamilelikden once calisiyordum simdi izindeyim Abimin esi 1,5yillik evli is tempomdan dolayi gerrkli zamanlarda girusuyorduk aramizda hic problem yoktu.simdi anneme cok gidiyorum o surrkli oraya geliyo. Cocugu suan yok biz bebek veya hamilelikl ilgilu birsey konusurken hemen atliyo oyle degil boyle ben guzel bakarim hic korkmam diyor ben korktugumu soylefigim icm gebelik konudunda doktorum bu kadar net konusmuyo.en son bende doktora gidicem dedi dusunuyor mysunuz defim ben istiyorum abin istemiyor oyle kontrole gidicem dedi bende saglik onemli git tabi dedim.
Bana sanki beni kiskaniyor o yuzden esi istemesede hamile kalmaya cslisiyor beni surekli asagilamaya calisiyor gibi hissediyotum sizce bende mi problem var?
neden cocuk doğracak herkesMerhaba bu aralar hamilelikden dolayi biraz alinganim sanirim yardimci olursanz Sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?