Beni kiskaniyor mu?

Darkwhitetime

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
454
251
103
Merhaba bu aralar hamilelikden dolayi biraz alinganim sanirim yardimci olursanz Sevinirim
Hamilelikden once calisiyordum simdi izindeyim Abimin esi 1,5yillik evli is tempomdan dolayi gerrkli zamanlarda girusuyorduk aramizda hic problem yoktu.simdi anneme cok gidiyorum o surrkli oraya geliyo. Cocugu suan yok biz bebek veya hamilelikl ilgilu birsey konusurken hemen atliyo oyle degil boyle ben guzel bakarim hic korkmam diyor ben korktugumu soylefigim icm gebelik konudunda doktorum bu kadar net konusmuyo.en son bende doktora gidicem dedi dusunuyor mysunuz defim ben istiyorum abin istemiyor oyle kontrole gidicem dedi bende saglik onemli git tabi dedim.
Bana sanki beni kiskaniyor o yuzden esi istemesede hamile kalmaya cslisiyor beni surekli asagilamaya calisiyor gibi hissediyotum sizce bende mi problem var?

Ben de kıskanılacak bir durum göremedim.Ben bilirim havaları varsa büyük ihtimalle evde de onun sözü geçiyordur.Ve çocuk istiyorsa abin de ister büyük ihtimalle doktora gitmesi abinizin de istediği fakat bir sorunları olduğu anlamına gelir.Abin istemiyorsa doktora gitmesi istemesini sağlamaz çünkü.Belki abinizin problemi var size açıklamıyorlar tedavi oluyorlardır.Bilemezsiniz.Benim eşim de ameliyat oldu bu sebepten yanında sadece ben vardım ve kimseye söylemedim bile.

Doktora gitmek istemesine neden bu kadar şaşırdınız ki. Kontrol için de gitse, çocuk sahibi olmak istediği için de gitse gayet normal.

Kıskançlık göremedim ben de.

Sizin üzerinize herhangi bir yorum getirildiğinde kıskanıldıgınızı düşünüyor musunuz? Buda öyle sıradan bir durum.. Düşündüğünüz gibi bisey oldugunu hiç hissetmedim.

kıskançlık değil her şeyin içinde içinde olma her şeyi ben bilirim havasında sadece bence

ben heveslendiğini düşündüm. kıskandığını düşünüp cephe almayın olayı size çevirin... bebek olunca yardıma ihtiyacınız olacak güveneceğiniz biri ise neden yardım alamayasınız...

genel de böyle konuşan insanlar hep böyledir atiyorum bişey giyersiniz ben onu daha iyi taşırım der bi yemek yaparsınız daha güzel yaparim der yada ima eder .Önceden böyle bir sorununuz yoksa kıskanıyor denilemez ama abi diyorsunuz sonucta sizden buyukler ve sizin önce cocugunuz olmuş belki ona takmis olabilir.çünkü kendide istiyormuş.sinir oluyorum böyle insanlara her insanda vardir biraz tamam da içim içimi yese bile diyemem toplum içinde çünkü insanların böyle düşüneceğini bilirim .Boşverin he diyin geçin hiç sanmiyorum korkusuz çocuk doğuran yarın ne olacağı belli değil.Dünyaya size muhtaç savunmasız minik bir canlı getiriyorsunuz kolay mı bu iğrenç dünyada .Oda o duyguyu bilmediği için öyle bol keseden sallıyordur .bazı şeyleri de duymamazliktan gelin .Bu insan büyük ihtimalle çocuk doğunca çocuk öyle tutulmaz böyle emzirilmez vs. size akıl vermeyede çalışacak ..

Bu kadar basit muhabbetlere büyük anlamlar yüklemezseniz sorun çıkmaz. Kıskanmış gibi durmuyor zaten.

kız konuşamalarınıza katılmaya çalışmış her söylediği şeyde bir art niyet aramışsınız.ayrıca kendinizi kıskanılacak biri olarak görüyorsunuz ben bu sonucu çıkardım

neden cocuk doğracak herkes
yakınlarının onu kıskandığını sanır ki
ne alaka yani??

Nedir bu bazı hamile kadınların halleri? Çocuğu olmayan kıskanır, bekar bayanla görüşmezler kıskanır bu nedir hız anlam veremiyorum. Evlenirler bekar arkadaslarla iletişim kesilir nazar degdirir kıskanır.. Kimsenin kıskandıgini yok sizi de o kadın kiskanmiyor. Sohbete katılmış hepsi o. Hiç kimsenin de umursadigi yok hamileleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…