Beni kiskaniyor mu?

Son 3 yorum resmen yazacaklarımı toplayıp yazmış gibi olmuş.

Ben cidden hamilelerin devamlı kıskanıldığını, nazar değeceğini, herkesin yerinde olmak istediğini düşünmesine anlam veremiyorum ya!

Ürüyoruz, gayet normal. Evet insan mucizevi gibi hissediyor da, pek öyle değil.

Yengen de seni kıskanmıyor bu arada. Muhtemelen bayağı aklı başında biri hatta.

öküz altında buzağı aramayın. çocuk istiyorsa ve olmuyorsa, abiniz istemiyorsa belki imreniyodur ama özellikle sizin hamile olmanızı kıskandığı filan yok bence.

Belki sizi görğmce heveslenmiştir. Kıskançlık değildir olabilir yani. Kıskansa bile çok normal bence, hamilelik, Bebek filan hoş duygular Allah isteyen herkese nasip etsin.

öküz altında buzağı aramayın. çocuk istiyorsa ve olmuyorsa, abiniz istemiyorsa belki imreniyodur ama özellikle sizin hamile olmanızı kıskandığı filan yok bence.
bende anlamaya calistigim icin sordum psikoljimden dolayi bana mi oyle geliyor diye belki de herseyi ben bilirim tavirlari boyle dusunmeme sebep olmus olabilir ama emin olun hamie kalsa ilk sevinicek insanlardan biriyim

Ya gercektn su hamilelerin, hamile kalamayanlari neden bu kdr aşagiya cektigine hic anlam veremiyorum...bende 2 sene hamile kalamadim ve hamilelik hakkinda yengeniz gibi herseyi bilir oldum.bir arkadasinda dedigi gibi belli ki bebekleri olmuyor direk kiskanclik olarak algilamayin ,ozenme ,imrenme ve anne olamama duygusuna baglayin bazi seyleri

bende anlamaya calistigim icin sordum psikoljimden dolayi bana mi oyle geliyor diye belki de herseyi ben bilirim tavirlari boyle dusunmeme sebep olmus olabilir ama emin olun hamie kalsa ilk sevinicek insanlardan biriyim

genel olarak ben herşeyi bilirim tavrı olabilir kadının. sizin hamileliğinize yormamak lazım.

Üslubum sizi rahatsız ettiyse eğer kusura bakmayın.Ben rahatsız edici bisey yazdigimi düşünmüyorum.
Ama hamilesiniz ve hassasiniz sanırım altın bebek derken kıskanma konusunda mübalağa yaptığınızı vurgulamak istedim.Guzel dileginiz için teşekkürler. D Darkwhitetime

Ay evet ya ben de deli olucam
ne alaka di mi
çocuk dogurmak ısteyen doğurur,
isteyip doğramayan tedavi olur
bir de karınlarını falan saklarlar, cocuk 4-5 ay olana kadart söylemezler
hangi dünyada hangi kafayla yaşıyorlar ben de deli oluyorum

Bazı insanlar malesef böyle herkes değil tabiki. Mesela ben eski eşimden boşandım evli bazı arkadaşlarım mesafe koydu bana kıskanır nazar değer düşüncesi ve de belki eşlerini elinden alırdım dul kadındim ya. Tekrar evlendim hamile arkadaşlar çocuğum yok diye benden gizledi. Çocuğum oldu çocuklarının okul başarılarını anlatırken maşallah de falan demeleri. Yani diyorum ki kimsenin umurunda değil milletin kocası cocugu hamileliği. Hatta hiccc cc umurlarinda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…