- 27 Haziran 2016
- 626
- 1.676
- 113
- 32
- Konu Sahibi Darkwhitetime
-
belki hamilelik psikolojisinden olabilir.her insan ayni degil insanlarda bilincli olmasada icten ice kiskaniyor da olamaz mineden cocuk doğracak herkes
yakınlarının onu kıskandığını sanır ki
ne alaka yani??
yeryuzunde ki tek hamile benim beni kuskaniyor demedim ki zaten sizce diye sordum psikolojimden dolayi mi bana oyle geliyor diye sordumNiye kıskansın ki?yeryüzünde ki tek hamile siz değilsiniz ya?
Hiç kıskançlık var gibi hissetmedim..
Nasıl bir psikojiniz var ki??yeryuzunde ki tek hamile benim beni kuskaniyor demedim ki zaten sizce diye sordum psikolojimden dolayi mi bana oyle geliyor diye sordum
bende anlamaya calistigim icin sordum psikoljimden dolayi bana mi oyle geliyor diye belki de herseyi ben bilirim tavirlari boyle dusunmeme sebep olmus olabilir ama emin olun hamie kalsa ilk sevinicek insanlardan biriyimöküz altında buzağı aramayın. çocuk istiyorsa ve olmuyorsa, abiniz istemiyorsa belki imreniyodur ama özellikle sizin hamile olmanızı kıskandığı filan yok bence.
Sonuçta altın bebek doğurmayacaksınız ki niye kıskansın? En fazla imrenir..[/QUOTE uslubunuz bence hic hos degil emin olun her bebek annesi icin altin bebektir allah size de nasip etsin anlarsiniz.
çocuk doğurmak çok olağanüstü bir durum mubelki hamilelik psikolojisinden olabilir.her insan ayni degil insanlarda bilincli olmasada icten ice kiskaniyor da olamaz mi
bende anlamaya calistigim icin sordum psikoljimden dolayi bana mi oyle geliyor diye belki de herseyi ben bilirim tavirlari boyle dusunmeme sebep olmus olabilir ama emin olun hamie kalsa ilk sevinicek insanlardan biriyim
Ay evet ya ben de deli olucamNedir bu bazı hamile kadınların halleri? Çocuğu olmayan kıskanır, bekar bayanla görüşmezler kıskanır bu nedir hız anlam veremiyorum. Evlenirler bekar arkadaslarla iletişim kesilir nazar degdirir kıskanır.. Kimsenin kıskandıgini yok sizi de o kadın kiskanmiyor. Sohbete katılmış hepsi o. Hiç kimsenin de umursadigi yok hamileleri
Bazı insanlar malesef böyle herkes değil tabiki. Mesela ben eski eşimden boşandım evli bazı arkadaşlarım mesafe koydu bana kıskanır nazar değer düşüncesi ve de belki eşlerini elinden alırdım dul kadındim ya. Tekrar evlendim hamile arkadaşlar çocuğum yok diye benden gizledi. Çocuğum oldu çocuklarının okul başarılarını anlatırken maşallah de falan demeleri. Yani diyorum ki kimsenin umurunda değil milletin kocası cocugu hamileliği. Hatta hiccc cc umurlarinda değil.Ay evet ya ben de deli olucam
ne alaka di mi
çocuk dogurmak ısteyen doğurur,
isteyip doğramayan tedavi olur
bir de karınlarını falan saklarlar, cocuk 4-5 ay olana kadart söylemezler
hangi dünyada hangi kafayla yaşıyorlar ben de deli oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?