Beni kötü bir insana dönüştürdüler.. :(

Bende biraz senin gibiyim birazda değilim. Oluruna bırakıyorum ama olurda canımı yakarlarsa anında çok büyük hırpalicak gücüde içimde taşıyorum. Ayrıca beni manevi olarak çok zedeleyen biri için hala yaşattığını yaşaması içinde dua ederim. Daha kötüsüne gerek yok benim yaşadıklarımı yaşasa kâfi. Bu beni kötü biri yapar mı bilmem ama yapıyorsada umurumda değil.

sanırım ben senin yerinde olsam eşim bir hastalık geçirmiş bu parada onun iyileşmesi için tedavisi için kullanılmış gibi düşünürüm. Gerçekten de bu bağımlılıktan kurtulması için belkide böyle bir şeyin yaşaması gerekiyordu. tabi 2.sinin asla affı olmaz.. Beş tl bile kumara yatırıp borç yapsa seni kaybedeceğini biliyor artık

Durumu bilen arkadaşlarım, o para bir türlü çıkacakmış elinden sağlıktan çıkmamış şükret diyor.
Maddi kayıptan çok duygularımın gördüğü zarar beni yıpratan.
Güvenememe, en ufak bir şeyden kuşkulanma.
Hatta ondan artık her türlü dalavereyi bekleme gibi..
Bunlar çok acı.
Borçlar biter elbet ama ben eski ben olamayacağım artık.
Beni üzen asıl mesele bu :KK43:

Günaydın nomunomuchua nomunomuchua
Yorumlarını da okudum
Güvenmemekte yerden göğe kadar haklısın
Ve belki bir ömür hesap kitap tutmak zorundasın
Ama tekrarı yoksa sürekli kendini doldurma böyle

Eşin tedaviye yanaşmıyor hadi mesleği gereği olsun
Ama aile terapistine bile ben böyle yaptım ben düzelteceğim diye sıvışmış
Bu doğru değil
Hergün sana güvenmiyorum babaında konuşma geçiyorsa aranızda, sen iyi değilsin
Bunun çözümü terapistse gel gidelim demeli
Onun içi rahat tabi, senden emin ?
Ama sen değilsin
Mutlaka gidin

Ve sürekli oldu olacak diye bekleme
B planın olsun
Olursa koyarım bi valiz kapının önüne almam içeri gibi, ne hali varsa görsün mesela
Tekrarı yoksa bu kadar için içini yememeli
Tek aşamıyosan sen yardım al en azından bir uzmandan
Böyle ömür geçmez
Adam tırıs tırıs işe gidiyo geliyo halinden memnun
Sen hep acabalarla bi başınasın
Suçlu olan o, bedel ödeyen sensin resmen
Ne kadar alttan alırsa alsın, çözüm odaklı değil eşin
Bu da bence hiç önemli olmuyo o zaman, zaten suçlu ve alttan almak zorunda olduğunu biliyo diye alıyo işte

Ben mükemmel bir kadın değilim.
Hani burada hiç bir şeyini eksik etmedim.
Yemek, temizlik, şu bu diye sayan kadınlar var ya belki onların tırnağı olamam.
Rahatıma düşkünüm. 1 hafta yemek pişirmediğim çoktur örneğin.
4 yıllık evliyim daha bir kere sürpriz masa hazırlamış değilim.
İyiyken de böyleydim yani malzeme bu.

Ama şu affettiğim, destek olduğum şu konuya bakarak yok yaa ben fazla bile iyiyim diyebiliyorum.

Haa kime göre iyi o ayrı bir konu.

Bence ben haksız yere bir bedel ödediğim için bana çok yazık.
Ama benim gibi birinin güvensizliği ile zehir saçan dili ile her gün baş etmek zorunda olduğu için ona da yazık.

Yerinde olmak istemezdim. Gerçekten hırpalıyorum çünkü.
Elbette kendi içimde kendimi de hırpaladığım için böyle.

Birlikte gidelim demedi ama iyi değilsin götüreyim seni ya da sen git istersen dedi.

Bir süre için erteleyen benim.
İyi olmazsam gideceğim çünkü tek başıma atlatabileceğimden artık ben de emin değilim.

Eşinizden ayrılmama sebebinizin artılar oldugunu dusunmuyorum
korkuyorsunuz cunku

Elbette korkuyorum, pişman olmaktan, onu özlemekten korkuyorum.
Çünkü ondan nefret etmiyorum, sadece çok hayal kırıklığı yaşadım, güvenimi kaybettim bu konuda.
Ama hala seviyorum. Onun için çok üzülüyorum.
Onu buna iten sebepleri de bildiğim için merhamet duyuyorum bir yandan.
Karman çorman hislerimle şamar oğlanı ettim.
Dengesiz dengesiz davranıyorum.

Oldu da ayrıldım, mutlu olacağımdan emin değilim.
Onun karşıma beter halde çıkması beni darmaduman edebilir.
Ya da bir kötü haberi gelse kahrolurum.

Belki benimle farklı bir kaderi olabilirdi diye kahrolurum.

Boşanmak kimi korkutmaz ki Allah aşkına?

Dayak yiyen, kocasını başka kadınla paylaşan kadınlar bile boşanma kararını zart diye alamıyor.

Bu adamın en büyük tartışmada bile bir kolumu sıkmışlığı yok.
Ben itmiş kakmışımdır o asla dokunmadı bana.

Böylesi olmadan çok mutlu olurum diye emin olmak..
Kolay mı?

Bence sizde herkes gibi sıradan birisiniz. Düpe düz sıradan ne daha çok iyi, ne daha az kötü.

Çünkü eşiniz değil evli olmasaydınız en yakın arkadasınız dostunuz olsaydı , bir evli erkekle beraber olup ona 100 bın tl kaptırdıgını soyleseydı emın onun o arkadasınız sızede yalvarırdı.

Eşiiniz sizi düşünseydi , sadece sen yetseydin ona ne kadar bir para bilmiyorum ama kumar oynamazdı .
Sizin yerinizde bizde olsay belki bizde sizin gibi davranır ve otururuz oturdugumuz yerde bilemiyorum ama bence olan olaylara herhangi bir anlam yüklemeyin.
Doğrusu şu ki eşiniz para kaybetmiş hemde ortada hiç bişey yokken ve doğrusu kımsede onu ılgılendırmemıs. Ben sımdı gıdıp 1000 tl halı alamam tek basıma dusunurum onumu arkamı sonrasını

Evet zaten hazmedemediğim nokta tam da bu.
Büyük bencillik etti mi etti.
Aklını nerede bıraktı, ne düşünerek yaşadı bilmiyorum.

Başıma gelmeden evvel de aynen sizin gibi konuşurdum.
Allah başa vermesin, kul beşer şaşar demeyi de öğrendim bu olayla ben.

Çünkü benim en çok zoruma giden şu ki..
Benim eşimden en emin olduğum noktaydı bu!
O yaptıysa şunu herkesten her şeyi beklerim artık..

Nomuu sen kötü bir insan mısın şimdi ne alaka yahu.

Görümcenin küsmesiyle eşinin kumar oynamasıyla bir alakası yok senin dediklerinin. İnsanlara geberirler inşallah temalı beddualar yağdırdığını sanmıyorum senin (ahaha aklıma malum sahne geldi yerinden zıplaya zıplaya allah evlerine ateşler salsın diye tutamadım gülmemi :KK70:). Ama madem bu kadarı bile vicdanını rahatsız ediyor başına gelen onca sıkıntıyı içinden geçenlere bağlıyorsun kendine böyle haksızlık ediyorsun, insanlarla ilgili kötü şeyler düşünmemeye çalış.

Çok hassassın çok ince düşüncelisin nomu tabi ki yorulursun böyle. Keşke bir yardım alsan rahatlasan biraz :KK200:

:KK43: Valla geberirler inşallah demedim ama sağlık sorunlarına bile içim acımadı.
Bir parça acımadı hem de çıkacak daha çıkacak dursunlar dedim resmen canım :KK43:

Bende biraz senin gibiyim birazda değilim. Oluruna bırakıyorum ama olurda canımı yakarlarsa anında çok büyük hırpalicak gücüde içimde taşıyorum. Ayrıca beni manevi olarak çok zedeleyen biri için hala yaşattığını yaşaması içinde dua ederim. Daha kötüsüne gerek yok benim yaşadıklarımı yaşasa kâfi. Bu beni kötü biri yapar mı bilmem ama yapıyorsada umurumda değil.

Ben de benim yaşadığım kadarını yaşasın kafi dedim ama fazlasını da görse hoşuma giderdi sanırım.
İşte bu derece nefret beni benlikten çıkardı diye düşünüyorum :KK43:

Daha fazlasını yaşasa benimde hoşuma giderdi. Hatta yakın çevremde olsa yaşatırdım da, dua etsin aynı şehirde yaşamıyoruz. Özgüven falan bırakmazdım kendini atıcak köprü arardı.

Daha fazlasını yaşasa benimde hoşuma giderdi. Hatta yakın çevremde olsa yaşatırdım da, dua etsin aynı şehirde yaşamıyoruz. Özgüven falan bırakmazdım kendini atıcak köprü arardı.

İntikam beni rahatlatan bir şeydir.
Çok sevdiğim biri bile olsa beni üzdüyse üzülsün kahrolsun diye yaşarım.
Hep de böyle yaşardım.

Ama bugün şunu anladım.
Hiç bir duyguyu çok ucta yaşamamak gerekmiş.
Allah kimseyi saçmalatacak kadar sevdirmesin de nefret ettirmesin de.
Saçmalayacak kadar nefret ettim ben.
Evet gerçekten saçmaladım.

:KK43: Valla geberirler inşallah demedim ama sağlık sorunlarına bile içim acımadı.
Bir parça acımadı hem de çıkacak daha çıkacak dursunlar dedim resmen canım :KK43:

Ben de benim yaşadığım kadarını yaşasın kafi dedim ama fazlasını da görse hoşuma giderdi sanırım.
İşte bu derece nefret beni benlikten çıkardı diye düşünüyorum :KK43:

Burada seni haksız bulduğum nokta, ahım çıkıyor diye düşünmen. Bu sadece senin yorumun. Daha önce de söylediğimi hatırlıyorum Allahın adaleti insanoğlunun düşündüğünden keskindir. Bir insanın başına gelen bir musibeti başka bir insanın ahım çıktı diye düşünmesi bana göre tehlikeli, bir o kadar da saçma.

Daha az kinci daha fazla affedici olmaya çalış nomu. Tabi bunu hayatındaki diğer olaylar için söylüyorum, kocanın yaptığı öyle kolay affedilecek bişey değil. Sana ağır bir yük yükledi, o da sonucuna katlanmalı seninle birlikte.

Burada seni haksız bulduğum nokta, ahım çıkıyor diye düşünmen. Bu sadece senin yorumun. Daha önce de söylediğimi hatırlıyorum Allahın adaleti insanoğlunun düşündüğünden keskindir. Bir insanın başına gelen bir musibeti başka bir insanın ahım çıktı diye düşünmesi bana göre tehlikeli, bir o kadar da saçma.

Daha az kinci daha fazla affedici olmaya çalış nomu. Tabi bunu hayatındaki diğer olaylar için söylüyorum, kocanın yaptığı öyle kolay affedilecek bişey değil. Sana ağır bir yük yükledi, o da sonucuna katlanmalı seninle birlikte.

Kimseye kin duymuyorum artık.
Kin duyacak gücüm bile kalmadı.
Hayata ve herkese çok kırgınım sadece..

Kimseye kin duymuyorum artık.
Kin duyacak gücüm bile kalmadı.
Hayata ve herkese çok kırgınım sadece..
Nomu bitkinlikten tükendiğinden değil gerçekten kin tutma. Seni yorar bu. Kararsızlık, şüphe, kin insanı tüketen hisler sende bunlar bu ara yoğun. Keşke bir yardım alsan, bunları senin için söylüyorum. Seni tanımasam da şöyle cıvıl cıvıl ferah bir konu açtığın gün çok sevineceğim adına inan :)

Nomu bitkinlikten tükendiğinden değil gerçekten kin tutma. Seni yorar bu. Kararsızlık, şüphe, kin insanı tüketen hisler sende bunlar bu ara yoğun. Keşke bir yardım alsan, bunları senin için söylüyorum. Seni tanımasam da şöyle cıvıl cıvıl ferah bir konu açtığın gün çok sevineceğim adına inan :)

İnşallah ben de senin cıvıl cıvıl konularını okurum canım, sağolasın..:KK200:

Konuyu biliyorum ve neredeyse tüm konularınız da okudum. Tavsiyem eşinizden ayrılın çünkü çok mutsuzsunuz. Bir olay yaşandı ve siz görünürde affettiniz ama içten içe bir kurt misali kemiriyor bu sizi. Bakın ben sizden büyüğüm ve biz bu yaz apar topar arkamızdan atlı kovalıyor gibi şirket kurduk ve altı aya da batırdık. Zararımız 200 bin TL! Ama gitti yapacak bir şey yok. Hani yaşım 30 oldu daha ne yaşarım, gençliğimin iki senesi borçla geçecek diyorsunuz ya o yüzden yazdım bunu.

Tabii eğer bu para eşimin zaafı yüzünden kumara gitse durum ve duygularım nasıl olurdu bilmiyorum dürüst olmam gerekirse.

Size tavsiyem ya eşinizle beraber bir terapiste gitmeniz ya da gerçekten ayrılma fikrini düşünmeniz. Adam orada eziliyor beş lira için, gururu ayaklar altında, siz mutsuzsunuz ve sürekli dile getiriyorsunuz bunu. Nereye kadar ?

Ayrıca kötü bir insan olduğunuzu da düşünmüyorum. Yaşadıklarımız elbette izler bırakıyor bizde ve insamlar mutsuz olduklarında biraz daha sivri dilli olaniliyorlar. Hepimiz isinsanız bu kadar derinlere inmeyin. Gerçekten.

Konuyu biliyorum ve neredeyse tüm konularınız da okudum. Tavsiyem eşinizden ayrılın çünkü çok mutsuzsunuz. Bir olay yaşandı ve siz görünürde affettiniz ama içten içe bir kurt misali kemiriyor bu sizi. Bakın ben sizden büyüğüm ve biz bu yaz apar topar arkamızdan atlı kovalıyor gibi şirket kurduk ve altı aya da batırdık. Zararımız 200 bin TL! Ama gitti yapacak bir şey yok. Hani yaşım 30 oldu daha ne yaşarım, gençliğimin iki senesi borçla geçecek diyorsunuz ya o yüzden yazdım bunu.

Tabii eğer bu para eşimin zaafı yüzünden kumara gitse durum ve duygularım nasıl olurdu bilmiyorum dürüst olmam gerekirse.

Size tavsiyem ya eşinizle beraber bir terapiste gitmeniz ya da gerçekten ayrılma fikrini düşünmeniz. Adam orada eziliyor beş lira için, gururu ayaklar altında, siz mutsuzsunuz ve sürekli dile getiriyorsunuz bunu. Nereye kadar ?

Haklısınız.

Ne diyebilirim ki..
Mutsuzum çünkü güven problemi ile baş başayım.
Hani bunun devamının gelmeyeceğinin bir garantisini verseler bu kadar yormazdım ne kendimi ne onu.

Aslında eşim sensiz iyi olurum, istiyorsan ayrılalım dese belki daha kolay olurdu.
Ama zaten seviyorken, lütfen beni bırakma diye yalvaran birinden ayrılmak çok zor.

Ben mükemmel bir kadın değilim.
Hani burada hiç bir şeyini eksik etmedim.
Yemek, temizlik, şu bu diye sayan kadınlar var ya belki onların tırnağı olamam.
Rahatıma düşkünüm. 1 hafta yemek pişirmediğim çoktur örneğin.
4 yıllık evliyim daha bir kere sürpriz masa hazırlamış değilim.
İyiyken de böyleydim yani malzeme bu.

Ama şu affettiğim, destek olduğum şu konuya bakarak yok yaa ben fazla bile iyiyim diyebiliyorum.

Haa kime göre iyi o ayrı bir konu.

Bence ben haksız yere bir bedel ödediğim için bana çok yazık.
Ama benim gibi birinin güvensizliği ile zehir saçan dili ile her gün baş etmek zorunda olduğu için ona da yazık.

Yerinde olmak istemezdim. Gerçekten hırpalıyorum çünkü.
Elbette kendi içimde kendimi de hırpaladığım için böyle.

Birlikte gidelim demedi ama iyi değilsin götüreyim seni ya da sen git istersen dedi.

Bir süre için erteleyen benim.
İyi olmazsam gideceğim çünkü tek başıma atlatabileceğimden artık ben de emin değilim.

İlk paragrafta beni anlatmış gibisin

Yine de ben saydırmakta seni haklı buluyorum
Yapmasaydı laf işitmezdi
Az buzda değildi rakam, insan o paraya ev alıyor
Bir de güven gitti mi geri gelmez işte
İki zılgıt yemiş çok mu, sizi bu hale o getirdi

Bundan sonra hayatınıza sadece güzel insanları alın, diğerleriyle mesafeyi koruyun. Kim olursa olsun. Nefret ettiğin ne varsa yakınında onun bir parçası ille sana da bulaşıyor. Bu yüzden olabildiğince uzak kalmak gerekli. Tek de kalsanız huzurunuz olur en azından. Hiç üzülmeyin olmuşa, önünüze bakın.

Back
X