Beni kullanıyor olabilir mi?

Selinaayyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
16
6
1
24
3 aylık bir birlikteliğim var ve sevgilimin cinsel arzusu gerçekten yüksek her zaman benimle bunun sohbetini yapmaz arada yapar ve beni sürekli bunu yapmaya çağırıyor gitmeyeceğimi bildiği halde. Ben diyorum ki evlenmeden olmaz tamam evlenmeden yapmayız ama yine de beraber kalalım film izleriz onu sen istemeden yapmayız sevişiriz biraz diyor ben istemem deyince sorun etmiyor ama bunu dile getirmesi benle ciddi olmadığını gösterir mi

3 aylık birliktelikte daha temkinli olması gerekirken, rahatsız olacağını bile bile böyle bir şeyi tekraren söylemesi beni düşündürdü. Salt ciddi değil diyemem ama çok ciddi de gelmedi.

3 aylık birliktelikte daha temkinli olması gerekirken, rahatsız olacağını bile bile böyle bir şeyi tekraren söylemesi beni düşündürdü. Salt ciddi değil diyemem ama çok ciddi de gelmedi.
Benle çok ciddi olsa çağırmaz de mi

Bence tek derdi birliktelik yaşamak. Film sinemada da izlenir , derdi vakit geçirmek olsaydı
Onu istediğini zaten söylüyor söylemiyor değil ama istersen olur istemezsen olmaz dedi bilmiyorum beni kullanıyor mu onun dışında beni merak edip arar sorar ama bu konu kafamı karıştırıyor

İstemiyorsan sevişme işine bile girme her seferinde ilerisini isteyecektir.

Bu düşüncede biri olan birini gitmek isterse de bırakın gitsin

Yaşlar kaç? 3 ayda cinsellikte ısrar etmesi bilemedim, bence temkinli ol adımlarını atarken

Basbasa kalinca zorlucak seni sevisince iş ileriye gidicek sen ih eh yapma kem kum dicen oda dicek ama cok kotuyum guven bana inan bana sende cok mutlu olcaksin benden cekinme herşey olmasi gerektigi gibi olcak dicek azcik ilerletcek isi kenarindan ucundan kiyisindan derken çat olcaksin birlikte. Ben biliyorum kizim neler gordum ben ohoo hikaye hepsi sen istemeden olmucak laflarina inanma ilk birlikteligin olcaksa basbasa ayni eve gidip film izlemeni onermem çünkü atesle barut yanyana durmuyo erkekler hele hic rahat durmuyo sen zora girersin. 3 ay olmus erken ya da gec diyemem bu tercih meselesi ama benim kati kurallarim var bakireyim ve evlenmeden cinsellige sicak bakmiyorum diyosab basbasa ortamlardan uzak dur derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…