Ben değil ailem muhafazakar evet.Israrla beni muhafazakar biri yapmanızı anlamadım.Ailem işi resmiyete dökmek istedi eşim de gereğini yaptı.Konu sahibi iyi eğitimli kariyer sahibi donanımlı erkekler için genel bir soru sorunca ben de bu tarz insanların cinsellik yaşamadan da evlenebileceğini örnek vermek istedim.
siz evlenmeden birlikte alkol alıp birlikte tatillere gidiyordunuz yani?
sizi tanımıyorum ki ısrarla muhafazakar yapıyım 2-3 konuda gördüğüm kadarıyla fikir ediniyorum sadece
anladığım kadrıyla despot bir babanız varmış, evet. ama siz zaten ankarada istanbulda filan yaşamıyorsunuz ki (yaşıyor musunuz?) ya da avrupada
Siirt ya da Bingöl filan olabilir tahminen.
O şehirlerde muhafazakar olmayan insan mı var? siz kendinizi açık fikirli görüyorsunuzdur. öylesinizdir de etrafınıza göre, aileniz bambaşka bir alemdi, ayrı bir seviyedir belki
Fakat, şehrin ve ortamın genel bir tutumu, genel bir muhafazarlık seviyesi -daha doğrusu ortalama yaşam tarzı var. oluyor.
eşiniz de belki namazlı oruçlu değildir ama iyi kötü şehrin genel dokusundan haberdardır, sevgilisinin ailesi "niyeti ciddi mi değil, dalga mı geçiyor" dediğinde normalde bir erkek "ay kazık kadar insanlarız ailesine ne ki!" der. muhafazakar küçük şehirlerde ise "üzerine düşeni" yapar.
Yanında giyinip soyunamıyorsa herhangi bir cinsel aktivite, sevişme vs yoktur zaten. Burda sorun yok ki.
Sorun her şeyi yaşayalım zar kalsın evlenelim zar da senin olsun zihniyetine aklı başında bir adamın yanaşmayacak olması.
Yoksa muhafazakar olmayan adamlar bakire kızlarla evlenmez gibi bir iddiam yok.
yok evlendikten sonra hala eşinin yanında giyinip soyunamıyordu onu diyorum.
yoksa seks hayatları vardı, zira bunları hep kendisi anlatmıştı kız kıza bir ortamdı, tam olarak bebek korunma seks vb. konuşuluyordu. (yoksa pek seks konuları konuşmuyorduk biz o zamanlar)
kızın vajinusmus türü bir konusu olsa onu da anlatırdı ortamda herkes açık fikirli kişilerdi.