yıllar evvel farklı bir versiyonunu yaşamıştım , o zamanlar açıktım ama uzun siyah bir pardesü giyiyordum , herzaman yani haftada 3 kere falan carrefoura giderdik annemle, alışverişe.. neyse o kış amcamlar bize gelmişti, 2 erkek kuzenim ve ben servise binip o markete gittik amacımız fotoğraf makinası almaktı, dolaştık dolaştık en ucuzunu aldık çıktık kasadan bindik servise paketide açtık 2 tane almıştık birinin paketini açtık water falan diyor ama anlayamamıştık çocuğuz daha , eve geldik babamlar bu su altı fotoğraf makinası yanlış almışsınız götürüp değiştirin dediler hemen bir sonraki servisle geri gittik , fişi elimdeydi, kuzenlerden biri ben burda bekliyim siz çıkın verin gelin dedi tamam dedim. diğer kuzenle danışmaya gittik, ordaki görevli bize bu açılmış o ambalajı bulmalısınız dedi ,fiş var dedim olsun o lazım dedi, bende serviste açmıştık duruyodur diye kuzeni orda bırakıp servise gittim dışarda bekleyen kuzene durumu anlattım servis otosuna binip baktı ,bulamadı, bende yukarı geri çıktım , bulamadım ama fiş var dedim değiştiremem üzgünüm dedi bayan, bende gidelim bari diye kuzeni aramaya başladım reyonlara bakıyormuş, yanına gittim hadi gidelim değiştirmiyorlar dedim birden bir güvenlik görevlisi yanımda belirdi, tuttu kolumdan beni ,hırsız ne çaldın söyle çabuk diye bağırmaya başladı,neye uğradığımı şaşırdım millet cık cık cık yapıyor,abi ben bişi çalmadım dedim, -sus yalan söyleme gördüm bunlar 3 kişi geldi biri de servisin orda bekliyor , siyahda giyinmiş dedi, polis çağırcam dedi , bende biz bişi çalmadık geri iadeye geldik fişim de var dedim ama nasıl ağlıyorum
adam hala laf bunlar hep göz boyamak diyor.. sonra bıraktılar bizi bişi çıkmayınca , ben eve gider gitmez babama durumu anlattım ağlamaktan gözlerim şişmiş, babamda bana kızdı keşke polisi arayın deseydin diye.. neyse sonra babam annem amcam falan hep beraber gittik babam yıktı orayı oranın müdürü geldi ,anlattık durumu özürler falan diledi, yok dedi babam böyle şey olmaz adam kimdi dedi güvenlikçiler dizildi , buydu dedim gösterdim, o adam hala ama siyah giyiniyordu 3 kişi geldiler biri allta bekledi diyor... babam bunun burda kalmayacağını davacı olacağını belirtti.. 1 hafta sonra o g.görevlisinin işine son verildiği bildirildi bize.. ama o anki ruh halimi kaç yıl geçti hala unutamadım