Beni mahfeden bir ilişki ve dedikoducu akrabalar ?

wannabehappy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
176
30
48
29
Merhaba arkadaşlar. Daha önceden bir kaç konu açmıştım biten ilişkimle alakalı. Aynı işyerinde çalıştığım eski sevgilimin beni eski kız arkadaşı için terk ettiği ve beni işten kovdurmak için yaptığı şeyler benim hatalarımı herkese yaymasıyla alakalı filan. Çok şükür biraz atlattım o süreci ama arkadan konuşulanlar canımı yakıyor. Bu şerefsizin ağzında bakla ıslanmaz. Ablasıyla bizim patronlardan birisinin karısı komşu. Patronlarda bizim akraba eşleride yengemle gidip geliyorlar. Biri demişki işte bu çocuk sizin kızı eski sevgilisini unutmak için kullanmış. Yengem olucak şahısta maalesef 3 ay evlerinde kalmak zorunda kalmıştım o süreçte gelmiş bana diyorki senin için böyle diyorlar ben seni savundumda arkandan böyle konuşuyolar ben sana dayına laf getirme demiştim. Aslında çok takıntılı biri olmama rağmen yengeme geçip gitti umrumda değil dedim ama kendisi senin için öyle olabilir ama öyle değil işte falan filan dedi çok üzüldüm okadar ağladımki. O eski sevgilim olucak şerefsize mesaj attım ablasına çeneni kapamasını söyledim. Verdiği cevap tamam birde diyorki bir daha seninle bu konuyla alakalı konuşmak istemiyorum. İçimden birşey koptu bu nasıl bir karaktersiz Ya ben ne yapacağım ne olur akıl verin

Yapacağın tek şey , sallamayacaksın.

daha ne yapabilirsinki?
ise geri dönüp onların üzerinde tekvando uygulayamazsın degilmi?
Düsünme...

Hiç anlayamadım şu birbirinin açığını kollayan akrabaları... Allah akıl fikir versin...

Sen o yengene de ki bana arkamdan konuşanı değil senin yanında hangi cesaretle konuştuğuu söyle senin bir duruşun bir ağırlığın yok mu

Çocuk seni kullanmış lafı üzerine sende nasıl suç var ki dayına laf getirmiş oluyorsun. Bakın burada size karşı dönen bir oyun var gibime geldi. Akraba konuşur zaten hep konuşur amaa dikkatimi çeken sizin dayınızda 3 ay kalmanız oldu. Yenge gitmeniz için size yol yapıyor belli. Lafın ne olduğu içeriği önemli değil elinde en ufak koz buldu mu kullanıyor... Sizi bıktıracak, sıkacak, baskı hissettirecek ki gidin. Bunu çok güzel kıvrak bir zekayla yapıyor yenge. Oyuna gelmeyin gerçeklere odaklanın. Benim ne suçum var ki şimdi laf getirmiş olacağım ? Kötü bir şey mi yaptım ? Üstelik çocuk sizi kullanmış yani... Üzülmenize gerek yok fakat yenge de haklı yani ne işiniz var milletin evinde 3 ay nasıl bir zorunluluk bu yahu. Kimse sizi yedirip içirip bide arkanızı sıvazlamayacak kusura bakmayın 3 ay uzun bir süre

Son düzenleme:
Öncelikle 3 ay çok uzun bir süre birinde kalmak için. Ama akrabalar böyle. Açık arar bulur ve sanki kendileri tamamen günahsız gibi hatalarımızı asla unutmaz aksine herkese yayar. Gorusmeyin, ben görüşmuyorum kafam çok rahat ne derlerse desinler çokda umrumda deyip geciceksin

Yaptığın hatalar sana tecrübe olarak geri dönecektir, tam şerefsizmiş eski sevgilin, bir daha kine iş hayatında sevgili edinmezsin, bu iyi olmuş, sosyalleşmeye bak iş hayatı dışında, herkes konuşuyor defikodu yapıyor bırak konuşsunlar demek ki seni kıskanıyorlar, erişemedikleri, şeyler var senin bilmediğin, şu sevgili olayına girmeden o kişi hakkında bilgi alın her söylediğine sadece yüzde 50 sine inanın

Yengeniz orada bir çemkirse, dayısına söylersem çocuğu paralar dese aynı yöntemle laf çocuğa giderdi.
Siz de pısmışsınız, iki seçeceğiniz var;
İlki mesaj atarken deseydiniz ki bana bak benimle ilgili orada, burada tek kelime saha etmeyeceksin. Bana şunları şunları demişsin, işte de sıkıntı çıkarıp işimden olmam için uğraşıyorsun vs devama edersen seni şikayet ederim, savcılıkta uğraşırsın diye. Böyle tipler genelde korkak olurlar.
İkinci olarak ve benim tercih edeceğim yol, kendime iş bakarım, kendimi garanti altına alırım, iş yeri patronlarımla da durumu konuşurum. Ayarlayıp ayrılacağımda iş yerine gelip diğerleri ile vedalaşıp herkesin önünde çocuğu küfür tehdit etmeden konuşurum. Görüştüğü ve medeni bir şekilde kendisinden ayrılan birinin arkasından hırs yapıp dedikodu yapmak, laf dolaştırmak, dedikoducu yaşlı teyzeler gibi, ne bir erkeğe ne de medeni, ahlaklı bir insana yakışmaz, tek kelime daha duyarsam gider seni savcılığa şikayet ederim, umarım kendine çeki düzen verirsin diye lafımı söyler, giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…