- 4 Eylül 2017
- 176
- 30
- 48
- 29
- Konu Sahibi wannabehappy
Merhaba arkadaşlar. Daha önceden bir kaç konu açmıştım biten ilişkimle alakalı. Aynı işyerinde çalıştığım eski sevgilimin beni eski kız arkadaşı için terk ettiği ve beni işten kovdurmak için yaptığı şeyler benim hatalarımı herkese yaymasıyla alakalı filan. Çok şükür biraz atlattım o süreci ama arkadan konuşulanlar canımı yakıyor. Bu şerefsizin ağzında bakla ıslanmaz. Ablasıyla bizim patronlardan birisinin karısı komşu. Patronlarda bizim akraba eşleride yengemle gidip geliyorlar. Biri demişki işte bu çocuk sizin kızı eski sevgilisini unutmak için kullanmış. Yengem olucak şahısta maalesef 3 ay evlerinde kalmak zorunda kalmıştım o süreçte gelmiş bana diyorki senin için böyle diyorlar ben seni savundumda arkandan böyle konuşuyolar ben sana dayına laf getirme demiştim. Aslında çok takıntılı biri olmama rağmen yengeme geçip gitti umrumda değil dedim ama kendisi senin için öyle olabilir ama öyle değil işte falan filan dedi çok üzüldüm okadar ağladımki. O eski sevgilim olucak şerefsize mesaj attım ablasına çeneni kapamasını söyledim. Verdiği cevap tamam birde diyorki bir daha seninle bu konuyla alakalı konuşmak istemiyorum. İçimden birşey koptu bu nasıl bir karaktersiz
Ya ben ne yapacağım ne olur akıl verin