beni mantıklı bir şekilde yönlendirebilirmisiniz?

iş durumunu bilemiyorum da, cok sinirli, gergin bi ruh halinde oldugunu soylemissin.. bu durumda hamilelik sana iyi gelecek mi?

en azından stajım bitsin diyorum sonrası kısmet artık ilk sınavda birkaç derste verebilirsem sonrası gelir hayırlısıyla

staj sürem bittiktn sonra en mantıklısı olacak

bazı işverenler smmm stajyerliğini lise stajyerliği ile bir tuttuğu ve mesleğimize değer vermediklerinden staj süresini zor geçirenler oluyor ama ben üniversiteyi ikinci öğretim okuyup çalışma hayatına erken başladığım için böyle bir durum olmadı kendi adıma..

Bence ertele, önce kendine gel canım, hem bu arda stajda bitmiş olur ve sadece bebeğine konsantre olursun daha sağlıklı olur.

en azından stajım bitene kadar beklemeliyim..

En güzeli o zaten. Takmayacaksın kafaya, sonra bir bakmışsın evliliğin oturmuş. Çalışmak da iyi gelir zaten. İşle uğraşmaktan eşler birbirleriyle uğraşmaz.

canım ilk deneme ilk düşük olduğu için doktorum üzerine düşmedi bahsettiğin testleri yapabilmek için 2-3 düşük yapmak yada hastaneye yalan söylemek gerekiyor.. benim müdürüm yönetime bakma ben seni desteklerim çocuk konusunda laf söyletmem diyor..

bizde evlenmeden önce 2 sene yapmayalım borçları ödeyelim diye düşündük ama sonra zaman geçiyor ömür bitiyor diyerek çalışmalara başladık hala derim ilk zamanlarda olsaydı şimdi stajdı sınavdı düşünmeyecektim herşeyin hayırlısı

yeterlilik sınavın ne zaman? bence allah izin verirse ağustos eylül gibi hamile kalaiblirsin bu arada kendini psikolojik olarak toplamış olursun ve şubata kadar da doğum yapmayıp stajını tamamlamış olursun..

sınavım mart 2016 dönemine denk gelecek kısmetse

En azından stajın bitene kadar bekleyebilirsin..Hem bebegin icin daha saglam temeller atmıs olursun,hem gelecegi güvende olur..Güclu ayakları ustunde duran bir anne yi hangi cocuk istemez.

evet beklemek en doğrusu

iş durumunu bilemiyorum da, cok sinirli, gergin bi ruh halinde oldugunu soylemissin.. bu durumda hamilelik sana iyi gelecek mi?

gelmeyecektir tabi göremediğim şeyleri farketmek adına sizlerle paylaşıyorum..

eşim dün akşam geç saatte ve yorgun geldiği için konuşamadım bu akşam konuşmayı düşünüyorum ''stajım bitene kadar ertelememiz en mantıklısı olacak hem ruhen kendimi daha iyi hissedeceğim hemde kafamda acabalar olmaz'' diyeceğim

Ikinci öğretimi Nerede okudunuz acaba sanırım aynı yollardan gecmisiz

durumun ne oldu merak ettim aradan bayağı zaman geçmiş bende şimdi smmm yeterliliğe hazırlanıyorum maliyet kaldı tek ders. 33 yaşındayım ama çocuğu sırf bu sınav yüzünden erteledim staj vs. derken zaman geçti zaten. verebildin mi sınavları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…