beni mantıklı bir şekilde yönlendirebilirmisiniz?

evet zamanın nasıl geçtiğini anlamıyım diye kısa tutmak istiyorum.. çok teşekkür ederim..

inanın evliliğin oturup oturmaması neye bağlı nasıl oturmuş olur onu bile anlayamıyorum şu dönemde rabbim kmseyi şaşırtmasın diyorum..

aynı şeyler işte.. 1 hafta raporluydum dışarı çıkmak istemedim nasıl düşürdün ağırmı kaldırdın gibi saçma sapan şeyleri bile en yakınlarımdan duyduğum için.. saçımı boyattım yaz için alışveriş yapıyorum arkadaşlarımla görüşmeye çalışıyorum şuan ev işleri bile umrumda değil.. iyi bir tatil yapmak için imkanımız yok açıkçası eşimin memleketide çok uzak ailesi orada orayada gitmek istemiyorum.. şuan çok karamsarım farkındayım..

hislerinizin tamamı normal..
kötü düşünmeniz kötü hissetmeniz çok normal..
benim saydıklarımda bir hafta içinde olmadı elbette..
zamana bırakın.. günlük rutininize dönün..
imkanınız dahilinde günü birlik yerlere kaçın..
inanın eşinizle bi akşam sinema bile çok iyi geliyor..
ağır kaldırdın gibi cehalet zırvası şeylere kulak tıkayın..
demekki doğru zaman değilmiş deyin..

iyi ki çalışıyorum kendimi daha iyi hissediyorum zaman geçtikçe dahada iyi olacak eminim.. yorumlarınız için teşekkür ederim.. rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin..

inanın evliliğin oturup oturmaması neye bağlı nasıl oturmuş olur onu bile anlayamıyorum şu dönemde rabbim kmseyi şaşırtmasın diyorum..
Canım aynı evde yasamak dısarda bır kafede bulusup yemek yemek ya da sınemaya gıtmek gıbı olmuyor, evınde ıslerı oluyor,sorumluluklar artıyor,kırası faturası ..vss.. , ıkı tarafın yetısme tarzı-karakter yapısı halıyle farklıklar gosterebılıyor.

Evlılıgın oturması demek evdekı ıs bolumunun oturması, beraber yapılan aktıvıtelerın belırlenmesı, kısılerın bırbırlerının ıyı ve kotü yanlarını ya da olaylara tepkılerını ogrenıp bunu onceden kestırebılmesı ve ona gore davranıslarını sekıllendırmesı ve bellı durumlarda tepkılerını kontrol altına alması demek bence. bu da karsılıklı hosgoru ve anlayısla ve en onemlısı sabırla olacak iş

Etrafına bakarsan ilk bir yıl çoğu insan için evlilik işkence oluyor. Zamanla birbirlerine alıştıkça herşey rayına oturuyor. Dengeler kuruluyor

buda önemli kafamda başka sorular var birde evlilik oturmuş mu oturmamış mı diye düşünmeye kalkarsam devreler yanar

Eğer hedeflerin varsa,hamile kalma durumunda yöneticilerinin ne diyeceği umrunda olmalı.Bence insan önce ayakları üzerinde durup ondan sonra bebek düşünmeli diye düşünüyorum.

Eğer hedeflerin varsa,hamile kalma durumunda yöneticilerinin ne diyeceği umrunda olmalı.Bence insan önce ayakları üzerinde durup ondan sonra bebek düşünmeli diye düşünüyorum.

hedefim sadece bu işyeri ile sınırlı olmadığı için buradaki yöneticilerimin ne düşündüğü çok önemli değil burası olmasa başka yer olur gözüyle bakıyorum

hedefim sadece bu işyeri ile sınırlı olmadığı için buradaki yöneticilerimin ne düşündüğü çok önemli değil burası olmasa başka yer olur gözüyle bakıyorum
Yanlış bakıyorsun.Sonuçta orada çalışıyorsun.Staj süren de var.Burası olmazsa başka yer olur mantığını bir kenara bırak.BAzen hiçbirşey biz istediğimiz gibi gelişmeye biliyor.Önce mesleki durumunu tamamlamanı tavsiye ederim.

mademki hayalin ve bunun içinde çok çabalamışsın emeğin boşuna gitmesin.
en azından staj sürenin tamamlanıp sınavına girmeye yetecek kadar ya da sınava girdikten sonra doğum yapacak kadar bekle.

Düşük te olsa normal doğumda olsa vucudunuzu dinlendirmelisiniz bence.
Ayrıca yaşınız genç daha.Eğer sadece düşükten sonra asabiyet başladıysa bu durumu çözün.
Yok ben genelde zten çok agresifim diyorsanız bu durumu acil çözün.
Zira anne olunca inanın sinirler zaten laçka oluyor.

stajım bitene kadar burada durmayı planlıyorum belkide ondandır.. teşekkür ederim yorumlarınız için..

mademki hayalin ve bunun içinde çok çabalamışsın emeğin boşuna gitmesin.
en azından staj sürenin tamamlanıp sınavına girmeye yetecek kadar ya da sınava girdikten sonra doğum yapacak kadar bekle.

henüz geç değil yaşın.
biraz daha bekleyebilirsiniz.

bütün yorumlar beklemem yönünde herkese çok teşekkür ederim güzel yorumları için..
sinir olayıda hep vardı ama bu ara daha çok gibi nası çözebilirim bilmiyorum sizce uzman desteği almam gerekiyormu?

bütün yorumlar beklemem yönünde herkese çok teşekkür ederim güzel yorumları için..
sinir olayıda hep vardı ama bu ara daha çok gibi nası çözebilirim bilmiyorum sizce uzman desteği almam gerekiyormu?
uzman desteği işe yarayabilir diye düşünüyorum..
bende çok sinirliyim bende pek işe yaramamıştı arkadaşım.

Bence de erteleyin çocuk düşüncesini. Aklımda yapmak istediğim şeyler var fakat çocuklardan fırsat yok. Keşke önce aklımdakileri sonrada çocuğu yapsaydım diyorum. Keşke demeyin sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…