Beni nasıl bu hale getirdiler?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Eşimin ailesine karşı soğuk davranıyorum aramızdaki muhabbet hal hatırı geçmiyor...Nişanlıykende hoşlanmadığım şeyler oldu o zamanda böyleydim ama beni asıl soğutan eşimin annesinin teyzesiyle düğünden bir hafta önce gelip pislik çıkarması oldu...Teyzesi resmen bizi rezil etmeye çalıştı apartman içinde annemle laf dalaşına girerek bana siz ayrılın bu böyle gitmez falan dedi eşimle hiç bir proplemim yokken benden gelin olmazmış kayınvalidemlere bayramda kahve yapmadım diye sebep bu...Tabi benim soğuk davranmamda etkilidir...Eşime bakıyorum sanki hiç onlardan değil ama bu ayrılın mevzusu onlardan tiksindirdi beni siz olsanız böyle hissetmez miydiniz?Hayatım boyunca yüz çevirdiğim insan çok nadir olmuştur yaptıkları şeyi kabullenemiyorum...

Eşimin ailesine karşı soğuk davranıyorum aramızdaki muhabbet hal hatırı geçmiyor...Nişanlıykende hoşlanmadığım şeyler oldu o zamanda böyleydim ama beni asıl soğutan eşimin annesinin teyzesiyle düğünden bir hafta önce gelip pislik çıkarması oldu...Teyzesi resmen bizi rezil etmeye çalıştı apartman içinde annemle laf dalaşına girerek bana siz ayrılın bu böyle gitmez falan dedi eşimle hiç bir proplemim yokken benden gelin olmazmış kayınvalidemlere bayramda kahve yapmadım diye sebep bu...Tabi benim soğuk davranmamda etkilidir...Eşime bakıyorum sanki hiç onlardan değil ama bu ayrılın mevzusu onlardan tiksindirdi beni siz olsanız böyle hissetmez miydiniz?Hayatım boyunca yüz çevirdiğim insan çok nadir olmuştur yaptıkları şeyi kabullenemiyorum...

Haddini aşan insanlarla iletişimin kesilmesi gerekiyor zaten.

Teyzenin zoru ne seninle teyzeden yakındığın kadar kv den kp den yakınmamışsın

Üzülerek söylüyorum ne yaparlarsa yapsınlar onların gözünde biz ne yaptık ki oluyor ve sizden unutmaniz isteniyor üstüne bir de siz abartıyorsunuz oluyor. umarım çok üzülmeden Halledersiniz

Üzülerek söylüyorum ne yaparlarsa yapsınlar onların gözünde biz ne yaptık ki oluyor ve sizden unutmaniz isteniyor üstüne bir de siz abartıyorsunuz oluyor. umarım çok üzülmeden Halledersiniz
iki üç haftada bir yarım saatlik görüşüyoruz aramızda yürüyerek 5 dakika ne arıyorum ne soruyorum onlar arayınca eşimi selam söylüyorlar bana öyle

Eski konulariniza baktim da cok erken evlenmissiniz tanimadan etmeden . Siz daha cok konu acacak gibisiniz :( her konuda kahveden bahsetmissiniz . Bigun eve cagirip kahvelerini yapin unutun artik o konuyu :(

Aa manyak mı ne? Neyse en azından ne mal olduğunu erkenden belli etmiş ona göre hareket edersin sende eşin ne diyor bu sıyırtık teyzeye?
birşey dediği yok eşime kusura bakma demişti bayramda bayrama görüyormuş bayramda yine gitmişti

Eski konulariniza baktim da cok erken evlenmissiniz tanimadan etmeden . Siz daha cok konu acacak gibisiniz :KK43: her konuda kahveden bahsetmissiniz . Bigun eve cagirip kahvelerini yapin unutun artik o konuyu :KK43:
uzun süreli ilişkilerde aileler ne kadar tanınıyor ki eşimden yana sıkıntım yok gibi birşey hiç çağıramamkendileri yapıp içsinler yapmam asla.

Eşinin ailesi şen şakrak içli dışlı bir aileyken sen soğuk davranıyorsan onlarda seni haliyle suratsız bulmuştur. Bunla ömür mü geçer diye düşünmüşlerdir. Ciddi ağır başlı takılmakla soğuk davranmak farklı şeyler. Soğuk davranıyorsun, herhalde sevmiyorsun onları. Sevmek zorunda değilsin ama işte günümüz toplumunda güler yüz şart. Eşinde garibim arada kaynayan taraf oluyor.

Eşinin ailesi şen şakrak içli dışlı bir aileyken sen soğuk davranıyorsan onlarda seni haliyle suratsız bulmuştur. Bunla ömür mü geçer diye düşünmüşlerdir. Ciddi ağır başlı takılmakla soğuk davranmak farklı şeyler. Soğuk davranıyorsun, herhalde sevmiyorsun onları. Sevmek zorunda değilsin ama işte günümüz toplumunda güler yüz şart. Eşinde garibim arada kaynayan taraf oluyor.
eşimim ailesi değil annesi şen şakrak ama samimi değil yapmacık olduğu belli öyle olmak yerine ortama göre davranmayı tercih ediyorum ve evet sevmiyorum onları eşimin dediği gibi ona değer vermiyorlar ki bana versinler.

Kayinvalideler den çok teyzeler kralci olmuş zaten. Uyuz oluyorum böyle hadsiz insanlara. Allah bilir kendi gelini nasıldır

Back
X