Beni neden dinlemiyor?

minigm

մ ♥ Ŧ
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
115
2
26
İzmir
Basit bir konu olacak ama bu durum benim canımı cok sıkıyor artık..

Esim eskiden bakımlıydı..Simdi ne dislerini fırcalıyor ne dogru düzgün bir parfum,deodorant..
Kaç gündür dişlerini fırçala diye peşinde dolaşıyorum..Tamam deyip gecistiriyor.
Kabul ediyorum hamile kaldıgımdan beri biraz bunalttım bu konuda cünkü midem kaldırmıyor..
Eskiden hic söylemezdim.Benden daha bakımlıydı.Sanki ben söyledigim icin yapmıyor.
Ben esime güzel görünmeye calısırken o niye hiçbir şey yapmıyor.
Beni begenmedigi icin mi kendine bakmıyor diye düsünmekten alamıyorum kendimi.
Seviyor,üstüme düsüyor ama bilemiyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
basit falan değil canım ya insan rahatsız olunca oluyor işte.belki de dediğin gibi söylediğin için yapıyordur,söylemesen bi iki gün?

cnm sen hamilesin ya herşeye çok hassaslaştın belki, rahatsız olman normal
eşinle açıkça konuş rahatsızlığından bahset onu kırmadan tabi mesela metroseksüel olman seni daha çekiici yapardı vs . mi desen:44:

ne kadar süredir bu şekilde?
mesela bana annemler şunu şöle yapma böyle yap deyince inadına yapasım geliyo :) aynı durum olabilir.belkide işten yorgun argın geliyosa da olabilir

cnm sen hamilesin ya herşeye çok hassaslaştın belki, rahatsız olman normal
eşinle açıkça konuş rahatsızlığından bahset onu kırmadan tabi mesela metroseksüel olman seni daha çekiici yapardı vs . mi desen:44:

Acık acık konustum canm 2 ay daha idare et eskiden hic söylüyormuydum diyorum yok insan hic mi düsünmez esini..Ona göre konuyu büyütüyorum.Eskiden kasını toparlatırdı saclarını yapardı parfümün icine düserdi resmen simdi niye böyle anlamıyorum..Üstüme alınıyorum artık..

ne kadar süredir bu şekilde?
mesela bana annemler şunu şöle yapma böyle yap deyince inadına yapasım geliyo :) aynı durum olabilir.belkide işten yorgun argın geliyosa da olabilir

3 aydır fln canm..Biraz inat yapıyor farkındayım ama kendi haline bırakınca da degisen birsey yok.
İsi agır haftasonu dısında doğru düzgün görüsemiyoruz bile.
Cok sey istemiyorum 5-10 dk sını ayırabilir istese..

Back
X