- Konu Sahibi sensiz_olmazki5
-
aslında yapı olarak ben düzgün biriyim.öyle derler yani..ama genelde bana böyle sapıklık düşünen yada durumu olmayan insanlar denk geliyo genelde.sinir oluyorum ya bu duruma.acaba bende mi şans yok anlamadım?..bizim bir komşu kızı vardı nerde düzgün insan paralı pullu ne bileyim dürüst filan hep buna denk gelirdi.acaba sorun bende mi diyorum.kız bomba gibiydi mesela.ben öyle değilim pek açıkcası.zayıfım ne biliyim burnum da çok güzel değil mesela.ondan mı kaynaklanıyo diyorum??mesela arkadaşlarımlada vakit geçiremiyorum.kimse arayıp sormuyo.ilk başlarda çok iyi geçiniyoruz sonra herkes kabuğuna çekiliyo sanki...ben de sıkıldım her iki durumdan da fikri olan varsa dert ortağım olsun lütfenn ..
Parayı pulu boşver. Zamanla olur.. Neler okuyoruz burda. Aklı fikri selim olsun yeter.
Biraz da kendini değiştirmeyi dene mesela.
Kıro mu,fakir mi,sapık mı?
Önce buna açıklık getirmelisin hepsi birbirinden ayrı kavramlar.
Sapıklardan uzak dur tabii.
Ama kıroluk kötü bir şey değildir. Metroseksüel olmasından daha iyidir.
Fakirlik de çalışıp para biriktirilerek aşılacak bir konu zaten.
ayrı kavramlar olması neyi dğeiştirir ki? hepside denk geldi onu diyorum.
birde bakmışsın o kıro fakir dediğin adamın yüreği çok güzelmiş.
ve sen aşık oluvermişsin.
ayrı kavramlar olması neyi dğeiştirir ki? hepside denk geldi onu diyorum.
ya ben neden anlatamıyorum derdimi?? kıro fakir ben o anlamda demedim yani.salak salak tipler anlamında.fakir derken de yani durumu olmayan insanlar filan.insanın gönlündeki aslan olmadıktan sonra gönlü güzel olsa ne olurr
Demek ki öyle tipler senden elektirik alıyor arkadaşım,bilemedim ki...
Yine diyorum sapıklardan uzak dur,diğerlerinde kötü bir durum bence yok.
valla anlamadım kimin bulduğunu ama ..
bulunduğun çevreyle alakalı olabilirmi?
hani fakir mahallede yaşıyorsan zengin biri karşına çıkmaması normal
Zayıflığından,burnundan kaynaklanıyordur kesin.Yoksa zengin,kro olmayanı çoktan bulurdun.
ya düzgün insanlarda denk geliyo gelmiyo demiyorum.ama o insanlar hep başka şeylerin peşinde oluyolar.ya da benim denk geldiklerim öyle.yani düzgün adam mı kalmadı memlekette yoksa bana mı denk gelmiyo
Takıldığın ortamları ve insanları değiştirebilirsin
Ya da kendini sürekli yanlış kişiler seçiyosan sende de hata olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?