beni neden genelde kro tipler buluyor anlamadım:@

sensiz_olmazki5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
238
0
0
İzmir
aslında yapı olarak ben düzgün biriyim.öyle derler yani..ama genelde bana böyle sapıklık düşünen yada durumu olmayan insanlar denk geliyo genelde.sinir oluyorum ya bu duruma.acaba bende mi şans yok anlamadım?..bizim bir komşu kızı vardı nerde düzgün insan paralı pullu ne bileyim dürüst filan hep buna denk gelirdi.acaba sorun bende mi diyorum.kız bomba gibiydi mesela.ben öyle değilim pek açıkcası.zayıfım ne biliyim burnum da çok güzel değil mesela.ondan mı kaynaklanıyo diyorum??mesela arkadaşlarımlada vakit geçiremiyorum.kimse arayıp sormuyo.ilk başlarda çok iyi geçiniyoruz sonra herkes kabuğuna çekiliyo sanki...ben de sıkıldım her iki durumdan da fikri olan varsa dert ortağım olsun lütfenn ..

Parayı pulu boşver. Zamanla olur.. Neler okuyoruz burda. Aklı fikri selim olsun yeter.
Biraz da kendini değiştirmeyi dene mesela.

Kıro mu,fakir mi,sapık mı?
Önce buna açıklık getirmelisin hepsi birbirinden ayrı kavramlar.
Sapıklardan uzak dur tabii.
Ama kıroluk kötü bir şey değildir. Metroseksüel olmasından daha iyidir.
Fakirlik de çalışıp para biriktirilerek aşılacak bir konu zaten.

ayrı kavramlar olması neyi dğeiştirir ki? hepside denk geldi onu diyorum.

birde bakmışsın o kıro fakir dediğin adamın yüreği çok güzelmiş.
ve sen aşık oluvermişsin.

ya ben neden anlatamıyorum derdimi?? kıro fakir ben o anlamda demedim yani.salak salak tipler anlamında.fakir derken de yani durumu olmayan insanlar filan.insanın gönlündeki aslan olmadıktan sonra gönlü güzel olsa ne olurr

Takıldığın ortamları ve insanları değiştirebilirsin
Ya da kendini sürekli yanlış kişiler seçiyosan sende de hata olabilir

valla anlamadım kimin bulduğunu ama ..

bulunduğun çevreyle alakalı olabilirmi?

hani fakir mahallede yaşıyorsan zengin biri karşına çıkmaması normal

Demek ki öyle tipler senden elektirik alıyor arkadaşım,bilemedim ki...
Yine diyorum sapıklardan uzak dur,diğerlerinde kötü bir durum bence yok.

ya düzgün insanlarda denk geliyo gelmiyo demiyorum.ama o insanlar hep başka şeylerin peşinde oluyolar.ya da benim denk geldiklerim öyle.yani düzgün adam mı kalmadı memlekette yoksa bana mı denk gelmiyo

valla anlamadım kimin bulduğunu ama ..

bulunduğun çevreyle alakalı olabilirmi?

hani fakir mahallede yaşıyorsan zengin biri karşına çıkmaması normal

benim şikayetim düzgün insan dediklerim yani şöyle tipi ne biliyim işi gücü iyi kariyerli insanlarda bir şeyelr çıkıyo.başka şeylerin peşindeler çoğu.bana mı denk gelmiyo anlamadım.yoksa düzgün insan mı yok

İnsanlığı yerinde mi yüreği sevgi ile dolumu istediğinde huzuru gözlerine sokabilecek kapasitedemi bunlar önemli değilmi ? Kro diye nitelendirdiğin insanın sadece fiziksel organik olarak insan olmasının dışında ruhu ile bütün bir insan olması daha önemlidir evet maddiyet yerinde olmalı parasızda olmaz ama birlikten kuvvet doğar "Biz" olduktan sonrası saygı varsa sevginin arasında ömrün aç kalmaz...

Sen gezip tozucak eğlendirecek eğlenecek bir insan arıyorsan dışarda dolu herkes aradığını illa bulur zaten. İnsana insan gerekli unutmayın kişisel tercihiniz bu yönde ise zamanı gelince bulursunuz zaten dert değil takmayın insan istedimi yapar.

ya düzgün insanlarda denk geliyo gelmiyo demiyorum.ama o insanlar hep başka şeylerin peşinde oluyolar.ya da benim denk geldiklerim öyle.yani düzgün adam mı kalmadı memlekette yoksa bana mı denk gelmiyo

Tabii ki düzgün insanlar var.
Var ki görüşüyoruz di mi?
Sana denk gelmemiştir,daha zamanı vardır,ortamı değildir vs.

Kac yasindasiniz bilmiyorum..Tahmin ettigim kadariyla 20-25 arasi.. Baskalarini nitelendirme sekliniz pek hosuma gitmedi... Sorununuza gelince sizin gezdiginiz ortamlar nasilsa o ortamdan bir insanla birlikte olursunuz.

Sen böyle düşündükçe işler hep zorlaşır, İlk başta Allah'a şükretmesini öğren sonra kendinle barışık ol bak nasııl işler akıp gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…