beni neden genelde kro tipler buluyor anlamadım:@

Sen kendine zengin, yakışıklı koca arama derdine düşmüşsün anlaşıldı. Bunun yerine kendini geliştir yeter. Burnun ile ilgili sorunun da bence havada olması. Fakir- zengin ayrımından çok adam- adi ayrımına dikkat edersen bu duruma düşmezsin.

Demekki kiro fakir ve sapiklarin takildigi yerlerde takiliyorsun
Mahalle arasi nargile cafelere gitme
Nisantasi cadde bebek Gibi semtleredeki kaliteli barlara bi ugra belki zengin yakisikli biri sana bakar
Tabi sende zengin yada guzel bi kizasan sonucta erkeklerde kendine yakisani secer

Son düzenleyen: Moderatör:
açıkçası yazış tarzı konusahibinin biraz çocukça olsa da,ben katılıyorum onun nitelediği şeylere...kız fakir ve kro istemiyor,ne var ki bunda.ben de istemezdim.insan çıkacaksa,hele ciddi düşünecekse kesinlikle madden iyi ve görgülü kültürlü olmalı.bulunduğu ortamda rezil etme potansiyeline sahip kimseyle birlikte olmamalı(kroyu kastediyorum)...ya da gezemeyecek tozamayacak bir yerlerde yiyip içmeye parası olmayan biriyle olmayı kim ister.ben istemem.
sapık zaten bambaşka mesele.
maço ve kro farklı şeyler bu arada eğer arkadaş kro diyerek maçoyu kastediyosa.maço severim ama krodan iğrenirim.isteyene aralarındaki farkı açıklarım.

kariyer sahibi olmayi zenginligi kultur birikimi sanip istediginiz gelir duzeyinde olmayan insanlari kiro diye nitelendirmek, komsu kizinin zengin taliplerine ozenmek kiro mahalle kizlarinin yapicagi seyler cunku. Bence onceligi kendinize verin, bir iliskide ilk beklentisi kariyer sahibi erkek olmayan bir kadin olun.

Tencere dibin kara seninki benden kara
Bende bunu demek istedim demkki onlari cekiyor

Tencere dibin kara seninki benden kara
Bende bunu demek istedim demkki onlari cekiyor

ben bunun TAMAMEN kısmetle alakalı olduğunu düşünüyorum.sen ne kadar guzel,iyi,eğitimli,kaliteli olursan ol!! eger Allah kısmet etmezse kımse istediğin gibi biri çıkmaz karşına.yani bu kısmet işinin güzellik-çirkin,zenginlik-fakirlik,eğitimli-eğitimsizle uzaktan yakından bir alakası yok BENCE.ne insanlar ne insanlarla eş oluyor..

Bu yoruma aynen katılıyorum.
Bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen :)

Neden insanları kendiniz gibi görmek yerine ''kro'' gibi laflarla ezmeye çalışıyorsunuz ve hor görüyorsunuz?
Yürekli olduktan sonra kro olsun, sosyete olsun hiç farketmez.
Sapıklara zaten yüz vermeyin, ama gelipte '' Neden bana hep krolar yada fakirler '' denk gelıyor diyemezsiniz.
İnsanları hor görmeyin , sevmıyorsanız beğenmıyorsanız iletişim kurmazsınız olur biter.
Bence hemen bu saçma düşüncelerden arının .

yorumlar genelde "aa bu nasıl nitelendirme şekli önemli olan iç güzelliği" "kıro diye küçümseme" "kendini beğenmişsin, bu ne burnu büyüklük" şeklinde.

hiiiç samimi bulmadım

hanginiz sivri burun ayakkabısı olan bi erkekten çok hoşlanır?
kaçınız iki kelimeyi bir araya getiremeyen, yapıyom ediyom geliyom diye konuşan bi erkeği ister?
para olayı da koç sabancı olsun ciple gezsin olayı değil, size bir çiçek alıcak parası bile olmayan erkeği mi, geçinebilecek belli bir düzeyi olan erkeği mi istersiniz?
melek bile olsa kahvehaneye takılan, kir pas içinde dolaşan, futbol muhabbeti dışında konu açamayan erkekle yapabilir misiniz?

yani bırakın arkadaşlar... hepimizin var "düzgün karakter, dürüstlük" dışında "şöyle giyinsin" "kıro olmasın" "burnu şöyle olsun gözü böyle olsun" gibi kriterleri... bu da şımarıklık değil! iyi kalpli ve dürüst olan her erkekle sevgili olalım o zaman. topik üzerinden başkalarına ne kadar insancıl olduğunu gösterme çabasına girmesin bence kimse:) (üstüne alınan alınsın)

konu sahibi arkadaşım, benim cevabıma gelince tamamıyla şans... hiç ummadığın kızlara ne erkekler bakıyor. ben artık sinirlenmeyi bıraktım böyle şeylere, kabullendim. yoksa sinir dayanmıyor gerçekten. tamamen şans, kısmet bunlar. mantıkla, kişilikle, şunla bunla zerre alakası yok.

Son düzenleme:
karsına cıkanlar takıldıgın ortamlarla yetıstıgın mühitle ılgılıdır .

kro tabırınden hoslanmam ama ,sizi tabırınızle kro arkadas

gurubunuz var demek kı .

bi'de zengın, kulturlu,karıyer sahıbı bırının cıkmadıgından dert yanmıssınız da

pekı bu nıtelıkler sızde mevcut mu acaba?

siz karıyer sahıbı zengınmısınız ?

davul bıle dengı dengınedır buna ınanırım ben .

eger sız zengın ve karıyer sahıbı degılsenız karsınızda aradıgınız

bu nıtelıklerden vazgecın ,cunku ezılırsınız .

mukadderat diyesim geldii ya sana gelenleri değerlendireceksin ( sapık olanı değil tabiki kro veya parası az olanı ) kişiliklerine göre veyahuut hem kro olmayan hem parası olan hemde sapık olmayanı bekliyeceksin...

insanları olduğu gibi görün öyle sevin. başkalarının hayatını boşverin size sunulanda en iyisini yapmaya çalışın. karşınızdaki insan belki çok zevkli giyinemiyor olabilir (tabi sizin zevkinize göre) bu parasal bir sıkıntıdan veya o insanın kendini o kıyafetler içinde iyi hissettiğinden de olabilir. ama işin püf noktası gerçekten karşınızdakini olduğu gibi kabullenebilmek, öyle sevebiilmek. para dediğin şey bugün var yarın yok olabilir hayatın insanlara ne getireceğini bilemeyiz. öncelikle ne istediğinizi bilin ve aynaya baktığınızda kendinizi görün komşunun kızını değil bir de siz karşınızdakileri böyle insafsızca yargılarken sizin içinde aynı şeylerin düşünülebildiğini unutmayın.

hayata bakış açısı bu samimi bi şekilde bunu ifade eden vardır dediğiniz gibi laf olsun diye yapanda ama şunu unutmayın kimse kimseyi ezmemeli bu şekilde. kendisi de tamam bende zayıfım burnum kötü gibi bir cümle kurmuş burdan anlaşılan ne kendisini seviyor nede karşısındakini siz etrafınızda kendini seven bir insanı mı isterseniz ya da sürekli birilerinden kendinden şikayet eden birini mi? insan ektiğini biçer. üstüne alınan alınsın demenizde zaten sizin ne kadar samimi(!) olduğunuzu gösteriyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…