Selam kızlar , bir sevgilim vardı 2.5 aydır görüşüyorduk . Ben yıllar sonra ilk defa birine karşı yoğun şeyler hissetmiştim. Ama o ise tam tersiydi , çok soğuk be mesafeliydi. Ama gönül işte ben çok bağlandım maalesef. Birinci ayımızda sudan sebeplerle benden ayrıldı ertesi gün benim isteğimle dayanamayıp barıştık. Ama o kadar ilgisizdi ki ne arayıp sorar ne görüşmeyi çok ister ,mesajlarıma cevap vermediği olur falan. Dayanamadım ayrılalım ben üzülüyorum dedim , buluşup konuşalım dedi. Konuştuk, benden hoşlanıyormuş ama beni sevmiyormuş , bu kadar zaman da daha yoğun şeyler hissetmesi gerekiyormuş ama hissetmemiş. Ama dedim sen hiç çabalamadın ki benimle vakit geçirip beni tanımaya çalışmadın ki... O böyle biriymiş , kolay kolay olamıyormuş kimseyle, ben çok güzel,zeki, işi iyi biriymişim ama sebebini bilmiyormuş benimle olmak istemeyişinin... Sordum ,başka biri yok dedi, yoktur onu yapmaz biliyorum. Ama o kadar zaman sonra gerçekten aşık olduğum birinin beni hiç bir sebep yokken istememesi çok acıttı. Günlerdir kendime gelemedim , çok mutsuzum. Ben bana karşı hiç bir şey hissetmediğine de inanmıyorum, çünkü bilirsiniz kadınlar bunu anlar. Ben çok aşığım ve geri dönmesini çok isterdim , sizce sorun ne ve sizce geri döner mi?