beni oğlumdan ayırıyorlar..

Zavalli kus kimbilir ne kadar korkmustur... Bir hayvani korurken, otekini kotulemek hic dogru degil. Kus nerdeyse dustugu icin olmeyi haketmis denmeye getirilmis.

Böyle bir yorum görmedim.
Kuşun bu hale gelmesinde ev halkının hatası var,her can değerlidir.
Köpeğin bir hatasının olmadığı büyük hayvanların küçük hayvanlara bunu oyun için yapabildiği ve bunu engellemenin sahiplerinin sorumluluğunda olduğu söylendi.
(En azından ben böyle söyledim.)

Bu arada Efe'nin kalmasına sevindim.

Elbetteki kopegin hatasi degil ama kusunda hatasi degil. Kopegin gitmesi bende istemezdim hatta cezalandirilmasini da istemezdim. Olen kus icin zilli denilmis ama kimse sesini cikarmamis. Beren burda hatali ama hic birsey olmamis gibi efe'nin resimlerini paylasmis. Tek degerli can onun kopegi degil. Baska bir can gitmis en azindan biraz yas tutsun ve hatasini anlasin ve olen kus hakkinda basit konusulmasin.

Tabii ki öyle.
Ben kuşa da çok üzüldüm zaten ilk akla gelen şey "köpeği verelim" değil "biz bu kuşa bakamadık" olmalıydı.
Kuş alındıysa köpeğin oyun oynayabileceği ya da kıskanıp saldırabileceği düşünülmeli ona göre önlem alınmalıydı.
Koskoca bir köpeğim 6 tane hiperaktif kedim ve bir kuşum var evde.
En zayıf halka kuşum ve özellikle kedilerimden korumalıyım.
Yıllardır birlikte yaşarlar ve hiç sorun çıkmadı. Konuda da yazmıştım zaten.
Eğer ki olur da kedilerimden biri ya da köpeğim kuşuma bir zarar verseydi hatayı köpekte ya da kedilerde değil kendimde arardım.
Hayvan bakmak sorumluluk işi.
İster kedi ister köpek ister kuş olsun.

Ben uyeligimi iptal ettirmistim. Baska bir arkadasin kusunu otobuste tasimamasini soylemek icin tekrar uye oldum. O mesajda olen kus icin "zilli kendi kasinmis" denmis. Sende kabul edersin ki o mesaj fazlasiyla cirkin. Lafim sana degildi ama senin cok duyarli oldugunu bildigim icin o mesaja tepki vermeni beklerdim. Yonetiminde sadece insanlar icin degil, hayvanlar icinde ayni hassasiyeti gostermesini beklerdim.

efe giderse bende giderim de :) arkadasım neden insan ismi koydun :) ben de efe deyince kayınvaliden falan evladını alıyo sandım :)

Bütün mesajları okumadım,benden sonra neler yazıldı hepsini bilmiyorum.
Eğer kötü bir içerik olduğunu düşünüyorsanız kötü içerik bildir ile bildirebilirsiniz,değerlendirilir.

Bütün mesajları okumadım,benden sonra neler yazıldı hepsini bilmiyorum.
Eğer kötü bir içerik olduğunu düşünüyorsanız kötü içerik bildir ile bildirebilirsiniz,değerlendirilir.

Mesaj senden once yazilmis. Bildirdim. Sanirim birsey yapilmayacak. Yapilirsa da haklarini yemeyeyim. En azindan ben gorevimi yaptim.

Son düzenleyen: Moderatör:
hayatımda bir hata yaptıysam yada yanlış bir durum varsa hayır yanlış değil ben doğru yaptım demem hatamı anladım arkadaşlar efe varken kuş alınmaması gerektiğini yada kuş aldıgımda neler dikkat etceğimi kuş öldükten sonra anladım hatalıyım biliyorum
bir arkadaş neden yas tutmadı beren demiş arkadaşlar kuşu alalı 10 gün oldu zaten yani efe gibi benle 12 yıl yaşamadı o yüzden yas tutmadım ama gülüp oynamadım üzüldüm ev halkıda üzüldü bundan sonra bu hataları asla yapmıcam çünkü ben hayvanları çok seviyorum hemde çok...

kuşun kafesinden çıkabildiğini bile bile neden kafesin girişini sağlamlaştırmadınız? Ucu keskin ve sivri olmayan bir telle bağlayabilirdiniz, kuşa batmayacak, çizmeyecek şekilde. Zavallı kuş sizinle 12 yıldır yaşamıyor diye yeterli ilgiyi ve özeni görememiş maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…