beni oğlumdan ayırıyorlar..

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
kızlar belki hatırlarsınız efe oğlumun adı 12 yaşında neyse kuş almıştık hatırladınızmı hatta efe hiç hoşlanmadı kuşlardan demiştim size neyse bu 2 kuşumdan bitanesi sürekli kafesi açıp dışarı çıkıyor bugün ben işteyken yine bu olay olmuş kuş dışarı çıkmış kafasını duvara çarpıp aşağ düşmüş neyse efede ordaymış efe kuşu ağzına almış bırakmamış abim tabi kuşu zor almış ağzından efenin ama efe asla öldürmek istememiştir kuşu oyun için ağzına almıştır ben bunu biliyorum ama abime anneme anlatamıyorum şimdi kuş yürüyemiyor bacagı kırılmış sanırım neyse annem aradı bu köpeği derhal veriyorum bir yere dedi annemin bir arkadaşı varmış köpek istiyormuş ev hanımıymış evli, değilmiş çok iyi bakcakmış filan ama ben anneme asla vermem asla dedim yalvardım şu an iş yerindeyim göz yaşlarıma hakim olamıyorum eve gidince anneme yalvarıcam ya allah aşkına burda benim oğlumun suçu ne kızlar ya kuş kendi kaçmış cafesten o da oynamak istemiş

oy kıyamam ben efeye ya zilli kuş kendi kaşınmış gitmesin efe

Beren,yıllarca aynı evde,aynı insanlarla yaşamış,onları çok sevmiş ve bağlanmış bir hayvan terk edildiğinde intihar ediyor biliyorsun değil mi?
Büyük ihtimalle yemeden içmeden kesilecek ve ölecek.
Bence bunu ona yapmayın.
Ailen yıllarca ona aile olmadı mı?
Nasıl bu kadar acımasız olabiliyorlar?
12 yıl baktığım bir canı imkanı yok veremez bir anda silemez insan.
Hayvanların terk edilmesi konusunda çok hassasım bunu özellikle hayvansever olduğunu düşündüğüm birinin yapması ayrı üzdü beni.
Zaten yaşlı bir hayvan,ona bu acıyı yaşatmayın lütfen.
Zaten koskoca köpek o kuşu öldürmek isteseydi tek hamlesiyle yapardı bunu.
Kedi,köpek,kendilerinden küçük canlılara yaparlar bunu.
Benim kedim de çekirge bulmuş ağzında gezdirip duruyordu.
Köpeğim de küçükken kuşum uçarken atlar yakalamaya çalışırdı.
Bir kere oldu bu ve hemen aldık önlemimizi.
Sorun falan kalmadı,birlikte yaşayıp gidiyorlar.
Öldürmek istese anında yaparlar ki öldürse bile bunu bilinçli yapmıyor ki,insanmış gibi soğuyup terk etmek ne demek.
Kuşun o duruma gelmesinin sebebi köpek değil yine sizlersiniz kafesi açtığını bildiğiniz halde önlem almamışsınız.
Dışarıda bir kedi de bunu yapardı hatta o direkt öldürürdü.
Bence bahane olmuş bu köpeği vermek için.
Buna engel olmalısın yoksa senin gibi vicdan sahibi biri yıllarca yapılan bu hatayı unutmaz kendini kötü hissedersin.
Ne ona ne kendine bunu yapma...

Son düzenleme:
Beren Ladyevil e sonuna kadar katılıyorum... Hatırladığım kadarıyla yaşlı bir köpekti bu onu ÖLDÜRMEK DEMEK kusura bakma açık yazdım biraz ama durum bu ne yap et engel ol... Sen yoksan, o da yok...

kızlar beni yanlış anladınız sanırım ben efeyi asla birine vermem aslaaa kimse alamaz onu benden annemede yalvardım yakardım durumu çözdüm sakinleştirdim bu arada kuş öldü sanırım bacagı kırıldıgı için öldüonu gömdüm efeylede güzelce konuştum onu kimseye vermiceğimi ama kuşlarla oynamamısı gerektiğini söyledim bu arada çöpleri atarken bir baktım bir anne köpek yanıma geldim nasıl bakıyor bana sanki beni al ne olur dermiş gibi kafasını sevdim o kadar çok korkuyorduki benden yani insanlardan yemek verdim sonra bi araba hızlı geçti yanından o da korkup kaçtı ,

hayvanlar konusunda ben çok hassasım işe giderken sırf yolda bir hayvana zarar veriyorlar diye servisten inip kavga çıkırıyorum ben merak etmeyin oğlumuda kimselere vermem,

bir offff ladım ki nasıl.benim erkek arkadaşımın köpeği vardı 3 ay baktım ona ve başka bi yere gitmesi gerekti. ben 1 hafta nasıl ağladım hala oğlum diyorum benim ilk bebeğimdi o =(
12 yıl birlektesiniz ne güzel.
annenizi ikna edin 12 yıl bakmış bir kuş kaçtı diye nasıl vermeyi düşünüyor.
12 yıl boyunca köpeğinizi istemediği oldu mu dönem dönem?

bu arada efe de çok üzgün inanın o öldürmek istemedi ben biliyorum oğlumu kesin oynamak istemiştir bu arada abim kuşu efeden almak için efeye vurmuş bu yaşına kadar asla vurmadım işe başladıgım için evde değildim o yüzden abime engel olamadım yoksa onu gebertirdim eve gelincede bagırıp çagırdım ya onun suçu yokki yaaaaaaaaaa efe oyun seven bir köpek oyun oynamak istemiş sadece tabi gelde bunu abime anlat
efe yorganın altından çıkmıyor çok üzgün kızlar onunla konuşuyorum sakinleştirmeye çalışıyorum:26:

canım durumu hallettim annem zaten köpek sevmez pek ama köpeğe zarar verende biri değildir
efe benim oğlum yani
bu arada kuş kaçmadı öldü
ama efe yanlışlıkla öldürdü oyun oynamak isterken kuşun bacagı kırılmış sanırım ben işteydim yoktum abim anlatıyor
akşamada kuş ölmüş

anladım canım kaçtı derken kafesten kaçtığını demek istemiştim.
anneniz köpek sevmemesine rağmen 12 yıl aynı evde mi yaşadı efeyle

anladım canım kaçtı derken kafesten kaçtığını demek istemiştim.
anneniz köpek sevmemesine rağmen 12 yıl aynı evde mi yaşadı efeyle

aslında köpekden nefret eder diyemem sever köpekleri ama olsada olur olmasa da olur der yani benim kadar sevmez

Beren seni yanlış anlamadım ne kadar hayvan sever olduğunu biliyorum köpeğinle uyduğunu... Sadece olabilecekleri yazdım... Bu arada durumun çözüldüğüne de çok sevindim

Beren seni yanlış anlamadım ne kadar hayvan sever olduğunu biliyorum köpeğinle uyduğunu... Sadece olabilecekleri yazdım... Bu arada durumun çözüldüğüne de çok sevindim

bende çok sevindim canım biliyorsun efe benim için çok önemli sadece efe değil tüm sokak köpekleride benim için çok değerli bu savaşımdan vazgeçmicem hep onları korıcam son nefesime kadar

canım kuş almak isteğinle ilgili bir konu açmıştın o zamanda pek almanı istememiştim.

efe yaşlı bir köpekçik. onun düzeninin değişmesi onu üzer,hastalandırır,küstürür,sinirlendirir....

sanıyorum annen bir anlık sinirle böyle davrandı. yoksa 12 senedir evin içinde baktığınız köpeği bir anlık yanlışı için gözden çıkaramaz.

biliyorsunuz benim köpeğimin biri annemle yaşıyor. ve epilepsi hastası. kriz geçirdiğinde ikinci bir krizi hemen tekrar geçirmesin diye yeri geliyor annem balkonda sabahlıyor. ve epilepsi de üzüntüyle vb. şeylerle aniden ortaya çıkan hastalıklardır. lütfen köpeğini üzme.

neyle mutlu oluyorsa onu yapın. kutu parçalama,yastık didikleme,gezme,suyla oynama vb...
bizimki süt kutularını,pet şişelerini,işi sünger dolu yastıkları parçalamaya bayılır. biz kafası dağılsın diye süt kutularını biriktiriyoruz. ona sıkıldıkça veriyoruz.

efenni senin için olan önemini biraz daha hissettirmelisin diye düşünüyorum.

teşekkür ederim yorum için canım efe şu an tıraş oldu o yüzden üzgün battaniyenin altından çıkmıyor aşıda oldu birazdan yıkıcam veterineri öyle söyledi mutluyuz iyiyiz

ev de kalmasına çok sevindim
allah uzun ömürler nasip etsin kuzucuğa

Zavalli kus kimbilir ne kadar korkmustur... Bir hayvani korurken, otekini kotulemek hic dogru degil. Kus nerdeyse dustugu icin olmeyi haketmis denmeye getirilmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…