bir offff ladım ki nasıl.benim erkek arkadaşımın köpeği vardı 3 ay baktım ona ve başka bi yere gitmesi gerekti. ben 1 hafta nasıl ağladım hala oğlum diyorum benim ilk bebeğimdi o =(
12 yıl birlektesiniz ne güzel.
annenizi ikna edin 12 yıl bakmış bir kuş kaçtı diye nasıl vermeyi düşünüyor.
12 yıl boyunca köpeğinizi istemediği oldu mu dönem dönem?
canım durumu hallettim annem zaten köpek sevmez pek ama köpeğe zarar verende biri değildir
efe benim oğlum yani
bu arada kuş kaçmadı öldü
ama efe yanlışlıkla öldürdü oyun oynamak isterken kuşun bacagı kırılmış sanırım ben işteydim yoktum abim anlatıyor
akşamada kuş ölmüş
anladım canım kaçtı derken kafesten kaçtığını demek istemiştim.
anneniz köpek sevmemesine rağmen 12 yıl aynı evde mi yaşadı efeyle
aslında köpekden nefret eder diyemem sever köpekleri ama olsada olur olmasa da olur der yani benim kadar sevmez
Beren seni yanlış anlamadım ne kadar hayvan sever olduğunu biliyorum köpeğinle uyduğunu... Sadece olabilecekleri yazdım... Bu arada durumun çözüldüğüne de çok sevindim
evde kaldığına sevindim cinsi ne?
canım kuş almak isteğinle ilgili bir konu açmıştın o zamanda pek almanı istememiştim.
efe yaşlı bir köpekçik. onun düzeninin değişmesi onu üzer,hastalandırır,küstürür,sinirlendirir....
sanıyorum annen bir anlık sinirle böyle davrandı. yoksa 12 senedir evin içinde baktığınız köpeği bir anlık yanlışı için gözden çıkaramaz.
biliyorsunuz benim köpeğimin biri annemle yaşıyor. ve epilepsi hastası. kriz geçirdiğinde ikinci bir krizi hemen tekrar geçirmesin diye yeri geliyor annem balkonda sabahlıyor. ve epilepsi de üzüntüyle vb. şeylerle aniden ortaya çıkan hastalıklardır. lütfen köpeğini üzme.
neyle mutlu oluyorsa onu yapın. kutu parçalama,yastık didikleme,gezme,suyla oynama vb...
bizimki süt kutularını,pet şişelerini,işi sünger dolu yastıkları parçalamaya bayılır. biz kafası dağılsın diye süt kutularını biriktiriyoruz. ona sıkıldıkça veriyoruz.
efenni senin için olan önemini biraz daha hissettirmelisin diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?