beni önemsemiyor

kanatssmelek

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
51
5
13
Bayanlar sevgilimi en son cuma akşamı aradım meşgule aldı bugün oldu hala aramadı ben de cuma gununden beri bi daha aramadim aramasini bekliyorum bugun de dugunleri var gece arar her zaman ki gibi bi tek aksamlari arıyor gunduz calisiyor bazende elemani birakiyor dukkana kendisi geziyor beni ihmal ediyor hep bende herkes gibi ilgi isterim napicami bilmiyorum lutfen akil verin

nasıl dayanabiliyorsun bu duruma. benim sevgilim işteyken bile hal hatır sorar

yazdığım gibi kolay olmadı elbette.biz bi de bi süreliğine ayrı şehirlerde olmak zorunda kaldık.uzaktan bana böyle yapıyordu.4-5 gün ulaşamıyordum ve sonrada anlayışsız olarak suçlanıyordum.dayanamdım bitirdim.sana tavsiyem üstüne gitme.mesaj yazma arama sorma diyecem ama dayanamayız biz kızlar.ama çok çok nadir at.eğer sen aramasan seni aramıyorsa ve hiç birşey değişmiyorsa emin ol ipin ucu çoktan kaçmıştır

Napsin adam, calismasin mi
Sen aradiginda aciyor mu peki? Belki gun icinde kosturmaktan yorgun dusup uyuyordur aksamlari.

kavga etmediyseniz ve bunu sebepsiz yapıyorsa bence çok geç olmadan koşarak uzaklaşın ondan.

Ben zaten eskisi kadar aramiyorum bizde ayri sehirlerdeyiz daha yuzyuze gorusemedik hep foto gonderiyoruz birbirimize ama goruscez yakinda insallah

"KarKralicesi, post: 36536548, member: 16104"]Görüşmeden nokta koysanız iyi olur...[/QUOTE]
Bosluga düşerim ben onsuz ama boyle de bi hayrı yok ki off offff

arayana kadar bekle ve neden aramadığına dair bir açıklaması yoksa bitir derim. gözünü, kulağını dört aç.
arayana kadar bekle ve neden aramadığına dair bir açıklaması yoksa bitir derim. gözünü, kulağını dört aç.
O da benden bekliyor biliyorum ama ben bi kizim sonucta o aricak iste benim inadimi daha bilmiyo cok kizginim ona çoook

O da benden bekliyor biliyorum ama ben bi kizim sonucta o aricak iste benim inadimi daha bilmiyo cok kizginim ona çoook
Moralini bozmak istemem ama ben hiç aramadan habersizce ilişkiyi bitirenlere de rastladım, mutlaka yaşayan arkadaşlar vardır. Sen ara apaçık konuş. İstemiyorsa seni de böyle telefon başında bekletmesin.

Moralini bozmak istemem ama ben hiç aramadan habersizce ilişkiyi bitirenlere de rastladım, mutlaka yaşayan arkadaşlar vardır. Sen ara apaçık konuş. İstemiyorsa seni de böyle telefon başında bekletmesin.
Sagil canim o da aklima geldi daha once de boyle olmustuk biz istemiyosan soyle dedim yuzsuz gibi pesine dusmiyim dedim kizmisti bana o zaman biraz degisik birisi herseyi benden bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…