- 13 Ağustos 2014
- 51
- 5
- 13
- Konu Sahibi kanatssmelek
-
Ona karsi anlayisli olmaya calisiyorum empati kuruyorum surekli durust birisi olgu icin kaybetmek te istemiyorumnasıl dayanabiliyosu duruma. benim sevgilim işteyken bile hal hatır sorar
tatlım 2 gün aramamış adam seni neyin anlayışı bu? alınma kırılma lütfen ama dikkatli olOna karsi anlayisli olmaya calisiyorum empati kuruyorum surekli durust birisi olgu icin kaybetmek te istemiyorum
Ben zaten eskisi kadar aramiyorum bizde ayri sehirlerdeyiz daha yuzyuze gorusemedik hep foto gonderiyoruz birbirimize ama goruscez yakinda insallahyazdığım gibi kolay olmadı elbette.biz bi de bi süreliğine ayrı şehirlerde olmak zorunda kaldık.uzaktan bana böyle yapıyordu.4-5 gün ulaşamıyordum ve sonrada anlayışsız olarak suçlanıyordum.dayanamdım bitirdim.sana tavsiyem üstüne gitme.mesaj yazma arama sorma diyecem ama dayanamayız biz kızlar.ama çok çok nadir at.eğer sen aramasan seni aramıyorsa ve hiç birşey değişmiyorsa emin ol ipin ucu çoktan kaçmıştır
Bazen aciyor bazen mesgule aliyorNapsin adam, calismasin mi
Sen aradiginda aciyor mu peki? Belki gun icinde kosturmaktan yorgun dusup uyuyordur aksamlari.
Ya deme öyle cok üzgünüm coktatlım 2 gün aramamış adam seni neyin anlayışı bu? alınma kırılma lütfen ama dikkatli ol
Iyi birisi kaybetmek istemem ama benimde sabrim var bakalim nereye kadar gidecek boylekavga etmediyseniz ve bunu sebepsiz yapıyorsa bence çok geç olmadan koşarak uzaklaşın ondan.
Görüşmeden nokta koysanız iyi olur...Ben zaten eskisi kadar aramiyorum bizde ayri sehirlerdeyiz daha yuzyuze gorusemedik hep foto gonderiyoruz birbirimize ama goruscez yakinda insallah
arayana kadar bekle ve neden aramadığına dair bir açıklaması yoksa bitir derim. gözünü, kulağını dört aç.
O da benden bekliyor biliyorum ama ben bi kizim sonucta o aricak iste benim inadimi daha bilmiyo cok kizginim ona çoookarayana kadar bekle ve neden aramadığına dair bir açıklaması yoksa bitir derim. gözünü, kulağını dört aç.
Moralini bozmak istemem ama ben hiç aramadan habersizce ilişkiyi bitirenlere de rastladım, mutlaka yaşayan arkadaşlar vardır. Sen ara apaçık konuş. İstemiyorsa seni de böyle telefon başında bekletmesin.O da benden bekliyor biliyorum ama ben bi kizim sonucta o aricak iste benim inadimi daha bilmiyo cok kizginim ona çoook
Malesef hayir canim ama aricak illa ki nereye kadar inatlascak benimledaha aramadı mı yaa
Sagil canim o da aklima geldi daha once de boyle olmustuk biz istemiyosan soyle dedim yuzsuz gibi pesine dusmiyim dedim kizmisti bana o zaman biraz degisik birisi herseyi benden bekliyoMoralini bozmak istemem ama ben hiç aramadan habersizce ilişkiyi bitirenlere de rastladım, mutlaka yaşayan arkadaşlar vardır. Sen ara apaçık konuş. İstemiyorsa seni de böyle telefon başında bekletmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?