- 15 Haziran 2014
- 1.336
- 447
- 198
- Konu Sahibi kanatssmelek
-
iyi sabırlısın valla benimki cesaret bile edemez böyle bişeye bilir beni kaybedeceğiniMalesef hayir canim ama aricak illa ki nereye kadar inatlascak benimle
Ne guzel iste ben hep iliskinin basindan kaybediyorum alttan ala ala tepeme cikiyor kiz gibi naz yapiyor ya tobe tobe :) sinirlerim bozulduiyi sabırlısın valla benimki cesaret bile edemez böyle bişeye bilir beni kaybedeceğini
çok önemseme yada gösterme :KK63:Ne guzel iste ben hep iliskinin basindan kaybediyorum alttan ala ala tepeme cikiyor kiz gibi naz yapiyor ya tobe tobe :) sinirlerim bozuldu
Oyle yapmaya calisiyorum bundan sonra yavas yavas degiscem iste tabi kabullenirse beyefendiçok önemseme yada gösterme :KK63:
Aynen,çekilir dert değilarayana kadar bekle ve neden aramadığına dair bir açıklaması yoksa bitir derim. gözünü, kulağını dört aç.
Hem ayrı sehirlerdesiniz hiç gorusmemissiniz zaten bu ilişkinin yürümesi çok zor . Örnekler var tabiki bunu yaşayan hatta evlilikle sonuçlanan . Fakat ben dayanamazdim hiç gormedigin birine nasıl güvenebilirsin ki hem ayrı şehirde hem arayıp sormuyorNasil birliktesiniz anlamadım seven her an sesini nefesini duymak bilmek ister iyi dusun derim
Malesef ben aramak istiyorum artikvar mı bir gelişme?
Hayir ilayda daha aramadi gozum telefondaAramıştır umarım...
Bende anlamadim bu nasil seviyoşaka mı bu? kaç gundur aramaya da tek bir smse de mi vakti yok?
ilgi, alaka yoksa baybay!
Oda bana inat yapiyo ama dayanamiyorum aramak geliyo icimdenNasil birliktesiniz anlamadım seven her an sesini nefesini duymak bilmek ister iyi dusun derim
Bu cocuk zaten rastgele tanismadik ev ark. Kuzeniydi onun araciligiyla konustuk surekli agirdan aliyo kendisini yalvarmami bekliyo surekli ilgi istiyo bendenHem ayrı sehirlerdesiniz hiç gorusmemissiniz zaten bu ilişkinin yürümesi çok zor . Örnekler var tabiki bunu yaşayan hatta evlilikle sonuçlanan . Fakat ben dayanamazdim hiç gormedigin birine nasıl güvenebilirsin ki hem ayrı şehirde hem arayıp sormuyor
Dogru diyosun aslinda kac gundur aramiyo alistim sayilir yokluguna ya da tam ayrilmadik diye tesellim bu aliskanlik var birazda ayrilirsam pisman olurum diye korkuyorum bide yalniz kalicamSevgilin olduğuna emin misin?
Nasıl resti çekmiyorsun şaşırdım.
Başlıkta da demişsin işte seni önemsemediğini. Neyi bekliyorsun hala?
Arasa dahi açma. Def et.
aramayın aman, tutun kendinizi. eninde snunda arıcak ilgisiz şey sığırMalesef ben aramak istiyorum artik
:) canim benim ya aramicam tamam ben bu kadar iradesiz olamam galibaaramayın aman, tutun kendinizi. eninde snunda arıcak ilgisiz şey sığır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?