beni önemsemiyor

Nasil birliktesiniz anlamadım seven her an sesini nefesini duymak bilmek ister iyi dusun derim

Nasil birliktesiniz anlamadım seven her an sesini nefesini duymak bilmek ister iyi dusun derim
Hem ayrı sehirlerdesiniz hiç gorusmemissiniz zaten bu ilişkinin yürümesi çok zor . Örnekler var tabiki bunu yaşayan hatta evlilikle sonuçlanan . Fakat ben dayanamazdim hiç gormedigin birine nasıl güvenebilirsin ki hem ayrı şehirde hem arayıp sormuyor

Sevgilin olduğuna emin misin?
Nasıl resti çekmiyorsun şaşırdım.
Başlıkta da demişsin işte seni önemsemediğini. Neyi bekliyorsun hala?
Arasa dahi açma. Def et.

Bu cocuk zaten rastgele tanismadik ev ark. Kuzeniydi onun araciligiyla konustuk surekli agirdan aliyo kendisini yalvarmami bekliyo surekli ilgi istiyo benden

Sevgilin olduğuna emin misin?
Nasıl resti çekmiyorsun şaşırdım.
Başlıkta da demişsin işte seni önemsemediğini. Neyi bekliyorsun hala?
Arasa dahi açma. Def et.
Dogru diyosun aslinda kac gundur aramiyo alistim sayilir yokluguna ya da tam ayrilmadik diye tesellim bu aliskanlik var birazda ayrilirsam pisman olurum diye korkuyorum bide yalniz kalicam

Kızlar hepinize teşekkür ederim tek tek derdime yardimci oldunuz sağolun içimi rahatlattiniz birilerinin fikrine ihtiyacim vardi iyi geldiniz bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…