• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni önemsemiyor

Ben zaten eskisi kadar aramiyorum bizde ayri sehirlerdeyiz daha yuzyuze gorusemedik hep foto gonderiyoruz birbirimize ama goruscez yakinda insallah

Daha adamın yüzünü bile görmemişsin yahu ne aşkı, ne sevgilisi?
Üstüne bi'de adam günlerdir aramadı seni sen de benden bekliyo diye kendini kandırıyosun farkında mısın? Hatırlarsan en son sen aradın açmadı ve bi'daha ses soluk yok...

Bu ilişki kafadan bitik zaten, yaşın küçük büyük ihtimal... Böyle fotoğraf göndermelerle ilgi falan da olmaz zaten anca "idare etme" olur.

Bu cocuk zaten rastgele tanismadik ev ark. Kuzeniydi onun araciligiyla konustuk surekli agirdan aliyo kendisini yalvarmami bekliyo surekli ilgi istiyo benden
Canim sonuçta guvenemezsin çocuk kötü bir şey yapacak olsa kuzeni sana söylemez sonuçta o yüzden kendini çok yorma . Devam etmek istiyorsan karisamayiz hiç birimiz seviyorsundur filan ama hiç gorusmedigin birisi için gururunu çiğneme görüştüğünüz zaman belki de anlasamayacaksiniz sen gururunu cignediginle kalacaksin

Daha adamın yüzünü bile görmemişsin yahu ne aşkı, ne sevgilisi?
Üstüne bi'de adam günlerdir aramadı seni sen de benden bekliyo diye kendini kandırıyosun farkında mısın? Hatırlarsan en son sen aradın açmadı ve bi'daha ses soluk yok...

Bu ilişki kafadan bitik zaten, yaşın küçük büyük ihtimal... Böyle fotoğraf göndermelerle ilgi falan da olmaz zaten anca "idare etme" olur.
Oyle birisi degil bu iste farkli ben konusuyorum sonuscta bununla tanidim az cok huyunu suyunu.

Canim sonuçta guvenemezsin çocuk kötü bir şey yapacak olsa kuzeni sana söylemez sonuçta o yüzden kendini çok yorma . Devam etmek istiyorsan karisamayiz hiç birimiz seviyorsundur filan ama hiç gorusmedigin birisi için gururunu çiğneme görüştüğünüz zaman belki de anlasamayacaksiniz sen gururunu cignediginle kalacaksin
Mantikli bir aciklamasi yoksa bitiriyim artik o zaman ya yeter her sabah umitle telefona bakiyorum aramismi diye off off

Back
X