- 5 Şubat 2013
- 595
- 132
- 83
- Konu Sahibi kanatssmelek
dayan dayan dayan:):) canim benim ya aramicam tamam ben bu kadar iradesiz olamam galiba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dayan dayan dayan:):) canim benim ya aramicam tamam ben bu kadar iradesiz olamam galiba![]()
Insallah dayancam o aricak ben degil ama arayinca da kizamam ki hemen yumusarim sesini duyunca ayy askim benim ozledim serefsizi yadayan dayan dayan:)
kaç gün oldu :/ hiçbu kadar uzun süre aramamazlık etti miydiInsallah dayancam o aricak ben degil ama arayinca da kizamam ki hemen yumusarim sesini duyunca ayy askim benim ozledim serefsizi ya![]()
Ben zaten eskisi kadar aramiyorum bizde ayri sehirlerdeyiz daha yuzyuze gorusemedik hep foto gonderiyoruz birbirimize ama goruscez yakinda insallah
Canim sonuçta guvenemezsin çocuk kötü bir şey yapacak olsa kuzeni sana söylemez sonuçta o yüzden kendini çok yorma . Devam etmek istiyorsan karisamayiz hiç birimiz seviyorsundur filan ama hiç gorusmedigin birisi için gururunu çiğneme görüştüğünüz zaman belki de anlasamayacaksiniz sen gururunu cignediginle kalacaksinBu cocuk zaten rastgele tanismadik ev ark. Kuzeniydi onun araciligiyla konustuk surekli agirdan aliyo kendisini yalvarmami bekliyo surekli ilgi istiyo benden
Daha once yasadik boyle bisey 4 gun aramamisti aradi sonra tel. Kaybettigini soyledikaç gün oldu :/ hiçbu kadar uzun süre aramamazlık etti miydi
Oyle birisi degil bu iste farkli ben konusuyorum sonuscta bununla tanidim az cok huyunu suyunu.Daha adamın yüzünü bile görmemişsin yahu ne aşkı, ne sevgilisi?
Üstüne bi'de adam günlerdir aramadı seni sen de benden bekliyo diye kendini kandırıyosun farkında mısın? Hatırlarsan en son sen aradın açmadı ve bi'daha ses soluk yok...
Bu ilişki kafadan bitik zaten, yaşın küçük büyük ihtimal... Böyle fotoğraf göndermelerle ilgi falan da olmaz zaten anca "idare etme" olur.
Mantikli bir aciklamasi yoksa bitiriyim artik o zaman ya yeter her sabah umitle telefona bakiyorum aramismi diye off offCanim sonuçta guvenemezsin çocuk kötü bir şey yapacak olsa kuzeni sana söylemez sonuçta o yüzden kendini çok yorma . Devam etmek istiyorsan karisamayiz hiç birimiz seviyorsundur filan ama hiç gorusmedigin birisi için gururunu çiğneme görüştüğünüz zaman belki de anlasamayacaksiniz sen gururunu cignediginle kalacaksin
Hayir canim daha gorusemedikyüzünü görmemişsin derken? görüşmediniz mi daha hiç
ne kadar süredir birliktesiniz peki ayrı şehirlerde misinizHayir canim daha gorusemedik
3. Ayimiza girmistik iste evet ayri sehirlerdeyizne kadar süredir birliktesiniz peki ayrı şehirlerde misiniz
dediğim gibi şimdi ara bitir önce hayırdır de3. Ayimiza girmistik iste evet ayri sehirlerdeyiz
Ya oyle mi yapiyim sence yoksa bekliyim mi hala aramadi yalniz yacanım ara ve noluyo de ve bitir
ara bence ayrılYa oyle mi yapiyim sence yoksa bekliyim mi hala aramadi yalniz ya
Tamam ayrilcamara bence ayrıl
Aramadim cunku ona bile degmiyo artik gozumden dustuAradin mi cnm![]()
Gözünden ve kalbindende düşür canim degmicek adamlara deger verdigimiz yeterAramadim cunku ona bile degmiyo artik gozumden dustu