Beni oyuncak etti?

Bu bilmem kacinci ayriligimiz . Asamadigi sorunlar vardi benle ilgili ben biraz kendime ceki düzen verdim annesiyle tanistim is yerime geldiler beni sevdigini soyledi hatta yasadiklarimiz yuzunden benim pes edip gitmemden korktugunu soyledi her gun ilgileniyo bakisindan bile belli derken . Dün aksam goruntulu konuştuk . Şarji bitti kapandi . Geri aradim acmadi ama wp da cevrimici bidaha aradim acmadi mesaj attim en son umarrim mantikli bi aciklaman vaardir diye " isim olmasa yapmam uyuyorum simdi sabah konuşuruz "yazmis cevap vermedim ben yazmadim o da yazmadi hic . Bugun annesiyle igneye gelmisler yine annesiyle biraz sohbet ettik gayet guzeldi . Yanimdan gidince aradim acmadi sonra benim isyerime gitmis ben ordayim diye beni isyerinden aradilar . Sonra aradim goruselim konuscaklarim var diye cafeye gittik . Telefonun sarji olsa bakcaktim Dun ki konuyu actim " arkadasimla tatile gitcez ya eglence mekanlari hakkinda fln konusuyoduk" dedi dalga gecer gibi . Sonra da ben boyleyim yani gecmiste yaptigim fedakarliklar yüzünden suan biri icin bisey yapamıyorum dedi . Sonra bende neden gelip gidiyosun ozaman ve benim sucum varmis gibi gosterdin ben okadar sey yaptim dedim sen cok iyisin cok guzelsin ben seni suclamiyorum belkide hayatimin firsatini kaybediyorum seni kaybederek buyuk bi hata yapıyorum ama bende boyleyim dengesizim dedi bundan sonra dikkat etcem ve bidaha yazmiycam dedi engelledim bende. 2 gun once dugun şarkısı fln hayal ediyoduk inandirmisti . Dun benden habersiz is cikisima gelmisti cok ozledim diye sarildi gorur gormez bilmiyorum dengemi bozdu sevmeye baslamistim onunla mutluydum aklim almiyo niye boyle oldugunu ?
Kimse kimseyi oyuncak edemez. Sen izin verirsen oyuncak olursun. Tavrını koy

Bir ilişkide defalarca ayrılık olmuşsa o ilişki ilişki olmaktan çoktan çıkmıştır. Ayrılma ve barışma sebepleriniz nelerdi?

Bak kesinlikle arama msj atma sana yazarsa görüldü at bırak msj atarsan kısa kes hesap sorma ilgilenme umursamıyor gibi davran niye böylesin derse benim karakterim bu dersin ve karşısına rakip çıkar gezmene tozmana bak belli isi gücü olan birisin...

Evet farkindayim ama bir anlik inanmıştim beni sevdigine ya da oyle olmasini cok istedim .çevremdeki kimse yakistiramiyodu onu bana sanirim gozume perde indi. Sevmiyo sevse bunlari yapamaz hatta sevebilirim sanip geliyo ama sıkılınca birakiyo benim icin en dogrusu ondan kurtulmak olcak
Aç gözünü kızım sevmiyo seni asla sevmiyo. Sevmeye çalışıyo mantıklı olanin senle evlenmek olduğunu biliyo ama isinamamis işte sevmiyo bakçok iyi anlıyorum seni hayallerin vardı evet ama emin ol bu adamdan olmaz. Gerçek sevgiyi görünce tanıyacaksın ayağına kul köle olur senin kiymetini bilen biriyle ol. Dünyanın en güzel masalını okuma yazma bilmeyen birine verseler ve buna sahip çık bu dünyanın en değerli en güzel masali deseler onun değerini bilir ama asla kavrayamaz bir zaman sonra da bilmediği için kenara atar zarar verir. Sem dünyanın en güzel masaliyken seni okuyabilecek değerini kavrayabilecek biriyle olman senin kıymetini daha da arttirir o adam bilmiyo çünkü kıymet vermeyi. Sevmeyi bilmiyo farkında nasıl değerli olduğunun cabalasa bunun için cabalar ama biraz zamandan sonra ondan da vazgeçer. Belki şimdi ağlayacaksin ama inan somra ömür boyu ağlamaktan iyidir. Harcatma kendini bacım iki gün ağla toparlan sana kul olana sen istersen köle olursun ama bu adama yağmurlu günde bir bardak su verme

Bu bilmem kacinci ayriligimiz . Asamadigi sorunlar vardi benle ilgili ben biraz kendime ceki düzen verdim annesiyle tanistim is yerime geldiler beni sevdigini soyledi hatta yasadiklarimiz yuzunden benim pes edip gitmemden korktugunu soyledi her gun ilgileniyo bakisindan bile belli derken . Dün aksam goruntulu konuştuk . Şarji bitti kapandi . Geri aradim acmadi ama wp da cevrimici bidaha aradim acmadi mesaj attim en son umarrim mantikli bi aciklaman vaardir diye " isim olmasa yapmam uyuyorum simdi sabah konuşuruz "yazmis cevap vermedim ben yazmadim o da yazmadi hic . Bugun annesiyle igneye gelmisler yine annesiyle biraz sohbet ettik gayet guzeldi . Yanimdan gidince aradim acmadi sonra benim isyerime gitmis ben ordayim diye beni isyerinden aradilar . Sonra aradim goruselim konuscaklarim var diye cafeye gittik . Telefonun sarji olsa bakcaktim Dun ki konuyu actim " arkadasimla tatile gitcez ya eglence mekanlari hakkinda fln konusuyoduk" dedi dalga gecer gibi . Sonra da ben boyleyim yani gecmiste yaptigim fedakarliklar yüzünden suan biri icin bisey yapamıyorum dedi . Sonra bende neden gelip gidiyosun ozaman ve benim sucum varmis gibi gosterdin ben okadar sey yaptim dedim sen cok iyisin cok guzelsin ben seni suclamiyorum belkide hayatimin firsatini kaybediyorum seni kaybederek buyuk bi hata yapıyorum ama bende boyleyim dengesizim dedi bundan sonra dikkat etcem ve bidaha yazmiycam dedi engelledim bende. 2 gun once dugun şarkısı fln hayal ediyoduk inandirmisti . Dun benden habersiz is cikisima gelmisti cok ozledim diye sarildi gorur gormez bilmiyorum dengemi bozdu sevmeye baslamistim onunla mutluydum aklim almiyo niye boyle oldugunu ?
Hemen uzaklaş böyle bi tavırla yılların ruhun sevgin inançın heba olur

Bu "ben dengesizim, ben böyleyim" diyen erkekler içine sinmeyen, sevmediği ilişkilerde dengesiz, inanın bana. Aradığı gibi birini bulana kadar sizle böyle gel-gitli takılacak.

Zaten terkederkende " en bastan soylemistim zaten ben" diye savunurlar. Olan sana olur.

Kurtuldum suan icin ama dun bile " bundan sonra karsina cikmamaya dikkat etcem yazmamaya " dedi yani buna engel olmam önemli bu zamana kadar acaba bu kez farklı mi dedim ama yok belliki bu bukadar
Zaten terkederkende " en bastan soylemistim zaten ben" diye savunurlar. Olan sana olur.
Başak mı gerçekten? Ben hödük sanmıştım 🤔
Kurtulduğun için ihtiyaç sahibi birine yardım et.

İşte öyle bu erkekler . Bizi bağlarlar kendilerine bir güzel sonra baktılar ki biz aşık olduk hemen topuk.. dengesizler ayol..:KK12:

bu ana oğul geçen iğne vurdurmaya gelip oğluma kim vurdu diyenlermi :KK45:

Ben 23 o 25 2 aydir birlikteyiz yeni aslinda ama oturmadi hic bisey iyiyken okadar iyiyizki anlatamam ama bir gunde degisiveriyo hersey
Evet igneleri bitmedi hala artik gelmeye yüzü olmaz diye dusunuyorum
İşte öyle bu erkekler . Bizi bağlarlar kendilerine bir güzel sonra baktılar ki biz aşık olduk hemen topuk.. dengesizler ayol..:KK12:
yaşlar kaç ne kadardır berabersiniz
bu ana oğul geçen iğne vurdurmaya gelip oğluma kim vurdu diyenlermi :KK45:

At gibi gideeenn .. gibi döner.
Başka bir kadın ve siz arasında kalmış üzgünüm sizi tercih etmemiş o kızı bırakınca size geri dönecektir böyle dolandırıcılara itibar etmeyiniz. 😄

Bende aynisini düsündüm hatta en basindan beri ama ayriliklarimizda ne sosyal medyada birini ekliyodu ne de bi sey yapiyodu zaten 3 4 gun suruyodu . Ve birlikteykende her gun gorusuyoduk nerdeyse telefonun da da bisey gormedim . Ama bu son seferde wp da cevrimici olup cevap vermemesi ve son gorusmemizden once aradigimda acmadi en son aradigimda biriyle gorusuyodu . Surekli sarji bitiyo teli bozuk yanima geldiginde de kapandi bakamadim bile. Bu da cok sinir bozucu resmen salak muamelesi gordum
At gibi gideeenn .. gibi döner.
Başka bir kadın ve siz arasında kalmış üzgünüm sizi tercih etmemiş o kızı bırakınca size geri dönecektir böyle dolandırıcılara itibar etmeyiniz. 😄

Bende aynisini düsündüm hatta en basindan beri ama ayriliklarimizda ne sosyal medyada birini ekliyodu ne de bi sey yapiyodu zaten 3 4 gun suruyodu . Ve birlikteykende her gun gorusuyoduk nerdeyse telefonun da da bisey gormedim . Ama bu son seferde wp da cevrimici olup cevap vermemesi ve son gorusmemizden once aradigimda acmadi en son aradigimda biriyle gorusuyodu . Surekli sarji bitiyo teli bozuk yanima geldiginde de kapandi bakamadim bile. Bu da cok sinir bozucu resmen salak muamelesi gordum
Bir erkek ya da kadın aldattığında her zaman şarjı %10’dan azdır çünkü karıştırmaya yeltenirse telefon kapansın diye düşünürler.
Arkana bile bakma o kimmiş..

Yok telefonu hep böyle bozuk biliyorum sarji yuzde yuzde olsa kapaniyo ama tabi o gun bunu kulllanip bitti demis olabilir
Bir erkek ya da kadın aldattığında her zaman şarjı %10’dan azdır çünkü karıştırmaya yeltenirse telefon kapansın diye düşünürler.
Arkana bile bakma o kimmiş..

Back
X