- Konu Sahibi SalakSacma
Kimse kimseyi oyuncak edemez. Sen izin verirsen oyuncak olursun. Tavrını koyBu bilmem kacinci ayriligimiz . Asamadigi sorunlar vardi benle ilgili ben biraz kendime ceki düzen verdim annesiyle tanistim is yerime geldiler beni sevdigini soyledi hatta yasadiklarimiz yuzunden benim pes edip gitmemden korktugunu soyledi her gun ilgileniyo bakisindan bile belli derken . Dün aksam goruntulu konuştuk . Şarji bitti kapandi . Geri aradim acmadi ama wp da cevrimici bidaha aradim acmadi mesaj attim en son umarrim mantikli bi aciklaman vaardir diye " isim olmasa yapmam uyuyorum simdi sabah konuşuruz "yazmis cevap vermedim ben yazmadim o da yazmadi hic . Bugun annesiyle igneye gelmisler yine annesiyle biraz sohbet ettik gayet guzeldi . Yanimdan gidince aradim acmadi sonra benim isyerime gitmis ben ordayim diye beni isyerinden aradilar . Sonra aradim goruselim konuscaklarim var diye cafeye gittik . Telefonun sarji olsa bakcaktim Dun ki konuyu actim " arkadasimla tatile gitcez ya eglence mekanlari hakkinda fln konusuyoduk" dedi dalga gecer gibi . Sonra da ben boyleyim yani gecmiste yaptigim fedakarliklar yüzünden suan biri icin bisey yapamıyorum dedi . Sonra bende neden gelip gidiyosun ozaman ve benim sucum varmis gibi gosterdin ben okadar sey yaptim dedim sen cok iyisin cok guzelsin ben seni suclamiyorum belkide hayatimin firsatini kaybediyorum seni kaybederek buyuk bi hata yapıyorum ama bende boyleyim dengesizim dedi bundan sonra dikkat etcem ve bidaha yazmiycam dedi engelledim bende. 2 gun once dugun şarkısı fln hayal ediyoduk inandirmisti . Dun benden habersiz is cikisima gelmisti cok ozledim diye sarildi gorur gormez bilmiyorum dengemi bozdu sevmeye baslamistim onunla mutluydum aklim almiyo niye boyle oldugunu ?